Magkas_Basilis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Οχι ρε παιδια ααχχχαχαχχαχαχααχαχ...ενοω...τρομαχτικη ιστορια με τιποτα φαντασματα και δαιμονισμους...να αναψουν τα αιματα :lol:.
Magkas_Basilis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 χαχαχααχχααχχαχαχα...lol..ρε ξεμινατε απο ιστοριες ρε παιδια???...ελατε βριτε καμια διηγιθιτε καποια..ετσι για να περασει η ωρα..
Magkas_Basilis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Ελεος ρε παιδια...τοσα χρονια εχετε ανηξει αυτο το θεμα...και το παρατατε τωρα??...δεν αξιζει...γραφτε καμια ιστορια..
pappous_soulis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Ωραία, να πω και γω μια ιστορία. Τέλη Ιουλίου του 2006 και έχουμε πάει εκδρομή με το λύκειο στο Άμστερνταμ. Τελευταία μέρα της εκδρομής και μας έχουν αφήσει οι καθηγητές να βγούμε βόλτα μόνοι μας το βραδάκι. Έξω να κάνει κρύο, εγώ να την έχω ακούσει, και να κόβουμε κύκλους εγώ και οι δυο κολλητοί μου γύρω απ'το πάρκο κοντά στο ξενοδοχείο μας. Χαμηλός φωτισμός, ησυχία καθώς δεν κυκλοφορούσε ψυχή, και σε μια φάση φτάνουμε και περνάμε έξω απ'το μουσείο του Van Gogh. Εγώ με το κεφάλι σκυμμένο για να έχω το ρουθούνι μου κάτω απ'τη μπλούζα, έχω μείνει λίγα βήματα πίσω και προσπαθώ να προφτάσω τους άλλους. Ώσπου ξαφνικά ακούγεται μια φωνή να λέει "Whassup?". Κοκαλώνω, και πριν προλάβω να σηκώσω το βλέμμα μου νιώθω μια ριπή αέρα να με χτυπάει καθώς περνάνε δίπλα μου σαν σφαίρα οι κολλητοί μου. Ζυγώνω τη σκοτεινή μορφή που στέκεται απέναντί μου, παίρνω μια ανάσα, πετάω το κασκόλ και βάζω στα πόδια μου φτερά. Εικόνες από τη ζωή μου περνάγαν σαν φιλμ μπροστά στα μάτια μου την ώρα που σκεφτόμουν πόσο περίφανος θα ήταν ο γυμναστής μας αν μας έβλεπε να τρέχουμε έτσι. Τελικά κατάφερα και πρόλαβα τους άλλους, και γυρίσαμε σόι στο ξενοδοχείο όπου και βγάλαμε την υπόλοιπη νύχτα. Από τη συζήτηση που είχαμε το πόρισμα ήταν πως η μορφή που μας μίλησε ήταν ένας δίμετρος αράπης με καμπαρντίνα που κατά πάσα πιθανότητα ήταν εγγεγραμμένο, ίσως και ιδρυτικό, μέλος του P.N.V.D.
