jimmyakan Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Εχω laptop toshiba.θέλω να κάνω format..Να χρησιμοποιήσω cd που μου δίνει η toshiba (α.express media player recovery CD β.product recovery ) η να κάνω κλασσικά την διαδικασια με το cd twn Windows όπως στον σταθερό??
washcloud Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 εξαρτάται τί θέλεις εσύ...Είτε recovery,είτε πλήρη επανεγκατάσταση....
jimmyakan Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 θελω να τα σβήσω όλα και να περάσω τα Windows από την αρχή
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Απο οτι ξερω με το recovery dvd κανεις και format και επενεφερεις τον φορητο σου οπως ηταν οταν τον αγορασες με λειτουργικο , drivers για τις συσκευες σου κλπ. Γιατι λοιπον να βαλεις windows απο cd, dvd αλλο και μετα να ψαχνεις για drivers οπου χρειαζοντε ??? Εκτος και θελεις να βαλεις αλλη εκδοση windows οποτε πας στην κλασικη λυση για format αφου απο πριν φροντισεις για τους απαιτουμενους drivers.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.