Προς το περιεχόμενο

Ouija board (ποτηρακι)

Evilsmile

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρότι κι εγώ είμαι υπέρ της κοινής λογικής, ξέρουμε όλοι πως υπάρχουν πράγματα, που δεν εξηγούνται με αυτήν, πράγματα που η επιστήμη δεν μπορεί να προσεγγίσει ή να αποδείξει. Έχω κι εγώ μαρτυρίες αξιόπιστων και "σοβαρών" (κατά τη δική μου εκτίμηση) ανθρώπων σχετικά με το θέμα (του γουίτζι μπορντ). Και παρότι αδυνατώ να πιστέψω ότι είναι δυνατή μια τέτοια επικοινωνία (εδώ δεν υπάρχει απόδειξη για τη συνέχιση της ψυχής μετά θάνατο !) κρατάω μια πισινή για τέτοια θέματα, ακριβώς γιατί δεν υπάρχει καμία απτή απόδειξη για την ύπαρξη ή μη-ύπαρξη, που να μπορεί να συλλάβει το δικό μου απλό μυαλό, το μυαλό της κοινής λογικής.

• Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μολις ηρθε το baord.

Ελληνικο αλφαβητο με αριθμους σε πρασινοπο χαρτονι με μια μαυρη γραμμη γυρο γυρο.

Τωρα λειπει το ονομα του πνευματος(σιγα μην ερθει)και να βρω τους φιλους μου γιατι μου τα γυρνανε λιγο...(να παρω και κανεναν παπα λετε να εχω ευκαιρο)

Δημοσ.

Αν και σκεπτικιστής απέναντι σε όλα αυτά τα πράγματα, θα σας συμβούλευα να μην ανοίγετε Πύλες με τον Αλλόκοσμο αν δεν είσθε ικανοί να εξασφαλίσετε πως μπορείτε να τις κλείσετε –είτε ο Αλλόκοσμος υπάρχει είτε όχι, αλλά ας δεχθούμε για λίγο πως υπάρχει και εκείνη την ημέρα αποφασίζει να απαντήσει στο κάλεσμα σας ;)

Καλός πνευματιστής δεν είναι αυτός που μπορεί να καλέσει «κάτι» αλλά εκείνος που μπορεί να το στείλει πίσω από όπου ήρθε, σε διαφορετική περίπτωση οι πιθανολογούμενες συνέπειες μπορεί να είναι εξαιρετικά σοβαρές για την ψυχική του και όχι μόνο, υγεία.

Οπότε καλό είναι να μην ανακατεύεστε με τέτοια πράγματα, πολύ περισσότερο αν αντιμετωπίζονται ως «ένα ακόμα παιχνίδι» την στιγμή που μεγάλοι αποκρυφιστές αφιέρωναν χρόνια από την ζωή τους σε μελέτη και ειδική ψυχική & σωματική προετοιμασία προτού επιδιώξουν την επικοινωνία τους με τον Αλλόκοσμο...

Καλή τύχη!

Είτε σας απαντήσει είτε όχι "κάτι" ...

:-)

Υ.Γ.

Παραδοσιακά οι πίνακες αυτοί εκτός της Αγγλικής γραφής (ή της Ελληνικής) συμπεριλαμβάνουν και την Εβραϊκή γλώσσα, ως κατεξοχήν μυστικιστική διάλεκτο (ο Δυτικός αποκρυφισμός έχει άμεσες επιρροές από τον Εβραϊκό μυστικισμό –βλ. Kabbalah).

Δημοσ.

Sadman κάνε ένα πείραμα. Βάλε ένα φίλο σου να μη συμμετέχει και να κοιτάζει τον πίνακα. Ρώτα το "φάντασμα" μερικές ερωτήσεις και πες του φίλου σου να καταγράψεις τις απαντήσεις. Μετά όσοι συμμετέχουνε στον πίνακα ας κλείσουνε τα μάτια και ας ρωτήσουνε το "φάντασμα" και άλλες ερωτήσεις (χωρίς να βλέπουνε τον πίνακα αφού θα έχουνε κλειστά τα μάτια) και πες πάλι του φίλου σου να τις καταγράψει. Στο τέλος σύγκρινε τις απαντήσεις με κλειστά και με ανοιχτά μάτια... Για να δούμε ποιες βγάζουνε νόημα.

Δημοσ.

Παρακαλώ τον φίλο που θα δοκιμάσει αυτό το...πράγμα, να καλέσει το πνεύμα του Kurt Cobain για να μάθουμε τελικά αν αυτοκτόνησε ή τον δολοφόνησαν. :-)

Δημοσ.
Παρότι κι εγώ είμαι υπέρ της κοινής λογικής, ξέρουμε όλοι πως υπάρχουν πράγματα, που δεν εξηγούνται με αυτήν, πράγματα που η επιστήμη δεν μπορεί να προσεγγίσει ή να αποδείξει.

Η κοινή λογική είναι μια κοινή,μια πόρνη. :]

;)

Κατά τα άλλα ον τοπικ δεν γνωρίζω τίποτα, παρά μόνο ότι έτσι όπως αντιλαμβάνομαι πνευμάτα,δαιμόνια κλπ κλπ είναι τελείως διαφορετική από ότι φαντάζονται οι περισσότεροι (σε φάση 'μιλάω με φαντάσματα' κλπ) όπως διαφορετικά αντιλαμβάνομαι και την έννοια του θεού/θείου.

Many sides of the same coins

It's all a metaphor

Πάντως το όλο αυτό σκηνικό μου φαίνεται ΠΟΛΥ χλωμό,ειδικά έτσι όπως παρουσιάζεται.

Δημοσ.
[...]Καλός πνευματιστής δεν είναι αυτός που μπορεί να καλέσει «κάτι» αλλά εκείνος που μπορεί να το στείλει πίσω από όπου ήρθε, σε διαφορετική περίπτωση οι πιθανολογούμενες συνέπειες μπορεί να είναι εξαιρετικά σοβαρές για την ψυχική του και όχι μόνο, υγεία.[...]

Θα διαφωνήσω -εν μέρει- σχετικά με τις συνέπειες, ανάλογα βέβαια και με το τι είναι αυτό που θα προσπαθήσει να αντιμετωπίσει ;)

Δημοσ.

πο κριμα ματαιωθηκε για σημερα.

Ειχαμε μαζευτει στο δωματιο μου και ειρθε η μανα μου και νομιζε πως καναμε σατανιστηκες τελετες και μας πηρε στον παπα....ΕΛΕΟΣ>....

Θα δοκιμασω αλλη φορα.

Δημοσ.
πο κριμα ματαιωθηκε για σημερα.

Ειχαμε μαζευτει στο δωματιο μου και ειρθε η μανα μου και νομιζε πως καναμε σατανιστηκες τελετες και μας πηρε στον παπα....ΕΛΕΟΣ>....

Θα δοκιμασω αλλη φορα.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Καλύτερα!! ;)

Δημοσ.
Πριν από κανά δυο μέρες άκουσα για το λεγόμενο "ποτηράκι". Ποτέ δεν πολυπίστευα αυτά αλλά μιας και βρίσκομαι στο άνθος της ηλικίας μου είπα να το δοκιμάσω με κάτι φίλους :P.

Για όσους δεν γνωρίζουν το Ouija board γνωστό και ως "ποτηράκι" είναι ένας (παιχνίδι δεν θα τό' λεγα) τρόπος επικοινωνίας με πνεύματα δαίμονεσ κ.λπ..

Για όσους γνωρίζουν λοιπόν θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση: Επειδή δεν έχω το Ouija board, είπα να το κατασκευάσω μόνος μου. Αυτο που δεν ξέρω όμως είναι αν πρέπει να χρησιμοποιήσω ελληνική ή αγγλική αλφάβητο ! Επίσης όταν ξεκινήσει η όλη διαδικασία θα πρέπει να μιλάω ελληνικά ή αγγλικά;

αφήστε ρε τις μαλακίες και βγείτε έξω να βρείτε καμιά γκόμενα

Δημοσ.

Άλλη μία κουλαμάρα να διαβάσω που να προστεθεί στα μαργαριτάρια του εφηβικού συνδρόμου από τα esoterica.gr και σίγουρα θα κάνει κατάληψη στο μυαλό μου ο δαίμονας για να σκοτεινιάσει από το μαύρο χιόνι της κολάσεως και τότε θ' αρχίσει να πέφτει άπλετο κράξιμο καθότι όλοι οι δαιμόνοι είναι κακοί. Κανένας άλλος θα μας πει την εμπειρία του; Θα έχω απορίες.

Δημοσ.

Απαπαπαπαπαπααααα και μόνο που το φαντάζομαι ανατριχιάζω...αφήστε ήσυχα τα πνευματάκια καλέ μην τα πειράζετε και αγριέψουνε...:P και όχι τίποτα άλλο μην δεν έρθουν σε σας που τα θέλετε και πάνε πουθενά αλλού σε κανέναν άτυχο....:shock:

Μην παίζετε με θέματα που δεν ξέρετε που μπορεί να οδηγήσουνε...

Δημοσ.

και αν δεν καταλαβαίνει από μπινελίκι, φώναξε την γιαγιά του Μάρκου από το "μπαμπά μην τρέχεις" να δεις για πότε θα φύγει το πνεύμα...:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...