Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω περιμενα να περνατε την ιστορια μου στα σοβαρα και οχι να λεγατε βλακιες..τι να πω...τσαμπα ο κοπος που εκανα τοση ωρα για να την γραψω...

• Απαντ. 401
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
Εγω περιμενα να περνατε την ιστορια μου στα σοβαρα και οχι να λεγατε βλακιες..τι να πω...τσαμπα ο κοπος που εκανα τοση ωρα για να την γραψω...

Πάνω στη φάση του οργασμού πολλές φορές μπορεί να ...την ακούσεις, οπότε μην πάει ο νους σου πάντα στον ...Lucifer (που είναι και σε διακοπές εξάλλου)!

Αν και πάλι δεν δέχεσαι αυτό το σενάριο, τότε μπορεί να ήταν το ...φάντασμα από τον φιλόλογο που είχες στο σχολείο!

:devil:B)

Δημοσ.

Τσάμπα ο κόπος που έκανες τόση ώρα για να τη ζήσεις

Δημοσ.

Μη το παίρνεις προσωπικά. Δεν αμφισβήτησε κανείς την ιστορία σου, ούτε είπαμε πως δεν είσαι μάγκας.

Για να μη νομίζεις πως είσαι και μόνος σου, και γω έχω ακούσει πολλάκις φωνές να καλούν το όνομά μου. Το θέμα είναι να βρεις πως να το αντιμετωπίσεις.

Δημοσ.

Ποιανού την ιστορία πήραμε στα σοβαρά; Γιατί υπάρχει αυτό το θρεντ in the first place;

Δημοσ.

Ποιανού την ιστορία πήραμε στα σοβαρά; Γιατί υπάρχει αυτό το θρεντ in the first place;

Δημοσ.
Αν αυτό δεν είναι τρομακτικό και εγώ δε ξέρω τι είναι. 8 ώρες και 45 λεπτά;
Ο,τι πιο αστειο εχω διαβασει εδω και χρονια σε forum νομιζω!! :lol:

Μεχρι ενα σημειο τα πιστευα, τωρα μετα που λες για σατανα να σου παρει την φωνη και τη ψυχη σου, αυτα δε γινονται!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...