iGoPod Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Ωραία, να πω και γω μια ιστορία. Τέλη Ιουλίου του 2006 και έχουμε πάει εκδρομή με το λύκειο στο Άμστερνταμ. Τελευταία μέρα της εκδρομής και μας έχουν αφήσει οι καθηγητές να βγούμε βόλτα μόνοι μας το βραδάκι. Έξω να κάνει κρύο, εγώ να την έχω ακούσει, και να κόβουμε κύκλους εγώ και οι δυο κολλητοί μου γύρω απ'το πάρκο κοντά στο ξενοδοχείο μας. Χαμηλός φωτισμός, ησυχία καθώς δεν κυκλοφορούσε ψυχή, και σε μια φάση φτάνουμε και περνάμε έξω απ'το μουσείο του Van Gogh. Εγώ με το κεφάλι σκυμμένο για να έχω το ρουθούνι μου κάτω απ'τη μπλούζα, έχω μείνει λίγα βήματα πίσω και προσπαθώ να προφτάσω τους άλλους. Ώσπου ξαφνικά ακούγεται μια φωνή να λέει "Whassup?". Κοκαλώνω, και πριν προλάβω να σηκώσω το βλέμμα μου νιώθω μια ριπή αέρα να με χτυπάει καθώς περνάνε δίπλα μου σαν σφαίρα οι κολλητοί μου. Ζυγώνω τη σκοτεινή μορφή που στέκεται απέναντί μου, παίρνω μια ανάσα, πετάω το κασκόλ και βάζω στα πόδια μου φτερά. Εικόνες από τη ζωή μου περνάγαν σαν φιλμ μπροστά στα μάτια μου την ώρα που σκεφτόμουν πόσο περίφανος θα ήταν ο γυμναστής μας αν μας έβλεπε να τρέχουμε έτσι. Τελικά κατάφερα και πρόλαβα τους άλλους, και γυρίσαμε σόι στο ξενοδοχείο όπου και βγάλαμε την υπόλοιπη νύχτα. Από τη συζήτηση που είχαμε το πόρισμα ήταν πως η μορφή που μας μίλησε ήταν ένας δίμετρος αράπης με καμπαρντίνα που κατά πάσα πιθανότητα ήταν εγγεγραμμένο, ίσως και ιδρυτικό, μέλος του P.N.V.D. χαχαχ τι λεει ο ανθρωπος ενασ διμετρος αραπης
Magkas_Basilis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 αχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχα...τα νεφρα μου τα αντερα και η κιλια μου απ'τα γελια χααχαχαχααχαχαχααχχαχαχααχααχαχααχχαααχααχχαχα...αυτο επρεπε να μπει στην κατιγορια των αστειων...αλλα τεσπα τελια ιστορια . ---------- Προσθήκη στις 04:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 04:06 ---------- Καλησπερα παιδια...εχω να σας πω ενα συμβαν που αντιμετωπισα σημερα το βραδυ κανα τις 12 η ωρα...ειμαι που λετε στο pc και παιζω Indiana Jones:And The Emperor's Tomb...σε καπια φαση νιωθω νιαουρισματα και γαυγισματα στ'αφτια μου.. γυρναω...και δεν βλεπω τιποτα..μετα απο 5 λεπτα περιπου..ακουσα μια παραξενη φωνη που δεν καταλαβα τι λεξη ειπε..σαν λατινικη λεξη ακουστηκε..μηπως μπορει καπιος να μου εξιγισει τι ηταν αυτο???...φαντασμα αποκλειεται να ηταν δεν ηδα καπια μορφη..η τουλαχιστον κατι να δινει μια αποδειξη οτι πραγματι ειναι καποιο φαντασμα...μηπως ηταν ο διαβολος ??...η κανα δαιμονιο ???...τα συμπερασματα δικα σας..
iGoPod Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 αχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχα...τα νεφρα μου τα αντερα και η κιλια μου απ'τα γελια χααχαχαχααχαχαχααχχαχαχααχααχαχααχχαααχααχχαχα...αυτο επρεπε να μπει στην κατιγορια των αστειων...αλλα τεσπα τελια ιστορια . ---------- Προσθήκη στις 04:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 04:06 ---------- Καλησπερα παιδια...εχω να σας πω ενα συμβαν που αντιμετωπισα σημερα το βραδυ κανα τις 12 η ωρα...ειμαι που λετε στο pc και παιζω Indiana Jones:And The Emperor's Tomb...σε καπια φαση νιωθω νιαουρισματα και γαυγισματα στ'αφτια μου.. γυρναω...και δεν βλεπω τιποτα..μετα απο 5 λεπτα περιπου..ακουσα μια παραξενη φωνη που δεν καταλαβα τι λεξη ειπε..σαν λατινικη λεξη ακουστηκε..μηπως μπορει καπιος να μου εξιγισει τι ηταν αυτο???...φαντασμα αποκλειεται να ηταν δεν ηδα καπια μορφη..η τουλαχιστον κατι να δινει μια αποδειξη οτι πραγματι ειναι καποιο φαντασμα...μηπως ηταν ο διαβολος ??...η κανα δαιμονιο ???...τα συμπερασματα δικα σας.. ειναι απλο μια γατα που ξερει ισπανικα ελεοσ δηλαδη ολο στο υπερφυσικο
Magkas_Basilis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 ειναι απλο μια γατα που ξερει ισπανικα ελεοσ δηλαδη ολο στο υπερφυσικο Ποιο υπερφισικο ρε φιλε...και ποια γατα ξερει ισπανικα...ελεος διλαδη με δουλεβεις ???...αν δεν ξερεις να απαντισεις να μην λες βλακιες...καμια γατα δεν μιλαει...και αν καποιος γραφει ιστοριες με υπερφισικα.. δεν σε αφορα..οκ??.
