Andreas2 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Αυτός που αναφέρει ο προφήτης Ησαίας που είχε μια δόξα και την έχασε.
klainmaingr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 το βιντεο υπαρχει πλεον εδω: http://www.youtube.com/watch?v=Og3GjHuNPQY τι μου θυμιζει,τι μου θυμιζει,α ναι: η ιδεα σου ειναι: http://en.wikipedia.org/wiki/Induced_movement Πρώτο επεισόδιο Supernatural. http://www.youtube.com/watch?v=xkgQOnNlnv4
DennisSs777 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 παιδιά θέλω να σας πω κ γω μια ιστορία π συναιβεί σ μένα τη ίδιο...λοιπόν είμαι 13 χρόνον κ η πρώτη μ εμπειρία ιταν όταν εγω κ 2 φίλοι μου με τη οικογένεια μας είχαμε πάει σε μια ταβέρνα στ χωριο μας.Εκεί π καθόμασταν έξω από τη ταβέρνα κ συζητάγαμε για διαφορα η συζήτηση πέφτει στις τρομακτικές ιστορίες...λέγαμε λέγαμε λοιπόν ώσπου σε μια φάση βλέπω κάτι σ ένα μπαλκόνι του απέναντι σπιτιού..."ρε κοιτάξτε αυτή τι σκιά..είναι σαν τεράστιος άνθρωπος.." (ιταν όντως μια σκιά σαν άνθρωπος) αρχίσαμε λοιπόν κ "γελαγαμε" κ τουσ λέω ξανά "ρε κοιτάξτε περπατάει.. βλέπαμε λοιπόν τη σκιά να κουνιέται χωρίς να υπάρχει κανένας άνθρωπος εκεί... μετά από λιγο σταματάει να κουνιέται κ ιταν σαν να μας κοιτάει..μ λέει τότε ένας φίλος μ "ρεε ρεε μας κοιτάει χάχα" κ αρχίσαμε όλοι να γελάμε...ε..άμεσος μετά μας κόπηκαν τα γέλια...είδαμε τη σκιά να κουνάει κάτι σαν χέρι προς τ πρόσωπο της κ ακούμε ένα πολύ δυνατό "σσσσσσ" "ρε τι ιταν αυτό??' λέω εγώ μπα τπτ δν είναι σκέφτηκα...μετά μ λέει ο άλλος" τ άκουσες αυτό?" τ λέω πιο? k αρχίσαμε πάλι να γελάμε..κ πάλι είδα τη σκιά να βάζει τ χέρι στ πρόσωπο κ να κάνει "σσσσσσσ"...λοιπόν στ δεύτερο "σσσσ" φύγαμε όλοι από κει κ πήγαμε κ κάτσαμε μπροστά στη ταβέρνα που ιταν όλα τα φώτα(το μέρος π καθόμασταν πριν ιταν σκοτεινό). Αυτά από μένα...
Andreas2 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Αυτό με τοφάντασμα σκέφτηκα να καμμιά μέρα πιάσω καμμιά όμορφη στο δρόμο να την ρωτήσω ''Ελπίζω να μην είσαι κανένα φάντασμα.''
nemesiskp Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Αφου το ξαναθυμηθηκαμε να γραψω και εγω κανα δυο "τρομακτικες ιστοριες". Η πρωτη ιστοριουλα εχει να κανει με μια πλακα που καναμε σε εναν φιλο μου(ακομα το φυσαει) . Εισαγωγη: Κανενα μισαωρο με αμαξι εξω απο το λουτρακι εχει ενας φιλος μου ενα εξοχικο στο οποιο καθε καλοκαιρι συνηθιζαμε να πηγαινουμε για διακοπες.Το σπιτι ειναι σε ενα αρκετα ερημικο μερος και το βραδυ ειναι αρκετα τρομακτικα.Στην πισω αυλη του σπιτιου υπαρχει ενα σκιαχτρο(σημαντικο). Ενα καλοκαιρακι λοιπον κανονιζουνε δυο φιλοι μου να κατεβουνε για καμια εβδομαδουλα και την μεθεπομενη να κατεβαινα και εγω με το αυτοκινητο.Ελα ομως που ενα αλλο παιδι απο την παρεα επεστρεφε εκεινη την μερα απο διακοπες με τους γονεις του.Με τα πολλα μιλησε με το παιδι που εχει το εξοχικο και κανονισε να τον αφησουν οι γονεις του στο λουτρακι και να περναγαν να τον παρουν για να ειμαστε ολοι μαζι.Για καλη μας τυχη ομως δεν του ειπανε στο τηλεφωνο οτι θα ερχομουνα και εγω(χεχε).Γνωριζοντας οτι το παιδι που ερχοτανε ειναι ψιλοφοβιτσιαρης και αφου δεν ηξερε οτι θα ημουνα εκει,ειπαμε να του κανουμε καμια πλακα(εγω εφτασα εκει πρωι αυτος θα ερχοτανε βραδυ).