xxxmummy Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Καλημέρα σε όλους σας. Πρόσφατα αγόρασα το LG Divx player 298H. Πραγματικά είναι ένα πολυ καλό εργαλείο. Άριστη απόδοση HDMI, συγχρονισμός ελληνικών υποτίτλων, USB port κ.α.... Αφού βίωσα το 1ο πρόβλημα που αφορούσε κάποια ..κολήματα σε DVD δισκάκια μετά από περίπου 20 λεπτά λειτουργίας, επικοινώνησα με το service της LG (ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΑΓΟΡΑΚΡΙΤΟΥ 29 , ΑΘΗΝΑ, Τηλέφωνο. 210 8213542, Fax. 210 8836512 ) οι οποίοι ειναι ΑΨΟΓΟΙ!!! σε όλα τους. Ήρθαν το πήραν από το σπίτι, του αναβάθμισαν το firmware, άλλαξαν κάποια προβληματική από το εργοστάσιο πλακέτα καιτο έφεραν Ναί το έφεραν πάλι στο σπίτι μεσα σε 2 ημέρες. ('ετσι γιά να μήν λέμε μόνο τα κακά πράγματα). Τέλος καλό όλα καλα. 2ο πρόβλημα και άλυτο μεχρι στιγμής, και εδώ θα χρειαστώ την βοήθεια των φίλων από το forum. Σε ορισμένες ταινίες Divx όταν παίζουν εμφανίζουν κόλημα στην ροή της ταινίας. Δηλαδή σαν να πηγαίνει η ταινία καρέ καρέ, σαν να κάνει "σκαλοπάτια" εαν μπορώ να γίνω αντιληπτός. Όχι σε όλες αλλά σε μερικές, κυρίως ταινίες που έχουν γίνει Divx από DVD ζώνης 1 (NTSC). Ευχαριστώ εκ των προτέρων, όποιον μπορέι να δώσει κάποια συμβουλή επ αυτού. Νάσται καλά.
masteripper Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 το πρόβλημα το είχα και εγώ μέχρι που καποιο καλό παιδί έδωσε την λύση.Mpeg4Modifier και κάνε unpack τα packed bitstreams,2 λεπτά υπόθεση και τερμα τα χοροπηδητά
xxxmummy Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 το πρόβλημα το είχα και εγώ μέχρι που καποιο καλό παιδί έδωσε την λύση.Mpeg4Modifier και κάνε unpack τα packed bitstreams,2 λεπτά υπόθεση και τερμα τα χοροπηδητά Σ ευχαριστώ πολύ θα το δοκιμάσω. Νάσαι καλά.
mikaha Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 το πρόβλημα το είχα και εγώ μέχρι που καποιο καλό παιδί έδωσε την λύση.Mpeg4Modifier και κάνε unpack τα packed bitstreams,2 λεπτά υπόθεση και τερμα τα χοροπηδητά Επιτέλους.. ήταν πολύ σπαστικό. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.