Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Εμ..δεν ξέρω τι κάνεις εσύ πάντος εγώ ουδέποτε σκέφτηκα να πάω να φτιάξω κάτι χαλασμένο στο κινητό μου :-(

Α ναι αυτό το εννοούσες εσύ...ναι,για να εξηγούμαι,(και αυτό προς απάντηση στο ότι "δημιουργήθηκε" η ιστορία,:confused: ) λέγαμε μήπως (επειδή έγραψα πως ήταν τα καινούργια Nokia που πρωτοβγήκαν με κάμερα) τα έχει παίξει το κινητό και αναμείχθηκαν ...Το ότι εσύ ΞΕΡΕΙΣ κάτι που εμείς ΤΟΤΕΣ δεν μπορούσαμε να υποθέσουμε,το ότι στις ψηφιακές δεν γίνεται αυτό,δεν σημαίνει τίποτα.Εγώ πάλι πιστεύω(και ερχόμαστε στο θέμα) πως κάτι έγινε με το κινητό και όχι ότι έχει φαντάσματα το σπίτι της φίλης μου(που αντιθέτως αυτή το πιστεύει).:-(

Καταρχήν τα κινητά δεν έχουν φιλμ και δεν υπάρχει θέμα "ανάμειξης" ψηφιακών αρχείων!

Και τέλος δεν βλέπω το λόγο να το ψάχνετε τόσο μιας και απλά μιλάμε για μια ξεκάθαρη περίπτωση ...δυσκοίλιου φαντάσματος που ξεχάστηκε στο μπάνιο!

:devil:B)

• Απαντ. 401
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Καταρχήν τα κινητά δεν έχουν φιλμ και δεν υπάρχει θέμα "ανάμειξης" ψηφιακών αρχείων!

Και τέλος δεν βλέπω το λόγο να το ψάχνετε τόσο μιας και απλά μιλάμε για μια ξεκάθαρη περίπτωση ...δυσκοίλιου φαντάσματος που ξεχάστηκε στο μπάνιο!

:devil:B)

Το ξέρω βρε παιδιά πως δεν έχει φιλμ αλλά λέω ΜΗΗΠΩΣ τα έχει παίξει :-)

Ναι έφαγε κρεμμυδόσουπα μάλλον :eek::eek:

Δημοσ.
Καλημέρα σε όλους! Είμαι καινούργιος στο site και μπορώ να πώ πως είναι άψογο!!

Καθώς περιπλανιόμουν είδα αυτό το ενδιαφέρον θέμα και είπα να γράψω κι εγώ την δικια μου εμπειρία.

Πρίν από 2 με 3 χρονια περίπου κάποιος μου είχε πει την γνωστη ιστορία που ακούγεται συνήθως πως εάν πας 12 το βραδυ με κλειστά τα φώτα και 2 κερία σε έναν καθρέφτη και πεις το όνομα ενός νεκρού συγγενή σου θα τον δεις στον καθρέφτη ή εάν πεις 666 θα δεις τον διάβολο:devil:

Η αλήθεια είναι πως σε αυτά δεν πιστεύω και κάποια μέρα ήθελα να το δοκιμάσω....έτσι λοιπόν ένα βραδυ Σάββατο θυμάμαι ήταν, είχαν φύγει όλοι από το σπίτι για το χωριο και θα έμενα μονος για το Σαββατοκύριακο....παίρνω λοιπόν την απόφαση να το κάνω...ψάχνω στο σπίτι βρίσκω 2 κεριά που είχε η μάνα μου και πάω στο μπάνιο...(για να είμαι και σε ετοιμότητα εάν συμβεί κάτι χάχα) βάζω τα κεριά αριστερά και δεξιά στον καθρέφτη, σβήνω όλα τα φώτα, πάω στέκομαι μπροστά στον καθρέφτη και τότε ξεστομίζω το περιβόητο 666 και εκεί είναι που τα είδα όλα...

