dust7 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Μετα απο κοπο και ιδρωτα συνδεσα τους υπολογιστες μου εναν σταθερο με χp και ενα lap-top με vista.Εχω ενα modem router και δινω στον καθε εναν με ethernet.Απο τον δικο μου υπολογιστη οταν παω να μπω στο lap-top βγαζει ενα παραθυρο και ζητα κωδικο....ονομα χρηστη και κωδικο.Εγω δεν εβαλα κανα κωδικο οεο!!!Ενω απο το lap-top στο σταθερο μπηκα κανονικα και εκτυπωσα και εβλεπα τους φακελους του σταθερου!!!! Τι γινεται γιατι ζητα κωδικο????
100 010 00 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 τα vista θελουν κωδικο για να μπεις στα share αρχεια τους. Βαλε κωδικο και οταν πας να μπεις και σου ανοιξει παραθυρο βαλε το ονομα που κανεις login sta vista και απο κατω τον κωδικό και θα μπεις
dust7 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Το θεμα ειναι οτι δεν εχω κωδικο στο login στα vista....
Hlapatsas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Πατα enter και θα μπεις.. Αλλιώς όρισε εσύ έναν κωδικό.
arkas24 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Πατα enter και θα μπεις..Αλλιώς όρισε εσύ έναν κωδικό. ego exo xp sto stathero kai vista sto laptop.alla modem usb.anagnorizi to pc alla den benei sto internet
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.