Typhoon Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Οταν καλεις ανοιγεις μια πορτα...Και τα πνευματα σε διαλεγουν..Δν διαλεγεις εσυ ποισς θες να ερθει.. Ακριβώς, αλλά στο μεταξύ ο κόσμος προχώρησε, έχουμε δίκτυα μεταγωγής πακέτων τώρα, οπότε μπορείς να στείλεις ότι θες σε όποιον θες χωρίς να ανοιγοκλείνεις πόρτες...marvelous thing, it's called science!
Ouija Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δν λες το ονομα αυτου που θες να καλεσεις...Απλα ανοιγεις την πυλη..και ερχετε οποιος θελει να δωσει ενα μηνυμα...
MsquitoPrincess Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Φίλε,είναι από το 6ο Θέλεμα?? Αν ναι..πρόσεχε.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Αμα σας έρθει ο ...Lucifer να δω τι θα κάνετε... Δν λες το ονομα αυτου που θες να καλεσεις...Απλα ανοιγεις την πυλη..και ερχετε οποιος θελει να δωσει ενα μηνυμα... Είναι αυτό που λέμε: Είδα φως και μπήκα?
Lucifer Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Έννοια σου και ξέρω 'γω τι περιμένω. =ρ
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Έννοια σου και ξέρω 'γω τι περιμένω. =ρ
carlmikaze Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Ήλπιζα να μην χρειαστεί να ξαναμιλήσω ποτέ για αυτήν την ιστορία.. edit : ΔΕΝ.ΠΟΥΛΑΩ.ΤΖΙΑΤΖΟ.
Ouija Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Φιλε αν αποφασισει ο Αιωσφορος να ερθει πιστεψε με υπαρχει προβλημα αλλα εχει στρατιωτες για να κανουν αυτν την δουλεια... Τι ξερεις για το 6ο θελημα??
akpe Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Εχω καλεσει απειρες φορες..Παντα χωρις προβλημα..Προχθες το βραδυ καλεσαμε και ηρθε κατι το οποιο ελεγε οτι το λεγανε "ΔΡ" και οτι ηταν δαιμονας..Μας ειπε οτι ηταν μεσα σε μια κοπελα..Οταν αρχησα να το διωχνω στον κοσμο του η κοπελα εβαλε τα κλαματα και μου ειπε σε παρακαλω σταματα να λες το "Πατερ ημων"...μετα το εδιωξα και ηρεμησε ομως δν εχει φυγει..Εχτες καλεσαμε σε ενα σπιτι το οποιο ειναι ξαστρισμενο και καλεις μονο καλα "πνευματα"...Και ηρθε καποια "Αννα" η οποια ειναι και ι πρωτη που καλεσα οταν ξεκινησα..Μας ειπε οτι ειναι ακομα μεσα στην κοπελα...Λοιπον αν ξερει καποιος πως θα αντιστρεψω τν πραξη χωρις να φτασουμε στο επιπεδου του Εξορκισμου ας αναφερει κατι εδω.. Σας παρακαλω μονο καπιος που ξερει.. SOS Το e-mail μου ειναι [email protected] και οποιος ξερει κατι να με κανει και add στο msn στο ιδιο e-mail... Στείλε pm στον kostastimo, ψάχνει ιδέες για βιβλίο. Και άλλαξε mail σε κάτι "ξαστρισμένο" (wtf). Φιλε αν αποφασισει ο Αιωσφορος να ερθει πιστεψε με υπαρχει προβλημα αλλα εχει στρατιωτες για να κανουν αυτν την δουλεια... ΚΑΝΤΟ ΕΝΤΙΤ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΕΙ Ο LUCI. Τι ξερεις για το 6ο θελημα?? Είναι μετά το 5ο και πρίν το 7ο;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Προχθες το βραδυ καλεσαμε και ηρθε κατι το οποιο ελεγε οτι το λεγανε "ΔΡ" και οτι ηταν δαιμονας.. Λάθος! Απλά δεν τον άφησες να ολοκληρώσει και γι'αυτό θύμωσε και το'παιξε δαίμονας! Αν τον άφηνες να συστηθεί με την ησυχία του, θα σου έλεγε πως ήταν γιατρός και το όνομά του ήταν Dr...
Tenshi Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Εχω καλεσει απειρες φορες..Παντα χωρις προβλημα.. Και γώ καλώ,άλλα δέν βγάζω γραμμή με τίποτα.Σε τι εταιρία είσαι συνδρομητής; Λοιπον αν ξερει καποιος πως θα αντιστρεψω τν πραξη χωρις να φτασουμε στο επιπεδου του Εξορκισμου ας αναφερει κατι εδω.. Εύκολο... Πάρε φόρα (πολύ φόρα έτσι, και πάτα της μια κουτουλιά μέσα στη μάπα.Στην καλύτερη γίνεσαι ήρωας,στην χειρότερη παθαίνεις αμνησία...
Ouija Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Μπορειτε να μην τα κοροιδευεται και απλα οποιος ξερει να βοηθησει?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Μπορειτε να μην τα κοροιδευεται και απλα οποιος ξερει να βοηθησει? Εμείς δεν κάνουμε τίποτα! Μόνο του αυτοκοροϊδεύεται το θέμα! Πάντως για να σοβαρευτώ λίγο, τη λύση θα τη βρεις αν διαβάσεις όλα τα τεύχη του Τεγόπουλου-Φυτράκη! Αν δεν σου βρίσκονται πρόχειρα, δοκίμασε το διάβασμα γενικότερα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.