georgia1 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Καλησπέρα σε όλους και χρονια πολλά σε όσους έχουν γενέθλια. Εψαξα και βρήκα τον ΧΕΡΟΧ 6130Ν (350 Ε). Σκεφτομαι να το αγοράσω (προσωπικά για μένα), εργάζομαι σε τυπογραφείο και θέλω ενα εκτυπωτή σχετικά γρήγορο με μικρό κόστος στα τόνερ. Τον θέλω να βγάζω μικρά τιράζ μέχρι και Α4 με επικάλυψη 40% και το πολυ μεχρι 1000 κομμάτια σε χαρτι μεχρι 180 γρ. Θα ήθελα την γνώμη σας αν συμφέρει ο XEROX 6130N (LAZER)ή ο Α3 canon (inkjet) και αυτός στα ίδια χρηματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannhs_29 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 κατα την γνωμη μου ειναι πολυ καλος παλι η αποψης ειναι ολων διαφορετικες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgia1 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 αν και με τον xerox δεν βρησκω toner στα γνωστα καταστηματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
com_hs Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 ΧΕΡΟΧ είναι μια πολύ καλύ επιλογή για επαγγελματικά εκτυπωτηκά τώρα για εκτυπωτή υποθέτο το ίδιο αλλά απο ιντζεκτ πιο καλά βεβαίος λέιζερ και πιο οικονομικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.