karap Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 μολις ξανακολισε και δεν πατιετε τιποτα. κολαει εντελος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 δεν εχεις τους drivers εγκαταστησει σωστα, φτιαξε τα sources και μετα ton X server παραδειγμα κοιτα το δικο σου > Section "Device" Identifier "nVidia Corporation G71 [GeForce 7300 GS]" Boardname "nv" Busid "PCI:6:0:0" Driver "nvidia" Screen 0 EndSection δικό μου >Section "Device" Identifier "device1" VendorName "nVidia Corporation" BoardName "NVIDIA GeForce FX and later" Driver "nvidia" BusID "PCI:1:0:0" Option "DPMS" Option "AddARGBGLXVisuals" EndSection δικό σου > Section "Module" Load "glx" Load "v4l" EndSection δικό μου >Section "Module" Load "dbe" # Double-Buffering Extension Load "v4l" # Video for Linux Load "extmod" Load "type1" Load "freetype" Load "glx" # 3D layer EndSection Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karap Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 χρηαζομαι λιγη βοηθεια σε αυτο ,γιατι ειμαι λιγο ασχετος. αλλα δεν μπορω τωρα, αν βρω καποιον αργοτερα εχει καλως. ευχαριστω πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 και οταν κολλησει και κανεις reboot κοιτα το /var/log/syslog να δεις τι γραφει την ωρα που κολλησε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karap Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Feb 17 14:52:29 karap-john syslogd 1.4.1#21ubuntu3: restart. Feb 17 14:52:29 karap-john anacron[5931]: Job `cron.daily' terminated Feb 17 14:52:29 karap-john anacron[5931]: Normal exit (1 job run) Feb 17 14:54:00 karap-john syslogd 1.4.1#21ubuntu3: restart. αυτο γραφει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karap Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 ή να βάλω και αυτά που λεει μετα την επανακίνηση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 βαλτα μ βαλε και αυτο /home/user/.xsession-errors -θα ηταν καλυτερα μετα το crash και πριν το login- τους drivers της καρτας πως τους εγκατεστησες; και ποια nvidia εχεις ; compiz εχεις βάλει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karap Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 πριν το log in πως; βασικά ειναι παρα πολλα αυτα που γραφει. για τους drivers μου ειχε βγαλει στην αρχη μια επιλογη και ειχα πατισει οκ. δεν ασχολιτθηκα και ιδιεταιρα. η καρτα ειναι μια xfx-vga gf7300gs-256(512)hdtv. compiz δεν ξέρω τι ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 nvidia 7300 αλλα για δωσε >lspci | grep VGA να σιγουρευτουμε τι βλέπει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karap Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 06:00.0 VGA compatible controller: nVidia Corporation G71 [GeForce 7300 GS] (rev a1) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 οκ σιγουρεχου οτι εχεις ολα τα sources πηγαινεις systeme → administration → gestion Synaptic packets Configuration → depots και τα τσεκάρεις ΟΛΑ κλεινεις το παραθυρο και πατας reload Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 και μετα >sudo aptitude install nvidia-glx-new >sudo nvidia-xconfig --add-argb-glx-visuals -d 24 και εδω για να βαλεις το compiz http://vistakiller.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karap Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 gestion Synaptic packets = Synaptic packets manger ειναι το ιδιο? Configuration → depots που το βρισκω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karap Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 το compiz ειναι αυτο για τα 3d εφε? αν ναι το εχω βαλει και δουλευει κανονικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 αμα απενεργοποιησεις το compiz συνεχιζει να κολλαει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.