cv11591 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Θα μείνω για αρκετούς μήνες ιταλία και θέλω απο το pc να κάνω κλήσεις προς σταθερά ελλάδος. η σύνδεση που θα έχω θα είναι είτε wifi (στο πανεπιστήμιο) είτε μέσω lan στην εστία. Οπότε δεν ξέρω τι ταχύτητα θα έχω αλλά πιστεύω πως θα είναι σχετικά ικανοποιητική. Ποιός είναι ένας αξιόπιστος (σχετικά με την ποιότητα ήχου) και δοκιμασμένος τρόπος να το καταφέρω αυτό; -skype απ οτι διαβασα είναι συγκριτικά ακριβό. παρόλαυτα από θέμα ποιότητας ήχου και καθυστέρησης τι παίζει; -voipdiscount. αυτό νομίζω πως είναι πιο φτηνό. σε αυτά τα δύο απλά αγοράζεις credits και μιλάς μετα; -icall. όταν λέμε icall εννοούμε το icall.com ή το icall.gr; τι παίζει με αυτό; διάβαζα ότι πάλι αγοράζεις credits και πρέπει να δηλώσεις κάποιο σταθερό τηλ που έχεις; (κάνω λάθος τέλος με ενδιαφέρει επίσης να μπορούν να με πάρουν τηλ (όχι τόσο όμως όσο το να μπορώ να πάρω εγώ). τι μπορώ να κάνω για αυτό; κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη φιλικά, τάσος
micar98 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 εγώ δουλεύω με skype και κάνω κλήσεις προς το εξωτερικό σε σταθερές γραμμές. Η ποιότητα ήχου ειναι καλή (σχεδόν σαν κανονικό τηλέφωνο) αλλά δεν θα έλεγα ότι ειναι και η πιο φθηνη μέθοδος...
aristos98 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Η πιο φθηνή εταιρεία στα voip είναι οι 12voip.com και η nonoh.net,μπορείς να συηκρίνης της τιμές τους απο τα site τους.
Liberito Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Νομίζω ότι το voipbuster pro είναι τελικά το πιο φθηνό. Πληρώνεις μια φορά 12,50 για ένα χρόνο και σου δίνει 365 ελεύθερες ημέρες. Για κάθε κλήση που κάνεις σε χρεώνει μόνο άπαξ με 0,04? (δηλ. 4 σεντ). Γράφεις στο παραθυράκι στον υπολογιστή το τηλέφωνο σου και αυτό που θέλεις να καλέσεις. Πατάς conect. Χτυπάει το δικό σου τηλέφωνο - το σηκώνεις και στην συνέχεια καλεί και το άλλο τηλέφωνο. Μιλάς ελεύθερα όσο θέλεις μέσω του τηλεφώνου σου Ελλάδα και Εξωτερικό (π.χ. Γερμανία, Αγγλία κ.α.) χωρίς πρόσθετες χρεώσεις To μόνο αρνητικό: Όταν δουλεύεις μέσω υπολογιστή σε χρεώνει με 0,04? ακόμη και αν ο άλλος δεν σηκώσει το τηλέφωνο!!!! Aν πάρεις και το voip μηχάνημα από το πλαίσιο με 79? μιλάς και χωρίς να χρειάζεται να έχεις ανοιγμένο τον υπολογιστή (εισερχόμενες κλήσεις λειτουργούν κανονικά μέσω pstn ενώ εξερχόμενες μέσω voipbuster). Αν υπάρχει κάτι πιο φθηνό ας με ενημερώσει και εμένα κάποιος.
giankyr Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Όταν έρχεται η ώρα να συγκρίνουμε προγράμματα VoIP που χρησιμοποιούν betamax ο παρακάτω πίνακας είναι ότι καλύτερο υπάρχει. Ανανεώνεται αυτόματα κάθε μέρα και έχει 24 προγράμματα! Εντοπίζεις τους προορισμούς που σε ενδιαφέρουν, συγκρίνεις τιμούλες και επιλέγεις πρόγραμμα. Α και μία λεπτομέρια, η ποιότητα είναι η ίδια με όλα τα προγράμματα http://www.backsla.sh/betamax
zoudi Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 πολύ καλη ενυμερωση αν γινεται να πω κι εγω την γνωμη μου χρησημοποιώ voipdiscount βαζω 10 ευρω και για 3 μηνες εχω απεριοριστες κλησεις σε σταθερα σε ολο τον κοσμο μετα τους 3 μηνες μου χρεωνει 1 σεντ το λεπτο δηλαδη για να καταλαβετε τα 10 ευρω παει και χρονος ι 6μηνο ανάλογα την χρήση!
AlexNet Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Εγώ χρησιμοποιώ το i-call.gr και μέχρι τώρα είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση του. Μπορείς να έχεις έναν εικονικό αριθμό σταθερού τηλεφώνου με Ε1/μήνα και ανανεώνεις το χρόνο σου πανευκολα μέσω paypal, ακόμα και με τις κάρτες τηλεφωνίας της Altec.
mamep Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Ευχαριστημένος πελάτης της i-call easy box περίπου 1 χρόνος... Πιστεύω ότι είναι από τα καλύτερα πακέτα για Ελλάδα..
citizen Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Πολυ φοβάμαι οτι δεν γινεται ... Αφου εισαι σε εστια και θα χρησιμοποιεις το δικτυο της , φυσικα δεν θα μπορεις στο router να κανεις forward στις πόρτες του voip σε σενα. (Αν εχεις δική σου γραμμή αλλάζει το πραγμα ...) Ισως με skype που ξεπερναει firewalls απ'οτι εχω ακούσει ... χωρις να το εχω δοκιμασει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.