iGoPod Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Ποιο υπερφισικο ρε φιλε...και ποια γατα ξερει ισπανικα...ελεος διλαδη με δουλεβεις ???...αν δεν ξερεις να απαντισεις να μην λες βλακιες...καμια γατα δεν μιλαει...και αν καποιος γραφει ιστοριες με υπερφισικα..δεν σε αφορα..οκ??. xmmm δικιο εχεις τοτε μια γατα που μαθενει ισπανικα
slipknot Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Ρε Μάγκα Βασίλη, όλα σου συμβαίνουν όσο κάθεσαι στο pc. Δεν το ελαττώνεις λίγο;
pappous_soulis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Καλησπερα παιδια...εχω να σας πω ενα συμβαν που αντιμετωπισα σημερα το βραδυ κανα τις 12 η ωρα...ειμαι που λετε στο pc και παιζω Indiana Jones:And The Emperor's Tomb...σε καπια φαση νιωθω νιαουρισματα και γαυγισματα στ'αφτια μου..γυρναω...και δεν βλεπω τιποτα..μετα απο 5 λεπτα περιπου..ακουσα μια παραξενη φωνη που δεν καταλαβα τι λεξη ειπε..σαν λατινικη λεξη ακουστηκε..μηπως μπορει καπιος να μου εξιγισει τι ηταν αυτο???...φαντασμα αποκλειεται να ηταν δεν ηδα καπια μορφη..η τουλαχιστον κατι να δινει μια αποδειξη οτι πραγματι ειναι καποιο φαντασμα...μηπως ηταν ο διαβολος ??...η κανα δαιμονιο ???...τα συμπερασματα δικα σας.. Μιας και το thread είναι για τρομακτικές ιστορίες, ας κρατήσουμε εδώ τις τρομακτικές, και αυτές που είναι απλά περίεργες ή ανεξήγητες ας τις γράφουμε σ'αυτό το thread..
mimis19 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Καλησπερα παιδια...εχω να σας πω ενα συμβαν που αντιμετωπισα σημερα το βραδυ κανα τις 12 η ωρα...ειμαι που λετε στο pc και παιζω Indiana Jones:And The Emperor's Tomb...σε καπια φαση νιωθω νιαουρισματα και γαυγισματα στ'αφτια μου..γυρναω...και δεν βλεπω τιποτα..μετα απο 5 λεπτα περιπου..ακουσα μια παραξενη φωνη που δεν καταλαβα τι λεξη ειπε..σαν λατινικη λεξη ακουστηκε..μηπως μπορει καπιος να μου εξιγισει τι ηταν αυτο???...φαντασμα αποκλειεται να ηταν δεν ηδα καπια μορφη..η τουλαχιστον κατι να δινει μια αποδειξη οτι πραγματι ειναι καποιο φαντασμα...μηπως ηταν ο διαβολος ??...η κανα δαιμονιο ???...τα συμπερασματα δικα σας.. Ίσως αν έπαιζες το Indiana Jones and the Infernal Machine η κατάληξη της ιστορίας σου να μην ήταν τόσο τρομαχτική.
Magkas_Basilis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 xmmm δικιο εχεις τοτε μια γατα που μαθενει ισπανικα Α καλααααα...αστο φιλε...δεν ασχολουμε αλλο.. ---------- Προσθήκη στις 21:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:09 ---------- Ρε Μάγκα Βασίλη, όλα σου συμβαίνουν όσο κάθεσαι στο pc. Δεν το ελαττώνεις λίγο; Φιλε αυτο δεν ειναι απ'το pc ξερω τι ακουσα..πολλα ατομα το εχουν παθει αυτο... ---------- Προσθήκη στις 21:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:11 ---------- Ίσως αν έπαιζες το Indiana Jones and the Infernal Machine η κατάληξη της ιστορίας σου να μην ήταν τόσο τρομαχτική. Thanks Φιλε και μολις εψαχνα ενα νεο game με Indiana Jones
Προτεινόμενες αναρτήσεις