Προς το περιεχόμενο

Ποιά από τις δύο CPU

nhn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν ασχολησε με επεξεργασια βιντεο η με "βαριες" εφαρμογες παρε τον τετραπυρηνο

αν οχι..παλι παρε τον τετραπυρηνο(αν και ο 6850 ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ) παρε τον Q6600 γτ ειναι καλυτερη επενδυση

Δημοσ.

Ε φίλε τον Ε8500 να πάρει και μετά ας τον κάνει από 3,16ghz στα 4,++ghz ΑΝΕΤΑ.

nhn πάρε τον Ε8500 είναι ο καλύτερος που θα βρεις για παιχνίδια.

Δημοσ.

νομιζω οτι η διαφορα στην τιμη του 8400 με τον 8500 ειναι πολυ μεγαλη για την διαφορα στις επιδοσεις τους .8400 απο μενα

Δημοσ.

Ναι είναι μεγάλη αλλά αν δίνει 230 ευρώ για τους άλλους που θέλει ας δώσει 20 ευρώ παραπάνω και να πάρει αυτόν και θα είναι και ποιο σταθερός για overkloking :P

Δημοσ.

sorry παιδια αλλα η μητρικη αυτους τους επεξεργαστες παιρνει μαλλον

http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx?SLanguage=en-us&model=P5N32-E%20SLI

δεν νομιζω οτι παιρνει τον INTEL CORE 2 DUO E8500 3.16 GHZ LGA775 - 1333 FSB - BOX με 45nm.

αν ξερει κανεις κατι περισσοτερο για την ASUS P5N32-E SLI μεχρι τι επεξεργαστη παιρνει ας το γραψει thnxs

Δημοσ.

Μα πως δεν τον παιρνει???? Αφου είναι στη λίστα!!! Για προσεξε την λιγο καλύτερα!! Κατα πασα πιθανοτητα θα χρειαστεις bios update αλλα δεν ειναι τπτ!!!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Σκέφτομαι και εγώ με την συγκεκριμένη μητρική να αλλάξω τον 6600 2.4 dual core που έχω. Πιστεύω ότι η μητρική και με τα τελευταία bios update πρέπει να τον παίρνει τον επεξεργαστή. Αξίζει όμως αυτή η αναβάθμιση από αυτόν που έχω?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...