katerina_hrs Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Απο που είναι καλύτερα να πάρω το macbook; Από Rainbow (multirama) ή System Graph; Κάτι άκουσα ότι αν είσαι φοιτητής έχεις 10% έκπτωση. Ισχύει αυτό;
KotZer Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Ισχύει, αλλά ετοιμάσου για ταλαιπωρία.. Και εγώ rainbow προτίμησα για αυτό το λόγο. Λεπτομέρειες στο http://www.edustore.gr
vrethan Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Κι εγώ θα σου πρότεινα Systemgraph, διότι απλούστατα δεν είναι ... Rainbow!!! Το service της καθώς και η μεταπωλητική (ή after sales, αν προτιμάς) συμπεριφορά τους είναι πάρα πολύ καλή, όπως συνέβη, τουλάχιστον, σε μένα. Τώρα, εάν σε ενδιαφέρει η φοιτητική έκπτωση του 10% συν την ταλαιπωρία, τότε το κουμάντο αλλά και τα ... νεύρα είναι δικά σου.
pao13 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Εγώ θα προτιμούσα να πάω Γερμανία με τα πόδια παρά να πάρω τηλέφωνο στην Rainbow για αγορά πόσο μάλλον για υποστήριξη
Atapia Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Με τίποτα...Μόνο document.. διαβάστε τι έχει γίνει με systemgraph
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Μετά από 4 και πλέον χρόνια, καιρός να ενημερωθούν τα μέλη ότι η Rainbow έχει σταματήσει να υφίσταται. Συνεπώς οποιαδήποτε "σύγκριση" είναι άνευ αντικειμένου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις