Evilsmile Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Πριν από κανά δυο μέρες άκουσα για το λεγόμενο "ποτηράκι". Ποτέ δεν πολυπίστευα αυτά αλλά μιας και βρίσκομαι στο άνθος της ηλικίας μου είπα να το δοκιμάσω με κάτι φίλους . Για όσους δεν γνωρίζουν το Ouija board γνωστό και ως "ποτηράκι" είναι ένας (παιχνίδι δεν θα τό' λεγα) τρόπος επικοινωνίας με πνεύματα δαίμονεσ κ.λπ.. Για όσους γνωρίζουν λοιπόν θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση: Επειδή δεν έχω το Ouija board, είπα να το κατασκευάσω μόνος μου. Αυτο που δεν ξέρω όμως είναι αν πρέπει να χρησιμοποιήσω ελληνική ή αγγλική αλφάβητο ! Επίσης όταν ξεκινήσει η όλη διαδικασία θα πρέπει να μιλάω ελληνικά ή αγγλικά; Edit: Σήμερα 22/2 επιτέλους επιχειρήσαμε το ποτηράκι. Για να μην χρονοτριβώ, ούτε τα ελληνικά ούτε τα αγγλικά ούτε τα γαλλικά ουτε τα κονγκολέζικα βοήθησαν. Το ποτηράκι αμετάπιστο, ακούνητο! Τι πνεύμα πνεύμα είσαι εδώ, τι Spirit τι λαλακίες είπαμε και δεν είπαμε και φάγαμε 20 λεπτά στο υπόγεια μιας νεόχτιστης οικοδομής, αυτό τίποτα! Τζάμπα ο ενθουσιασμός, τζάμπα η αγωνία, τζάμπα πήγαν και τα 5 ευρώ για το μακετόχαρτο! Δεν ξέρω αν κάτι πήγε στραβά ή αν το όλο θέμα είναι μούφα.... Αλλά εμείς θα επιμείνουμε! Την επόμενη φορά που θα το επιχειρήσουμε θα είναι στην τετραήμερη στην αθήνα*.. Μέχρι τότε... Καλά να περνάτε!!! EDIT!!: Δεν πίστευα να έχει τόόόόόσο μεγάλη επιτυχία πια το τοπικ! τον φεβρουάριο το έκανα και είναι στην πρώτη σελίδα τον .... Σεπτέμβριο!!Happy conversations *Τελικά στην τετραήμερη ασχοληθήκαμε με άλλα θέματα...
xalara87 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=232660&highlight=Ouija+board όταν σκεφτομουν να το κανω πλεον μετα απο ψαξιμο ουτε το σκεφτομαι
kosmasgr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 ΧΑΧΑΧΑΧ ότι να ναι ρε παιδιά Μην καίγεστε με κάτι τέτοια
sodeli Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο καλό θα είναι να υπάρχει στο τραπέζι και άτομο που να ξέρει αγγλικά(ακόμα καλύτερα και γαλλικά αν και τα γαλλικά πνεύματα θεωρούνται ανθέλληνες και δεν επισκέπτονται συχνά τη χώρα μας). Επίσης καλό θα είναι να υπάρχει στο τραπέζι και κάποιο ποτό(vodka ή whisky κατά προτίμηση και σε καμία περίπτωση ρακί η τσίπουρο) και κανενας ξηρός καρπός για να μή νομίσει το πνεύμα οτι έπεσε σε καρμίριδες.
Evilsmile Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο καλό θα είναι να υπάρχει στο τραπέζι και άτομο που να ξέρει αγγλικά(ακόμα καλύτερα και γαλλικά αν και τα γαλλικά πνεύματα θεωρούνται ανθέλληνες και δεν επισκέπτονται συχνά τη χώρα μας). Επίσης καλό θα είναι να υπάρχει στο τραπέζι και κάποιο ποτό(vodka ή whisky κατά προτίμηση και σε καμία περίπτωση ρακί η τσίπουρο) και κανενας ξηρός καρπός για να μή νομίσει το πνεύμα οτι έπεσε σε καρμίριδες. Σε ευχαριστώ πολύ. Ευτυχώς έχουμε φίλο γαλλόφωνο στην παρέα δηλαδη . -Την ερχόμενη Παρασκευή θα το επιχειρήσουμε. Πιθανόν να κάνουμε και βίντεο το οποίο θα ανεβάσουμε στο youtube. Θα σας ενημερώσω πλήρως για τις εξελίξεις! Ελπίζω να γίνει τίποτα και να μην ξενερώσω στο τελος!
Sadman Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 σαν τι να γινει δλδ εσυ περιμενεις?Να ερθει ο Παπανδρεο(λολ που το θυμηθηκα)και να πιει ουσκακι μαζι σας....
Evilsmile Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Ε τι να σου πω . Μερικοί τα πιστεύουν αυτά, άλλοι δεν τα πιστεύουν. Εγώ προσωπικά δεν τα πιστεύω αλλά ποτέ δεν ξέρεις... Έπειτα, οι εμπειρίες ανθρώπων με πνεύματα μέσω του ouija board είναι πολλές.
Sadman Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 ε ενταξει ουτε εγω τα πιστευω,και οι μαρτιριες απλα μπορει να ειναι φτιαχτες.Αμα δεν υπαρχουνε τρανταχτες αποδιξεις ειναι μια βλακεια(και θα το αποδιξω κιολας....μαλλονν....μπα αστο καλυτερα ). Θα πω σε κατι γνωστους μου που ειναι πορεμενοι με τετοια να δοκιμασουνε και να μου πουνε.
Γηρυόνης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 ΛΟΛ πνεύματα και @@ριες. Θα γούσταρα να το παίξω μόνο και μόνο για να γελάω με τις δεισιδαιμονίες του καθενός μετά.
gtsamour Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Κοίτα μην κλαίς μόνο μετά. Καλού κακού μην το κάνεις στο σπίτι σου, που να ψάχνεις για άλλο σπίτι μετά, ταλαιπωρία.
Alchemist Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα γίνει.. Έχω ακούσει από 2 έμπιστα άτομα ότι το είχαν κάνει και δούλεψε.. Αλλά δε μπόρεσαν να μου πουν λεπτομέρειες. Η μία δεν ήθελε να το συζητάει, ο άλλος ήταν στο δημοτικό και δε θυμάται τίποτα περαιτέρω. Σταυρό να φοράτε!!
Γηρυόνης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Κοίτα μην κλαίς μόνο μετά. Καλού κακού μην το κάνεις στο σπίτι σου, που να ψάχνεις για άλλο σπίτι μετά, ταλαιπωρία. Κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό θα γελάω. Και μαζί μου θα γελάει και το παρδαλό κατσίκι. :lol: Υγ. Αφήνω μία στο 1.000.000.000 πιθανότητες το ποτήρι να κινηθεί, αν το κινήσει κάποιος άλλος για πλάκα.
χάπι Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Εδώ δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε με τους ζωντανούς και θα επικοινωνήσουμε με τους πεθαμένους ? Γηρυόνη, νο οφένς αλλά, κράτα και μια πισινή, για πραγματα που δεν έχεις δοκιμάσει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.