κάνει μια αστραπή και ένα μπουμπουνητό ταυτόχρονα γιατί έξω έβρεχε καταρρακτωδώς από το πρωί και τα έκανα πάνω μου...από την υπερένταση που είχα και τον φόβο μαζί δεν μπορούσα να κοιμηθώ...ήταν περίπου τέτοια εποχή.:lol::lol:

εκανα το ιδιο σκηνικο οταν ημουν 9-10 χρονων... ακομα και τοτε δεν το πολυ-πιστευα αλλα το εκανα ετσι... ηταν απο τα σουξε της εποχης! ελεος

---------- Προσθήκη στις 17:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:10 ----------

Αν και βγαίνουμε εκτός θέματος, θα απαντήσω μια φορά. Λοιπόν αν δεν είχε σπάσει η πλακέτα μπορούσατε να το δώσετε για επιδιόρθωση και με την νέα οθόνη να βλέπατε τη φωτογραφία.

Επίσης,

εδώ νομίζω ότι λέει ξεκάθαρα ότι νομίζατε ότι αναμείχθηκαν οι φωτογραφίες στο κινητό - ψηφιακή μηχανή.

Τέλος, θα μπορούσατε πολύ απλά από τις ιδιότητες της φωτογραφίας να δείτε πότε έχει τραβηχθεί.

ΥΓ. Το 6 είναι ο βαθμός για την δημιουργία της ιστορίας. Καλή προσπάθεια γενικά και πιθανόν να είναι πειστική στον περισσότερο κόσμο, αλλά σε ένα τεχνολογικό forum δεν στέκει και τόσο πολύ. :)

καλα εσενα αυτο σε πειραξε; διαβασε (αν δεν το εχεις ηδη κανει) και τις πρωτες σελιδες του θεματος να σου πεσουν τα μαλλια....απο τις "ανεξηγητες" ιστοριες τρομου! μπρρρρρ......ανατριχιασα!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Σημείωση: Δεν πιστεύω στο υπερφυσικό, απλώς μου αρέσουν τέτοιες ιστορίες.

ουτε εγω πιστευω οτι υπαρχει το υπερφυσικο απλα δεν κοιμαμαι το βραδυ...:P

Δημοσ.

Ρε παίδες τι σκατά είναι αυτό το OUIJA BOARD; Έχει παίξει κανείς; Με λίγο γκουγκλάρισμα βρήκα το παρακάτω που εξηγεί τους κανόνες του παιχνιδιού.

http://paranormal.about.com/cs/ouijaboards/ht/use_ouija.htm

Πως παίρνεις τις απαντήσεις από το board υποτίθεται; Τις ακούς από ενσωματωμένο μικρόφωνο; =ρ Γουατδαφακ;

• Moderators
Δημοσ.
Ρε παίδες τι σκατά είναι αυτό το OUIJA BOARD; Έχει παίξει κανείς; Με λίγο γκουγκλάρισμα βρήκα το παρακάτω που εξηγεί τους κανόνες του παιχνιδιού.

http://paranormal.about.com/cs/ouijaboards/ht/use_ouija.htm

Πως παίρνεις τις απαντήσεις από το board υποτίθεται; Τις ακούς από ενσωματωμένο μικρόφωνο; =ρ Γουατδαφακ;

Και καλα το πνευμα που βρισκεται εκεινη τη στιγμη κινει το ποτηρακι μεσω των χεριων της ομαδας (το ποτηρακι μονο :P) και σχηματιζει λεξεις επιλεγοντας τα γραμματα.

Δεν νομιζω γενικα να παρουσιαζεται ως παιχνιδι (ακομα και σε αυτους που το χρησιμοποιουν), οι αρχη ειναι απλη: εσυ ρωτας και το πνευμα του θειου Αριστειδη ή της κυρα-Παγωνας απαντα. Αν εισαι τυχερος μπορει και να πετυχεις κανεναν Ναπολεοντα ή κανεναν Azazel να περναει. :lol:

Δημοσ.

