scorpios123 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Παιδιά καλησπέρα. Μετα από μία επανεγκατάσταση win 2000 το pc αναγνωρίζει τον εξωτερικό δισκο (WD 250GB) ως usb storage device και αυτό είναι όλο!! Ο σκληρος δεν φαίνεται πουθενά. Το περίεργο είναι ότι τον έβαλα και σε ένα laptop με xp και κάνει τα ίδια. Μπορεί κανένας να βοηθήσεί;
greekparot Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Εχω κ' εγω ενα εξωτ. σκληρο δισκο SEAGATE 500gb και στο "my computer" δεν εμφανιζεται το γραμμα του δισκου για να αποθηκευσω δεδομενα. Επειτα πηγα στον πινακα ελεγχου -> administrative tools -> computer management -> storage -> disk management. Εκει φαινεται ο δισκος, πατησα δεξι κλικ επανω και εβαλα χειροκινητα το γραμμα του δισκου (Ε, αλλα στο my computer δεν εμφανιζει τιποτα. Εκανα και reboot το pc αλλα παλι τα ιδια. Τι μπορει να φταιει;
scorpios123 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 αυτον που εχω εχεις? Πόσο καιρό τον έχεις; Γιατί εμένα δεν έχει κλείσει χρονο....
ahh1 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Την προιγουμενη εβδομαδα ειχα το ιδιο προβλημα με WD Και Με seagate. Παντου ηταν κανονικα BIOS & SYSTEM αλλα στο my computer tipota. αποτελεσμα επιστροφη στο καταστημα αγορας.
Commentator Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Πόσο καιρό τον έχεις;Γιατί εμένα δεν έχει κλείσει χρονο.... εμενα εχει κλεισει η μητρικη σου υποστηριζει usb2.0?ειναι πολυ παλια; ο σκληρος οταν τον συνδεεις ανοιγει;αν οχι κρατας πατημενο το κουμπακι για μερικα δευτερολεπτα να ανοιξει εαν ανοιξει κανει εναν χαρακτηριστικο ηχο τρηξιματος; ο μετασχηματιστης ειναι ο σωστος και καλα τοποθετημενος σε μη φορτωμενο πολυμπριζο; ελενξα τα αυτα
scorpios123 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Μέχρι προχτές τον έβλεπε κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.