Προς το περιεχόμενο

Ouija board (ποτηρακι)

Evilsmile

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παραδόξως typhoon μάλλον το αντίθετο βλέπω να συμβαίνει, διαδικτυακώς τουλάχιστον. Δηλαδή αυτοί που δεν πιστεύουν ενοχλούν τους υπόλοιπους που πιστεύουν. Γιατί αν δεν πιστεύεις, τότε τα σχόλια για την θρησκεία μάλλον περιττεύουν.

• Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Διαφωνώ...αν δει κανείς τα εγκλήματα που έχουν διαπραχτεί και διαπράτονται στο όνομα του οποιαδήποτε θεού τότε μπορεί να πει κανείς ότι το θέμα είναι σοβαρό. Αντίθετα δεν μπορεί να εγώ να κατακρίνω την θρησκεία αλλά δεν θα ξεκινήσω να βλάψω κανέναν με οποιοδήποτε τρόπο λόγο αυτού.

Και δεν μιλάμε μόνο για ακραίες περιπτώσεις: Πρόσφατα διάβαζα ένα άρθρο για την διδασκαλία της εξέλιξης στην Ελλάδα εμπνευσμένο από την σημαντική διαμάχη μεταξύ εξέλιξης και ευφυούς σχεδιασμού στις ΗΠΑ. Το συμπέρασμα (το οποίο συναύδει με τα δικά μου σχολικά χρόνια - 15 χρόνια πριν...) είναι ότι δεν διδάσκεται και το άρθρο ανέφερε ότι όσες (λίγες) φορές έχει πάει να εισαχθεί στη διδακτέα ύλη έχει ξαναβγεί μετά από αντιδράσεις της εκκλησίας. Αυτό εμένα με ενοχλεί (και άλλα πολλά...:-))

Δημοσ.

Τα εγκλήματα στο όνομα του Θεού φίλε τα διαπράττουν οι άνθρωποι, όχι ο Θεός.

Τι διάολο, είτε σκοτώνεις στο όνομα του Δία είτε στου Χριστού, ένα και το αυτό είναι. Όσους εγκληματίες έχουν οι Χριστιανοί, τόσους έχουν και όλοι οι άλλοι.

Να δηλώνω όμως πως δεν πιστεύω στο ποδόσφαιρο, αλλά κάνω τεχνική ανάλυση του ΠΑΟ-Ρέιντζερς είναι κομματάκι γελοίο.

Το ίδιο γελοίο που θα ήταν αν δεν πίστευα στη θρησκεία, είχα και λιγάκι λειψές γνώσεις ιστορίας, να μην ήξερα στην πραγματικότητα και πολλά για την λειτουργία της πλην αυτών που γράφουν οι Λαμπρακαίοι στις εφημερίδες, και να έκανα τεχνική ανάλυση του θέματος "διαχωρισμός εκκλησίας κράτους".

Και εν πάσει περιπτώσει το έχω ξαναγράψει: όποιος έχει κανένα πλούσιο παπά στη γειτονιά του, ας σηκώσει χέρι.

Δημοσ.

Γεια σας και πάλι παίδες. Το "ποτηράκι" θα το δοκιμάσω την παρασκευή 22 Φεβρουαρίου. Το πιο πιθανον είναι να κάνουμε και ένα βίντεο για τους περίεργους. Είθε το ποτηράκι να κουνηθεί :P

Δημοσ.
όποιος έχει κανένα πλούσιο παπά στη γειτονιά του, ας σηκώσει χέρι.

/me sikwnei xeri.

BMW M3 μοντέλο 2007 έχει ο παπάς της ενορίας. Ιδιοκτήτης τριών ξενοδοχείων. Θα ποστάρω και photos με τη M3 παρκαρισμένη μπροστά στην εκκλησία. :lol:

Δημοσ.

με την ιδια λογικη:

οποιος εχει αδυνατο παπα στη γειτονια του ας σηκωσει χερι.

αλλο πραγμα οι παπαδες της γειτονιας που ειναι δημ. υπαλληλοι ασφαλιζονται στο ταμειο κληρικων και βγαινουν στη συνταξη στα χ χρονια που δεν εχουν δικαιωμα στην τεραστια εκκλησιαστικη περιουσια, που ειναι ο μεγαλυτερος μετοχος στην εθνικη τραπεζα, εταιριες real estate, offshore, και απο τους κυριους αποδεκτες κοινοτικων κονδυλιων...

Δημοσ.
Νέα γενιά που είναι έτοιμη να επιτεθεί σε κάθε τι που έχει σχέση με θρησκεία, και από την άλλη που πολύ εύκολα θα κατέφευγε στο σκοτεινό μεσαίωνα επειδή κάποιος τραβάει τα πόδια της.... καρέκλας σ' ένα τσαρλατάνικο βίντεο. Ωραία. Με αυτές τις προϋποθέσεις ο Κόπερφιλντ εύκολα θα γινόταν αρχηγός της φυλής.

Υ.Γ

Τις ασημένιες σφαίρες τις δίνουν μαζί με το παιχνίδι;

Εεεεεέλα ρε γαμώτο... Το κατάλαβες ???? :P

Αιγαία χαλαρωσε λίγο και απόφυγε τις γενικεύσεις ("...η νέα γενιά που είναι έτοιμη...")

Η ίδια η φύση του τόπικ σε προϊδεάζει για λίγο χαβαλέ κι εσύ έχεις γενικεύσει συμπεράσματα από τη "νεα γενιά" ως τους "Λαμπράκηδες", με αφορμή 5 @@ριές που γράφτηκαν ! Ελεος !

Δημοσ.
Ποτέ άλλοτε οι άνθρωποι δεν διάβαζαν τόσο πολύ και ποτέ δεν ήταν ταυτόχρονα τόσο αποβλακωμένοι. .

Αυτό ακριβώς…το πολύ διάβασμα φέρνει αποβλάκωση.

Μεγαλώνοντας δε μου είναι δύσκολο να διακρίνω την μετριότητα κάποιων δήθεν σοφών της ανθρωπότητας που μόνο το μυαλό σοφιστείες, και μας πιέζουν στα σχολεία να τους αποδεχτούμε σαν να πρόκειται για την κορυφή της γνώσης και του πνεύματος…η κορυφή βρίσκεται μέσα μας, στην απλότητα της σκέψης. Ας βγούμε έξω από την πόλη ας περπατήσουμε στο δάσος ένα περίπατο, κάτι και το μυαλό μας θα καθαρίσει από όλα σκουπίδια του πολιτισμού.

Εχει να μου πει κάτι ο ντα βινσι, ο Μαρξ, ο Φρόιντ? Εχω την δική μου σκέψη κ μου φτάνει.

Δημοσ.
Αυτό ακριβώς…το πολύ διάβασμα φέρνει αποβλάκωση.

Μεγαλώνοντας δε μου είναι δύσκολο να διακρίνω την μετριότητα κάποιων δήθεν σοφών της ανθρωπότητας που μόνο το μυαλό σοφιστείες, και μας πιέζουν στα σχολεία να τους αποδεχτούμε σαν να πρόκειται για την κορυφή της γνώσης και του πνεύματος…η κορυφή βρίσκεται μέσα μας, στην απλότητα της σκέψης. Ας βγούμε έξω από την πόλη ας περπατήσουμε στο δάσος ένα περίπατο, κάτι και το μυαλό μας θα καθαρίσει από όλα σκουπίδια του πολιτισμού.

Εχει να μου πει κάτι ο ντα βινσι, ο Μαρξ, ο Φρόιντ? Εχω την δική μου σκέψη κ μου φτάνει.

Καταλαβαίνω αυτό που λες, αλλά... κάποιες μορφές απλά τα σπάνε..από ποιητές μέχρι φιλόσοφους και καλλιτέχνες...

Όποιος έχει τη δικιά του σκέψη είναι ιδιοφυία. Ναι μπορεί να έχουν να σου πουν κάτι, δεν σημαινει οτι δεχεσαι ακριτα οτιδήποτε, διαβάζεις κρίνεις επεξεργάζεσαι αναθεωρείς εξελίσσεσαι.

Most people are other people. Their thoughts are someone elses opinions, their lives a mimicry, their passions a quotation - Oscar Wilde

Δημοσ.
Αιγαία χαλαρωσε λίγο και απόφυγε τις γενικεύσεις (...)

Η ίδια η φύση του τόπικ σε προϊδεάζει για λίγο χαβαλέ ...

Εμένα χαλαρός μου φαίνεται.

Απόδειξη το παρακάτω funky παράδειγμα...

Να δηλώνω όμως πως δεν πιστεύω στο ποδόσφαιρο, αλλά κάνω τεχνική ανάλυση του ΠΑΟ-Ρέιντζερς είναι κομματάκι γελοίο.

Δημοσ.

Η ίδια η φύση του τόπικ σε προϊδεάζει για λίγο χαβαλέ κι εσύ έχεις γενικεύσει συμπεράσματα από τη "νεα γενιά" ως τους "Λαμπράκηδες", με αφορμή 5 @@ριές που γράφτηκαν ! Ελεος !

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=232660

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=2575

Kαλά συγνώμη. Θα έχω σχηματίσει μάλλον λάθος γνώμη.

Πρέπει να επιστρέψω μάλλον στο νήμα "ζελέ ή κερί ή πηλό για τα μαλλιά;"

Είμαι λιγάκι βαρύς. Γκρεμίζω το επίπεδο του φόρουμ.

Δημοσ.

Ναι αλλά, σε αυτά τα θέματα, όπως προείπαμε, δεν ξέρεις ποτε τι να πιστέψεις και τι όχι, αφού δεν υπάρχουν ανθρωπίνως αντιληπτές αποδείξεις ! Επομένως, το παράδειγμα του ποδοσφαίρου και της "τεχνικής ανάλυσης" είναι κάπως άστοχο, γιατί αυτά τα θέματα δεν επιδέχονται "τεχνικής ανάλυσης" ! Όπως και η πίστη στον (οποιονδήποτε) Θεό...

Δημοσ.
http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=232660

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=2575

Kαλά συγνώμη. Θα έχω σχηματίσει μάλλον λάθος γνώμη.

Πρέπει να επιστρέψω μάλλον στο νήμα "ζελέ ή κερί ή πηλό για τα μαλλιά;"

Είμαι λιγάκι βαρύς. Γκρεμίζω το επίπεδο του φόρουμ.

τι? ΤΙ? Έχω χάσει επεισόδια ? Για να πάω να δώ...

εντιτ/ Λοιπόν είδα κι ένα 2ο ίδιο τόπικ στο ινσόμνια με το ίδιο θέμα και στιλ (ψιλοχαβαλέ, ψιλομ@λ@κί@) και στο ...εσωτέρικα (αρνούμαι να διαβάσω τέτοιο φόρουμ ! :-P), κάτι καμμένους να την ψάχνουν σοβαρά ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο για το ποτηράκι... Λοιπόν ?

Δημοσ.
nick[;2029089']Καταλαβαίνω αυτό που λες' date=' αλλά... κάποιες μορφές απλά τα σπάνε..από ποιητές μέχρι φιλόσοφους και καλλιτέχνες...

Όποιος έχει τη δικιά του σκέψη είναι ιδιοφυία. Ναι μπορεί να έχουν να σου πουν κάτι, δεν σημαινει οτι δεχεσαι ακριτα οτιδήποτε, διαβάζεις κρίνεις επεξεργάζεσαι αναθεωρείς εξελίσσεσαι.

Most people are other people. Their thoughts are someone elses opinions, their lives a mimicry, their passions a quotation - Oscar Wilde[/quote']

+1 ! Αλλά τι το παλεύεις ???? Επίσης, αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ που λέει ο Χιούστον, το είχε πει κι ο Πλάτωνας... ότι για να προσεγγίσεις την οποιαδήποτε θεμελιώδη αλήθεια, πρέπει να ξεφορτωθείς καθετί περιττό και να κοιτάξεις μέσα σου, γιατί εκεί υπάρχουν όλες οι θεμελιώδεις και απλές αλήθειες προσέγγισης του Κόσμου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...