Λοιπον,θα σας μιλησω για την μονοκατοικια που βρισκεται διπλα στο σπιτι μου.το σπιτι αυτο δεν κατοικειται εδω και πολλα χρονια,παρα μονο το καλοκαιρι που ερχεται η κορη της ιδιοκτητριας που εχει πεθανει και ερχεται και το καθαριζει και φευγει πριν νυχτωσει.η μητερα μου που την ειχε ρωτησει γιατι ερχεται και τ καθαριζει μονο και δεν μενει της ειχε πει οτι η μητερα της πριν πεθανει της ειχε πει να μην τ πουλησει ποτε και να ερχεται να το καθαριζει για να μην μενει βρωμικο, ειχε προσπαθησε λεει να μεινει στο παρελθον αλλα η μητερα της δεν την αφηνει σε ησυχια απο κεινη την μερα η μητερα μου την περασε για τρελη και δεν της μιλουσε πια.μια μερα λοιπον που παιζαμε με τα παιδια απο την πολυκατοικια ποδοσφαιρο στην αυλη τησ πολυκατοικιας διπλα απο τη μονοκατοικια.καθως παιζαμε δεν μπορω να πω οτι ηταν ιδιαιτερα αργα αλλα παρολα αυτα ειχε ηδη σκοτεινιασει, αρχισε να φυσαει πολυ και να πηγαινουν τ δεντρα περα δωθε, αρχισαμε να λεμε ''ουυυουυυυ ελα φαντασμα δειξε μας την δυναμη σου,κολογρια''και τοτε σας τ ορκιζομαι καποιος μας πεταξε μια πατατα στο κεφαλι τρομαξαμε τοσο πολυ που δεν μπορειτε να φανταστειτε και απο τοτε καθε φορα ακουγαμε φωνες και μετα μας πεταγαν πατατες απο τ ''αλλο σπιτι ''που ετσι το λεμε,ξερετε ψαξαμε για μερικες πληροφοριες για τ σπιτι και την οικογενεια και λενε οτι η γριουλα που ειχε πεθανει εκει ασχολιοταν με την παραγωγη πατατες στο σπιτι της. ξερω θα σας φανει αστειο αλλα ειναι αληθεια ξερουμε οτι κατι παραξενο συμβαινει σ αυτο τ σπιτι και θα θελαμε πολυ να μαθουμε.:

Δημοσ.
Λοιπον,θα σας μιλησω για την μονοκατοικια που βρισκεται διπλα στο σπιτι μου.το σπιτι αυτο δεν κατοικειται εδω και πολλα χρονια,παρα μονο το καλοκαιρι που ερχεται η κορη της ιδιοκτητριας που εχει πεθανει και ερχεται και το καθαριζει και φευγει πριν νυχτωσει.η μητερα μου που την ειχε ρωτησει γιατι ερχεται και τ καθαριζει μονο και δεν μενει της ειχε πει οτι η μητερα της πριν πεθανει της ειχε πει να μην τ πουλησει ποτε και να ερχεται να το καθαριζει για να μην μενει βρωμικο, ειχε προσπαθησε λεει να μεινει στο παρελθον αλλα η μητερα της δεν την αφηνει σε ησυχια απο κεινη την μερα η μητερα μου την περασε για τρελη και δεν της μιλουσε πια.μια μερα λοιπον που παιζαμε με τα παιδια απο την πολυκατοικια ποδοσφαιρο στην αυλη τησ πολυκατοικιας διπλα απο τη μονοκατοικια.καθως παιζαμε δεν μπορω να πω οτι ηταν ιδιαιτερα αργα αλλα παρολα αυτα ειχε ηδη σκοτεινιασει, αρχισε να φυσαει πολυ και να πηγαινουν τ δεντρα περα δωθε, αρχισαμε να λεμε ''ουυυουυυυ ελα φαντασμα δειξε μας την δυναμη σου,κολογρια''και τοτε σας τ ορκιζομαι καποιος μας πεταξε μια πατατα στο κεφαλι τρομαξαμε τοσο πολυ που δεν μπορειτε να φανταστειτε και απο τοτε καθε φορα ακουγαμε φωνες και μετα μας πεταγαν πατατες απο τ ''αλλο σπιτι ''που ετσι το λεμε,ξερετε ψαξαμε για μερικες πληροφοριες για τ σπιτι και την οικογενεια και λενε οτι η γριουλα που ειχε πεθανει εκει ασχολιοταν με την παραγωγη πατατες στο σπιτι της. ξερω θα σας φανει αστειο αλλα ειναι αληθεια ξερουμε οτι κατι παραξενο συμβαινει σ αυτο τ σπιτι και θα θελαμε πολυ να μαθουμε.:

Σε ποια περιοχη?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...