Φτανει λοιπον αυτος στο λουτρακι και πηγανε τα αλλα δυο παιδια να τον παρουνε.Εγω καθησα σπιτι και εκρυψα το αυτοκινητο πισω απο το σπιτι για να μην το δει.Βαζω κατι σαν καπαρτινα και οταν φτασανε,πηγα στην πισω αυλη και καθομουνα υπομονετικα στα σκοταδια.Αυτοι καθησανε σε ενα τραπεζακι που βλεπει σχεδον φατσα το σκιαχτρο,το οποιο στα σκοταδια και με το φως του φεγγαριου φενεται σαν καποιος ανθρωπος να καθεται εκει.Παω λοιπον σιγα σιγα διπλα στο σκιαχτρο και καθομαι και τους κοιταω.ΕΕΕ μετα απο λιγο παρατηρει ο φοβιτσιαρης μια δευτερη φιγουρα διπλα στο σκιαχτρο και βαζει μια φωνη που πρεπει να ακουστικε μεχρι το λουτρακι:"ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΑΑΑΑΑΑ".Οι αλλοι δυο του λεγανε τι επαθες ηρεμησε και τετοια,μεχρι που με "ειδανε" και αυτοι.Τρεχουνε μεσα στο σπιτι κλειδωνουν και καθονται.Ο φοβιτσιαρης να εχει κουλουριαστει σε εναν καναπε και να τρεμει απο οτι μου λεγανε.Μετα απο λιγο παω και χτυπαω την τζαμαρια που ειναι στο σαλονι.Με φωτα μεσα και το φεγγαροφως εξω φαινομουνα σαν σκια σε αυτους.Ο φοβιτσιαρης σε εντρομη κατασταση και ουρλιαζοντας να τρεχει στα σκαλια και να ανεβαινει στον πανω οροφο.Εκει δεν αντεξαμε και λυθηκαμε στα γελια.Μετα ακουσαμε εναν μικρο εξαψαλμο αλλα στο τελος χαλαρωσε και αρχισε να γελαει και αυτος. Την δευτερη ιστορια μου την εχει πει ο πατερας μου(τον πιστευω). Εισαγωγη: Ο πατερας μου γεννηθηκε και μεγαλωσε σε ενα απομαρκο χωριο της Ηπειρου.Εκει παλια δεν ειχανε ουτε δρομους ουτε ρευμα.Οποτε στο χωριο πηγαινες μονο απο τα μονοπατια ποδαρατο και το βραδυ εβλεπες μονο απο το φως του φεγγαριου. Ενα βραδυ λοιπον,ο πατερας μου και ενα ξαδελφος του γυριζανε σπιτι.Καποια στιγμη καταλαβαν οτι καποιος τους ακολουθουσε.Γυρνανε και βλεπουνε εναν γερο,ο οποιος ομως ητανε καπως περιεργος και φαινοτανε καπως θαμπα.Τον ρωτανε λοιπον μπας και ητανε κανενας χωριανος αλλα καμια απαντηση.Πιτσιρικαδες ητανε και ψιλοχεστηκανε οποτε ειπανε να συνεχισουν τον δρομο.Ο παππους ομως σε ολον τον δρομο απο πισω τους σε σταθερη αποσταση.Καποια στιγμη για να τον αποφυγουν ειπανε να σκαρφαλωσουν σε ενα σημειο που εβγαζε σε ενα δρομακι για το σπιτι.Ανεβαινουν,και αφου περπατανε για λιγο κοιτανε πισω και βλεπουν τον παππου να εχει ανεβει και να καθεται σε μια πετρα κοιταζωντας τους.Αρχιζουν να φωναζουν "γιαγια γιαγια",ωστε να ερχοτανε η γιαγια απο το σπιτι να τα παρει να πανε μαζι.Με το που απανταει η γιαγια γυριζουν πισω και ο γερος ειχε εξαφανιστει.Απο οτι μου λεει ο πατερας μου πισω απο εκει που ανεβηκαν δεν μπορουσε να παει γιατι ητανε πολυ αποτομο,αριστερα ειχε ενα χωραφι το οποιο ητανε περιφραγμενο και δεξια ειναι γκρεμος.Μια μερα με ειχε παει στο σημειο και οντως η περιγραφη του ητανε ακριβης(μονο ο φραχτης απο το χωραφι δεν υπηρχε).Το ειπανε στην γιαγια τους και τους ειπε οτι ητανε ο Αγιος Νικολας που τα ακολουθουσε και καλα να τα προστατεψει μεχρι να φτασουν σπιτι(απο εκει κατω που περασανε εχει ενα εκλησακι του Αγιου Νικολα).Ο πατερας μου δεν το πιστευει οτι ητανε ο Αγιος Νικολας,αλλα το τι εγινε ο παππους που τους ακολουθουσε ενας θεος ξερει.
Kill_bill2 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 To real ghost video in car accident το έχει ερευνήσει κανείς είναι αληθινό;
DennisSs777 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 λιπον αλλη μια ιστορια απο μενα...μια μερα εγο με ενα φιλο μ παλι απ τ χοριο κα8ομασταν στην παραλια και βαριομασταν οποτε κιταγαμε τα αστερια...σε καπια φασι βλεπο κατι πρασινο στον ουρανο του λεο "ρε το ειδες αυτο??" μ λεει πιο? του λεο ενα πρασινο πραγμα στον ουρανο...(μετα απο λιγο το 3αναειδα) κ τ ειπα να το παλι..μ λεει το ειδα..κ κα8ομασταν κ το κιταγαμε...το παρα3ενο ιταν οτι εκτος του οτι ιταν πρασινο δεν ηταν στα8ερο οποσ τα ιπολιπα αστερια..εκανε κυκλουσ γιρο απο ενα αστερι κ μετα πιγενε κ εκανε το ιδιο σε καπιο αλλο αστερι...τοτε λεο στον φιλο μ "ρε πιγενε φερε το λειζερ σου απ τ αμα3ι" ( 3ερετε τα πρασινα λειζερ π φτανουν πολι μακρια) το φερνει ΄λιπον κ προσπα8ουμε να το πετιχοθμε με τ λειζερ...οτν αυτο πετιχενει το πρασινο αστερι αυτο ε3αφανιζετε αφινοντασ πισο τ πρασινο ιχνοσ π ε3αφανιστικε αμεσοσ μετα...αν εχει δει κανεισ κατι τετιο ασ με ενιμεροσει
tritonas00 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 ε3αφανιζετε αφινοντασ πισο τ πρασινο ιχνοσ π ε3αφανιστικε αμεσοσ μετα... Τρομαξε απο την ορθογραφια μαλλον.
freedubus Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 λιπον αλλη μια ιστορια απο μενα...μια μερα εγο με ενα φιλο μ παλι απ τ χοριο κα8ομασταν στην παραλια και βαριομασταν οποτε κιταγαμε τα αστερια...σε καπια φασι βλεπο κατι πρασινο στον ουρανο του λεο "ρε το ειδες αυτο??" μ λεει πιο? του λεο ενα πρασινο πραγμα στον ουρανο...(μετα απο λιγο το 3αναειδα) κ τ ειπα να το παλι..μ λεει το ειδα..κ κα8ομασταν κ το κιταγαμε...το παρα3ενο ιταν οτι εκτος του οτι ιταν πρασινο δεν ηταν στα8ερο οποσ τα ιπολιπα αστερια..εκανε κυκλουσ γιρο απο ενα αστερι κ μετα πιγενε κ εκανε το ιδιο σε καπιο αλλο αστερι...τοτε λεο στον φιλο μ "ρε πιγενε φερε το λειζερ σου απ τ αμα3ι" ( 3ερετε τα πρασινα λειζερ π φτανουν πολι μακρια) το φερνει ΄λιπον κ προσπα8ουμε να το πετιχοθμε με τ λειζερ...οτν αυτο πετιχενει το πρασινο αστερι αυτο ε3αφανιζετε αφινοντασ πισο τ πρασινο ιχνοσ π ε3αφανιστικε αμεσοσ μετα...αν εχει δει κανεισ κατι τετιο ασ με ενιμεροσει http://www.youtube.com/watch?v=BOy5GX7AlRg
KilliK Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 και τους ειπε οτι ητανε ο Αγιος Νικολας που τα ακολουθουσε και καλα να τα προστατεψει μεχρι να φτασουν σπιτι(απο εκει κατω που περασανε εχει ενα εκλησακι του Αγιου Νικολα) αφου δεν τους κερασε και καραμελες,παλι καλα να λες...
nemesiskp Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Σε αυτα τα μερη πιστευουν οσο δεν παει σε τετοια πραγματα,ειδικα αν μιλαμε για εποχη 1970 ή την εποχη που γεννηθηκε η γιαγια του πατερα μου.
DennisSs777 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Τρομαξε απο την ορθογραφια μαλλον. χαχαχαχα δεν ειχα προσε3ει κα8ολου μα κα8ολου τν ορ8ογραφια γτ τ ειχα γραπσει πολυ προχειρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις