Προς το περιεχόμενο

Ouija board (ποτηρακι)

Evilsmile

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εμένα πάντως το καλύτερό σε αυτά τα βίντεο, εκπομπές κλπ. είναι όλη η παραφιλολογία, που συνοδεύει τη φάση (του "ποτηρακίου"). Που βγαίνουν κάτι αξιοπρεπέστατοι (κατα τα άλλα) κύριοι και κυρίες και λένε κάτι φανταστικές αρλούμπες ! :-)

Ειδικά όταν βλέπω την Μ.Ιωαννίδου να μιλάει για το φάντασμα του Φρέντυ Γερμανού που κουνάει τα πολύφωτα στο σπίτι, τότε σκέφτομαι ότι το πάθος για πιπινάκια και χορευτριούλες μπορεί να ξεφτιλίσει έναν σοβαρό άνθρωπο ακόμη και μετά θάνατον. Δηλαδή το πνεύμα του θα πρέπει να είναι τσαντισμένο τελείως, γι' αυτό προσοχή στα ποτήρια.

• Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το ίδιο θα σου έλεγε κάποιος τον μεσαίωνα αν του έλεγες πως η γη κινείται γύρω από τον ήλιο και όχι το αντίθετο.[....]

Το πρώτο το σέβομαι, το δεύτερο όμως το κατακρίνω.

just my 2c :-)

Φίλε μου δεν διαφωνώ με τα γραφόμενά σου. Δεν είμαι στενόμυαλος ούτε είμαι απόλυτος γενικότερα στις απόψεις μου. Πάντα θεωρώ ότι μπορώ να κάνω λάθος.

Αλλά στο συγκεκριμένο θέμα κάνω μια εξαίρεση. Όπως είπα είμαι απόλυτος οτι κάτι τέτοια "μεταφυσικά" φαινόμενα δεν υπάρχουν (όπως και ο θεός ως γενικότερη έννοια). Και για να σου πω την αλήθεια, θα ήθελα πάρα πολύ αυτά τα πράγματα να ήταν πραγματικά. Θα το έβρισκα εξαιρετικά ενδιαφέρον.

Πάντως μου αρέσουν περισσότερο όχι αυτοί που πιστεύουν σε αυτά τα φαινόμενα αλλά αυτοί που λένε το αντίθετο και δεν δοκιμάζουν γιατί φοβούνται μην κάνουν λάθος!!!

Δηλαδή άντε και ήρθε ένα πνεύμα (καταρχήν τι εννοούμε με αυτό; ) και μετά δεν φεύγει. Τι θα γίνει; Θα μας ανοιγοκλείνει τις πόρτες και τα dvd.... Αν κάνω το πείραμα στο δάσος, εκεί τι θα κάνει; Θα πιάσει το δέντρο και θα το ξεπουπουλιάσει;

Εντάξει δηλαδή... ελεος... πως να μην χλευάσω κάτι τέτοιο...

Δημοσ.

εκείνος τελικά που άνοιξε το τόπικ και έλεγε ότι θα το δοκιμάσει την παρασκευη τελικα΄τι έγινε το εκανε?

δεν έχω διαβάσει όλες τις σελίδες..

Δημοσ.
εκείνος τελικά που άνοιξε το τόπικ και έλεγε ότι θα το δοκιμάσει την παρασκευη τελικα΄τι έγινε το εκανε?

δεν έχω διαβάσει όλες τις σελίδες..

Διάβασε το τόπικ φίλε μου ;)

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εχω καλεσει απειρες φορες..Παντα χωρις προβλημα..Προχθες το βραδυ καλεσαμε και ηρθε κατι το οποιο ελεγε οτι το λεγανε "ΔΡ" και οτι ηταν δαιμονας..Μας ειπε οτι ηταν μεσα σε μια κοπελα..Οταν αρχησα να το διωχνω στον κοσμο του η κοπελα εβαλε τα κλαματα και μου ειπε σε παρακαλω σταματα να λες το "Πατερ ημων"...μετα το εδιωξα και ηρεμησε ομως δν εχει φυγει..Εχτες καλεσαμε σε ενα σπιτι το οποιο ειναι ξαστρισμενο και καλεις μονο καλα "πνευματα"...Και ηρθε καποια "Αννα" η οποια ειναι και ι πρωτη που καλεσα οταν ξεκινησα..Μας ειπε οτι ειναι ακομα μεσα στην κοπελα...

Λοιπον αν ξερει καποιος πως θα αντιστρεψω τν πραξη χωρις να φτασουμε στο επιπεδου του Εξορκισμου ας αναφερει κατι εδω..

Σας παρακαλω μονο καπιος που ξερει..

SOS

Το e-mail μου ειναι [email protected] και οποιος ξερει κατι να με κανει και add στο msn στο ιδιο e-mail...

Δημοσ.

Φιλε μου SORATH στην 9 σελιδα ειπες κατι:

Αν 2 ομαδες καλεσουν το ιδιο πνευμα τι θα κανει??

ακου τωρα..

Αν υπαρχει καπιος στην αλλη ακρη και θελει να μας μιλησει,τοτε θελουμε να τον ακουσουμε..

Αυτο σημαινει οτι οταν ανοιγεις την πορτα και ερχονται..Σε διαλεγουν,δν μπορεις να διαλεξεις...

Δημοσ.
Φιλε μου SORATH στην 9 σελιδα ειπες κατι:

Αν 2 ομαδες καλεσουν το ιδιο πνευμα τι θα κανει??

ακου τωρα..

Αν υπαρχει καπιος στην αλλη ακρη και θελει να μας μιλησει,τοτε θελουμε να τον ακουσουμε..

Αυτο σημαινει οτι οταν ανοιγεις την πορτα και ερχονται..Σε διαλεγουν,δν μπορεις να διαλεξεις...

τι? what the fuck thread τελείως

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...