mithrid Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 wifi slot στο asus p4p800-e.εχει πανω wi fi ή χρειαζεται κατι αλλο για να λειτουργησει?
Vatos_locos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 την καρτούλα wifi την έχεις ? αν όχι δεν μπορείς να το δουλέψεις....
mithrid Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 οχι,υποθετω οτι επρεπε να ειχα και μια τετοια...anyway,σε περιπτωση που αποφασισω να βαλω wifi να παρω της asus ή καμια σε usb που πηρα το ματι μου?τα κριτηρια?
Vatos_locos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 δεν ήταν στο bandle η καρτούλα όταν το board ήταν στην αγορά... κριτήρια για wifi man δεν έχω ιδέα όλα ενσύρματα τα έχω και μάλλον έτσι θα μείνω οπότε περίμενε να σου πει κάποιος άλλος
JohnMik Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Συνήθως οι pci κάρτες που μπαίνουν στον Η/Υ έχουν μεγαλύτερη εμβέλεια και μπορείς να προσθέσεις αν θέλεις και μεγαλύτερη κεραία.Τα USB είναι πιο εύχρηστα αλλά έχουν στάνταρ εμβέλεια, οπότε αναλόγως τι χρειάζεσαι αποφασίζεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.