Προς το περιεχόμενο

προβλημα με παστα

3XOTICA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάνε ένα μπάνιο το socket της motherboard με καθαρό οινόπνευμα και την cpu μαζί και άστα να στεγνώσουν καλά. Μην φοβάσαι το οινόπνευμα δεν θα κάνει ζημιά στην motherboard. Αλλά και να πάθει κάτι καθάρισε τα καλά έτσι ώστε να μην φαίνεται ότι έριξες οινόπνευμα και δώστα πίσω για αλλαγή και κάνε τον κινέζο.

Δημοσ.

οχι οινοπνευμα, θα γινουν χειροτερα

με καθαρα, μαλακα πανακια και με μεγαλη προσοχη

μπορεις να χρησιμοποιησεις οδοντογλυφιδα με λιγο βαμβακι

ακομη ενα λεπτο πινελο (σαν αυτα που χρησιμοποιουσαμε για τις νερομπογιες)

Δημοσ.

Τελικά ΠΟΥ βάζουμε πάστα σε έναν Intel P4;Στη μεταλλική επιφάνεια του επεξεργαστή,στην ψύκτρα,στον πυρήνα,σε 2 απ'τα 3 ή και στα 3 αυτά;

Ρωταω γιατί μπερδεύτηκα κάπως.Εδώ λέει ότι βάζουμε και στα 3(η σελίδα αυτη είναι η μετάφραση των οδηγιών της Arctic Silver).

Πιο πολύ με παραξενεύει αυτό με τον πυρήνα(δείτε το στο Βήμα 3 των ελληνικών οδηγιών).Μπαίνει εκεί πάστα;Δεν υπάρχει κίνδυνος να γίνει κανένα μπαμ;Μπορεί να λέει βέβαια ότι αυτό γίνεται στους επεξεργαστές με μικρό πυρήνα,αλλά πιο πάνω,πριν ξεκινήσει να λέει τα βήματα,αναφέρει χαρακτηριστικά:"Αν πάλι έχετε έναν Intel P4 ή AMD Athlon64 τότε ακολουθείστε τα βήματα 1-4 και 7-8".Και μέσα σ'αυτά τα βήματα συμπεριλαμβάνεται και το Βήμα 3 που λέει να βάζουμε πάστα και στον πυρήνα,σε μια άκρη του μάλιστα.

Τα ίδια βέβαια διάβασα και στις οδηγίες της Arctic Silver στα αγγλικά.

Δείτε λίγο τα βήματα που έχουν αυτές οι οδηγίες και πείτε σας παρακαλώ...

Δημοσ.
Τελικά ΠΟΥ βάζουμε πάστα σε έναν Intel P4;Στη μεταλλική επιφάνεια του επεξεργαστή,στην ψύκτρα,στον πυρήνα,σε 2 απ'τα 3 ή και στα 3 αυτά;

Ρωταω γιατί μπερδεύτηκα κάπως.Εδώ λέει ότι βάζουμε και στα 3(η σελίδα αυτη είναι η μετάφραση των οδηγιών της Arctic Silver).

Πιο πολύ με παραξενεύει αυτό με τον πυρήνα(δείτε το στο Βήμα 3 των ελληνικών οδηγιών).Μπαίνει εκεί πάστα;Δεν υπάρχει κίνδυνος να γίνει κανένα μπαμ;Μπορεί να λέει βέβαια ότι αυτό γίνεται στους επεξεργαστές με μικρό πυρήνα,αλλά πιο πάνω,πριν ξεκινήσει να λέει τα βήματα,αναφέρει χαρακτηριστικά:"Αν πάλι έχετε έναν Intel P4 ή AMD Athlon64 τότε ακολουθείστε τα βήματα 1-4 και 7-8".Και μέσα σ'αυτά τα βήματα συμπεριλαμβάνεται και το Βήμα 3 που λέει να βάζουμε πάστα και στον πυρήνα,σε μια άκρη του μάλιστα.

Τα ίδια βέβαια διάβασα και στις οδηγίες της Arctic Silver στα αγγλικά.

Δείτε λίγο τα βήματα που έχουν αυτές οι οδηγίες και πείτε σας παρακαλώ...

Καμιά διευκρίνιση ρε παιδιά;Να ξέρω τι να κάνω,μη προκαλέσω καμιά έκρηξη...

Δημοσ.
Καμιά διευκρίνιση ρε παιδιά;Να ξέρω τι να κάνω,μη προκαλέσω καμιά έκρηξη...

ΤΙ δεν καταλαβαίνεις?

1)Πας εδω: http://www.arcticsilver.com/instructions.htm

2)μετα διαλεγεις τον τυπο της παστας...εγω εχω την πρωτη πχ

3)Πατας Intel αφου αυτο εχεις...

4)Πατας αναλογα ποιον επεξεργαστη εχεις, εσυ πρεπει να εισαι εδω για P4 μονοπυρηνο --> Arctic Silver 5 Instructions for Large Single Core Intel CPU w/Heatspreader

5) αφου σου ανοιξει το pdf αρχειο πας σελιδα 4 και βλεπεις....

ΚΑΠΙΤΟ????:-D

Δημοσ.

Ναι,δες λίγο και το άλλο site που ανέφερα στο post μου,αυτό εδώ,διάβασε το post μου πάλι προσεκτικά κι απάντησέ μου αν μπορείς,εσύ ή όποιος άλλος γνωρίζει.

Τις έχω αυτές τις οδηγίες που μου είπες αλλά έχουν διαφορές από τις οδηγίες στο άλλο site.

Δείτε τι ρωτάω στο παραπάνω post για να μην το ξανακάνω "παράθεση" και ρίχτε λίγο τα φώτα σας,ok;

edit: Ok,παρερμηνεία,απλά έχει ένα ψιλοτυπικό λαθάκι αυτό το site.Κανένα πρόβλημα,κατανοητές οι οδηγίες της arctic silver.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...