aLek0s Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Καλησπέρα σας, ψάχνω να βρω δίσκους του συγκροτήματος FF.C. ( Fortified Concept ) . Δε ξέρω που να ψάξω και που να απευθυνθώ. Σας ευχαριστώ πολύ και συγνώμη αν είναι ο λάθος τομέας.
RubiksCube Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Νομίζω ότι η μόνη απάντηση που μπορείς να πάρεις από το forum είναι να ψάξεις σε δισκοπωλεία.
we_will_rise Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Καλησπέρα σας,ψάχνω να βρω δίσκους του συγκροτήματος FF.C. ( Fortified Concept ) . Δε ξέρω που να ψάξω και που να απευθυνθώ. Σας ευχαριστώ πολύ και συγνώμη αν είναι ο λάθος τομέας. Και αλλιώς μπορείς να τους βρεις, νόμιμα όντως μόνο από δισκοπωλείο ή από το napster (αστειάκι)....
aLek0s Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Νομίζω ότι η μόνη απάντηση που μπορείς να πάρεις από το forum είναι να ψάξεις σε δισκοπωλεία. Χαίρω πολύ Sherlock!!!! Αυτό που θέλω να μάθω είναι, ποια δισκοπωλεία μπορεί να τους έχουν!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.