Ouija Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Κλεισανε το προηγουμενο φορουμ και θα σου απαντησω εδω... Το Πιστευε και μη,Ερευνα ειναι απολυτος σαφες... Βεβαια δν λεω να αρχισουμε ολοι να ψαχνουμε... Οποιος θελει ψαχνει για αυτον τον λογο ο Κυριος μας εδωσε ελευθερη βουληση
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Κλεισανε το προηγουμενο φορουμ και θα σου απαντησω εδω... Το Πιστευε και μη,Ερευνα ειναι απολυτος σαφες... Βεβαια δν λεω να αρχισουμε ολοι να ψαχνουμε... Οποιος θελει ψαχνει για αυτον τον λογο ο Κυριος μας εδωσε ελευθερη βουληση Ο ποιός? Και όπως είπα και πριν, το θέμα είναι το πως αξιοποιεί ο καθένας αυτή την "ελεύθερη βούληση"!
Ouija Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Ο πιος???? Ο Κυριος φιλε μου... και να μην το πιστευετε παιδια τα πνευματα υπαρχουν...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Ο πιος???? Ο Κυριος φιλε μου... και να μην το πιστευετε παιδια τα πνευματα υπαρχουν... Α αυτός ο κύριος! Φυσικά και υπάρχουν τα πνέυματα! Δεν έχεις ακούσει τη φράση "Τα Μεγάλα Πνεύματα συναντιούνται"?
million_voices Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Α αυτός ο κύριος! Φυσικά και υπάρχουν τα πνέυματα! Δεν έχεις ακούσει τη φράση "Τα Μεγάλα Πνεύματα συναντιούνται"? και η Βαλχαλα υπαρχει, το διαβασα στο internet:-D
Ouija Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Τελειωνω εδω αφου δν θελετε να καταλαβαιτε...Τουλαχιστον μην τα κοροιδευετε
million_voices Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Τελειωνω εδω αφου δν θελετε να καταλαβαιτε...Τουλαχιστον μην τα κοροιδευετε οχι ρε ξεκολα, για πε σου κανε τρακα τσιγαρο το πνευμα? και αν επιτρεπεται τι ομαδα ειναι?:-D
phsonia Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Zαλίστηκα διαβάζοντας τα post.Βρε παλληκάρια επικοινωνήστε με τους ζώντες (με τρόπο έτσι...)και αφήστε τα πνεύματα στο κόσμο τους!!!
million_voices Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Zαλίστηκα διαβάζοντας τα post.Βρε παλληκάρια επικοινωνήστε με τους ζώντες (με τρόπο έτσι...)και αφήστε τα πνεύματα στο κόσμο τους!!! το σκεφτηκα αλλα μου εχουν τελειωσει τα free sms:-D δεν ξερω γιατι αλλα αυτο το τοπικ μου βγαζει κατι ευθυμο
phsonia Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 :lol: million_voices και εγώ σκέφτηκα εύθυμα και πέρασα λίγη ωρίτσα χαζολογώντας για να μη σκοτώσω κανένα εδώ μέσα (χώρος δουλειάς) και τον στείλω κανένα να επικοινωνήσει άμεσα με τα πνεύματα. ¨ Τρομάζω όμως να βλέπω το σύμπαν και τη βλακεία να είναι without end
million_voices Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Τρομάζω όμως να βλέπω το σύμπαν και τη βλακεία να είναι without end χαχαχαχα ειχε πει (ξερεις ποιος) και για το πρωτο δεν ειμαι σιγουρος τεσπα σε αυτη την ζωη υπαρχουν τα παντα και ειναι δικαιωμα τους στην τελικη να υπαρχουν
klainmaingr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Ενδιαφέρον πάντως να κοροιδεύεις αυτά που πιστεύει ο άλλος... Κοσμιότατο... Ιδιαίτερα στο "κύριος, ποιός κύριος?" part. Και όσο για την σιγουριά μερικών οτι δενυπάρχουν πνεύματα.. Αφήστε και ένα περιθώριο λάθους.. Δεν είμαι υπέρμαχος του ξεματιάσματος και των τραπεζιών... Αλλα δεν μου φαίνεται περίεργο να υπάροχυν πνεύματα..
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Ενδιαφέρον πάντως να κοροιδεύεις αυτά που πιστεύει ο άλλος...Κοσμιότατο... Ιδιαίτερα στο "κύριος, ποιός κύριος?" part. Και όσο για την σιγουριά μερικών οτι δενυπάρχουν πνεύματα.. Αφήστε και ένα περιθώριο λάθους.. Δεν είμαι υπέρμαχος του ξεματιάσματος και των τραπεζιών... Αλλα δεν μου φαίνεται περίεργο να υπάροχυν πνεύματα.. Και κάποιος άλλος μπορεί να πιστεύει ότι το ανθρώπινο κρέας είναι η καλυτερη τροφή, πρέπει να του πούμε μπράβο για τα "πιστεύω" του? Άρα και το "ποιος κύριος" μπορεί αντίστοιχα να εκφράζει αυτά που πιστεύω εγώ! Άρα είμαστε μια ευτυχισμένη οικογένεια!
klainmaingr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Γι αυτό υπάρχουν και σχετικά θέματα.. και αν δεν υπάρχουν μπορούν να δημιουργηθούν... Το να πάω εγώ στο Θέμα "Ολυμπιακός" και να πώ "γ@μιέται ο θρύλος και ο πειραιάς" μπορεί μεν να εκφράζει αυτο που πιστεύω αλλα μάλλον δεν έχει θέση εκεί... Αλλα τι να περιμένεις....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.