headbanger Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 παίδες τα βίντεο παίζουνε έξω από τον player.... πολύ περίεργο. πέρασα απο ubuntu i386 se amd64 να προσθέσω.δεν κράτησα το home. clean install έκανα EDIT->pic added Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δοκίμασε και άλλον player να δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 σε όλους τους players... VLC totem. mplayer... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 λοιπόν, το πρόβλημα φαίνεται να προκαλείται από τον restricted driver για την ατι από τα repositories του ubuntu.χωρίς τον οδηγό, λειτουργόντας με mesa, τα βίντεο είναι οκ >.< EDIT : Παρά το πρόβλημα, εγκατέστησα νέους οδηγούς με το envy, και όλα οκ. βέβαια τώρα όταν έχω ενεργοποιημένο το compiz τα βίντο παρουσιάζουν flickering, αλλά είναι γνωστό πρόβλημα των ΑΤΙ αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 flickering ή tearing; Γιατί tearing έχω κι εγώ με nvidia και ενεργοποιημένο compiz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 ελληνιστι--> τρεμοπαιγμα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ όμως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Είναι θέμα driver.Από τι φένετε αυτό το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε με τους τελευταίους που βγήκαν πριν λίγες μέρες αλλά δεν έχουν περάσει ακόμα στο envy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.