scorpios2002 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλες εταιρείες στην επαρχία αλλά η HOL όπου εγώ εγινα συνδρομητής πριν τρεις μήνες μας κοροϊδεύει . όταν έκανα αίτηση το site τους έγραφε ότι θα κάνουν ιδιόκτητο δίκτυο 1/1/08 μετά από ένα μήνα το άλλαξαν και έλεγε στις 30/4/08 και πριν από μέρες λέει 30/90/08 . Σε βάζουν λοιπόν να γίνεις συνδρομητής τους να πληρώνεις σε αυτόύς και στον ΟΤΕ το πάγιο σου τάζουν διάφορα - εμένα μου είπαν ότι όσο θα πληρώνω και πάγιο ΟΤΕ θα πληρώνω σ' αυτούς μόνο το ΙΝΤΕRNET και όχι όλο το ποσό .Εντομεταξί στο συμβόλαιο σε βάζουν να υπογράψεις ότι αν φύγεις από το δίκτυό τους πριν συμπληρώσεις ένα χρόνο θα πληρώσεις 50€ λόγω του εξοπλισμού που σου δίνουν. Την κοροϊδία που έγραψα παραπάνω ποιος θα την πληρώσει . ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟΦΑΣΛΙΣΕΤΕ Έχει να μου προτείνει κάποιος κάποια αξιόπιστη εταιρεία που κάνει πιο γρήγορα δίκτυο δικό της στη Θράκη ;
kfyros Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Όλοι τα ίδια είναι. Δεν βλέπεις τι γίνεται στα άλλα forums? Έτσι όπως τη βλέπω τη δουλειά, ο ΟΤΕ θα αναβαθμιστεί σε adsl2 και όλοι οι άλλοι θα πουλάνε πάλι μέσω shared llu από τον ΟΤΕ. Άσε που κάποια στιγμή θα μειώσει και τα πάγια αν συνεχίσει να χάνει πελάτες με αυτό το ρυθμό..
De@th L0rd Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Sorry φίλος αλλά θα έπρεπε να διαβάζεις καλύτερα αυτά που υπογράφεις στο συμβόλαιο.Και ακόμα να ήσουν απολύτος σίγουρος οτι ΜΠΗΚΕ ιδιόκτητο στην περιοχή σου.Σε μένα η Forthnet έχει αλλάξει την ημερομηνία 4 φορές και είμαι σίγουρος ότι θα πάει για 5η φορά.Φιλικά , καλά ξεμπερδέματα.
JohnMik Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Και εμένα η Tellas τα ίδια μου έκανε μέχρι που τρελάθηκα και την διέκοψα.Τις προάλλες που με ξαναπήραν τηλέφωνο μόνο που δεν τους έβρισα!
Senna 1 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Οι εταιρείες λένε πότε θα βάλουν δίκτυο στην περιοχή σου και ναι συχνά αλλάζουν την ημερομηνία, εσύ κοιτάς και όταν υπάρχει δίκτυο κάνεις σύνδεση ή ακόμα καλύτερα περιμένεις να ακούσεις και καμία γνώμη κάποιου που έβαλε πιο μπροστά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.