gfilippas Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Η ιστορια ειπε αυτο που εσυ δεν μπορουσες να καταλαβεις και ηταν αυτονοητο και θα στο ξαναπω:Οτι ελειψη ανταγωνισμου δεν πεφτουν ευκολα οι τιμες. Εσυ παρεξηγηθηκες,εγω εγραψα το αυτονοητο που ειναι στοιχειο βασικης οικονομιας. Εν παση περιπτωση ΕΓΩ δικαιωθηκα απο την ροη των γεγονοτων οποτε δεν με ενδιαφερει καθολου η αποψη σου. Δικαιώθηκες; :shifty: Δεν μπορείς φίλε μου να καταλάβεις ότι προτρέχεις; Εκτός από το ολοφάνερο προτέρημα της μετριοφροσύνης που διαθέτεις, έχεις μαλώσει και με την κοινή λογική; Φυσικά και δεν σε ενδιαφέρει η άποψή μου. Γι αυτό και κρατούσες ζωντανό το θέμα αυτό παραθέτοντας κάθε τόσο το δικό μου ποστ. :lol:
rodos123 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δικαιώθηκες; :shifty:Δεν μπορείς φίλε μου να καταλάβεις ότι προτρέχεις; Εκτός από το ολοφάνερο προτέρημα της μετριοφροσύνης που διαθέτεις, έχεις μαλώσει και με την κοινή λογική; Φυσικά και δεν σε ενδιαφέρει η άποψή μου. Γι αυτό και κρατούσες ζωντανό το θέμα αυτό παραθέτοντας κάθε τόσο το δικό μου ποστ. :lol: Δεν μπορεις να δεχθεις το γεγονος οτι ειπες κατι το οποιο δεν επιβεβαιωθηκε απο την ροη των πραγματων και που καθε βδομαδα εδω και 2 μηνες συνεχεια αναφερεται στις ειδησεις σε πολλα fora.Προβλημα σου αγορι μου. Για εξηγησε μου σε τι προτρεχω,στο οτι καποτε θα μειωθουν οι τιμες;E βεβαια και θα μειωθουν,παλι θα το ξαναλεμε; Επιτελους ΔΕΝ μπορεις να καταλαβεις αυτα που διαβαζεις; Το προβλημα σου ειναι οτι δεν παραδεχεσαι με τιποτα οτι ειπες κατι για το οποιο δεν επαληθευτηκες και τωρα σωνει και καλα προσπαθεις να πεις κατι. Δεν ασχολουμαι αλλο με σενα,εισαι τυπος ξεροκεφαλου και εγωιστη που δεν παραδεχεται ποτε οτι εκανε λαθος.Εισαι τιμωρημενος απο τη φυση με λιγα λογια. Οποιος διαβασει ολα τα προηγουμενα post απο την αρχη μπορει ανετα να βγαλει τα συμπερασματα του. Τωρα εαν συνεχιζω να ποσταρω και αυτο σε ενοχλει(τι σε ενοχλει ακριβως; το οτι δεν επαληθευτηκες) ,εγω ποσταρω πανω στο θεμα και που αφορα το Blu-Ray και την εξελιξη μετα την ληξη του πολεμου των φορμα. Εαν σε ενοχλει και παλι προβλημα σου.Με σενα δεν ασχολουμαι γιατι θα ειμαι και offtopic και δεν το θελω αυτο.
gfilippas Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Σε παρακαλώ ασχολήσου μαζί μου. Μην μου το κάνεις αυτό. Είσαι ειδική περίπτωση είναι σίγουρο. Διασκεδαστικότατος. Γι αυτό και εγώ σε αντίθεση με σένα(!) θα συνεχίσω να ασχολούμαι μαζί σου. Μ' αρέσουν οι κλινικές περιπτώσεις. Να σου πω κάτι μόνο. Η ιστορία δεν γράφεται σε μια μέρα. Εσύ προεξοφλείς την εξέλιξη της υπόθεσης από 3 άρθρα που διάβασες κάπου. Μικρό και φαντασμένο μου αγόρι, σε 1-2 χρόνια θα μπορούσαμε ίσως να μιλήσουμε για το αν έκανε καλό ή όχι στον καταναλωτή η ήττα του HD DVD. ΚαΙ παρόλο που είναι παραπάνω από σίγουρο το τι θα γίνει και το παραδέχεσαι και εσύ εν μέρει, με τον δικό σου μοναδικό τρόπο, θες κολλήσεις σε κάτι που μόνο εσύ κατάλαβες για ποιο λόγο κόλλησες. Θα πέσουν μεν οι τιμές αλλά θα αργήσουν λίγο. Καλά κρασιά. Εσύ πάντως συνέχισε να μην μου δίνεις σημασία. Έλα, ανυπομονώ για το επόμενο χτύπημα.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Τέλος. Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις