Charis.a Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Έχω δει ότι το Play65 υποστηρίζεται από το Wine Silver. Τί είναι το silver? Εγώ έχω το κανονικό wine. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkisg Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Το Silver δεν είναι έκδοση του Wine, αλλά αναφέρεται στο επίπεδο συμβατότητας της εφαρμογής. Platinum = Applications which install and run flawlessly on an out-of-the-box Wine installation Gold = Applications that work flawlessly with some special configuration Silver = Applications with minor issues that do not affect typical usage Περισσότερες πληροφορίες: http://appdb.winehq.org/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charis.a Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Χαχα είμαι φοβερός. Το πρόβλημα είναι ότι το έχω εγκαταστήσει κανονικά αλλά δε μπορώ να το τρέξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.