Προς το περιεχόμενο

προβλημα με παστα

3XOTICA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια πηγα να βαλω μια ψυκτρα και μου εφυγε αρκετη παστα εξω απο το ασημι πλαισιο του επεξεργαστη..εκτοτε ο ΥΠ κατα την διαρκεια της εκκινησης σβηνει μονος του...παιζει να εκαψα το CPU???

Δημοσ.

Xμμμ... Κακώς. Το μόνο που μπορείς να κάνεις, είναι να βγάλεις τον cpu και με μια μπατονέτα να τον καθαρίσεις όσο πιο καλά μπορείς. Από κει και πέρα, βοήθειά σου..

Δημοσ.

αναλόγως το υλικό. Αν είναι ηλεκτραγώγιμο μπορεί να προκαλεί προβλήματα. Αν όχι μπορεί απλά από την πολλή ποσότητα να θερμαίνεται. Τι μάρκα και πόσο πολύ έβαλες;

Δημοσ.

ηλεκτροαγωγιμο ειναι..και επεσε αρκετα..το καθαρισα μετα αλλα πρεπει να εχει μεινει στη εσοχη αναμεσα στο ασημι πλαισιο και την πλακετα του CPU...ζορικα τα πραγματα...εε?

Δημοσ.

Στην εσοχή που λες αν κατάλαβα καλά δεν πειράζει γιατί δεν περνάει μέσα είναι σφραγισμένο. Αλλά έτσι που τα λες μου φαίνεται πως έριξες ένα σωληνάριο, πάτησες την ψύκτρα κι έσκασε παντού πάστα lol. Πως έπεσε τόσο πολύ; Μήπως κατά το καθάρισμα έριξες και στο socket και βραχυκυκλώνει;

Δημοσ.
παιδια πηγα να βαλω μια ψυκτρα και μου εφυγε αρκετη παστα εξω απο το ασημι πλαισιο του επεξεργαστη..εκτοτε ο ΥΠ κατα την διαρκεια της εκκινησης σβηνει μονος του...παιζει να εκαψα το CPU???

Ψυχραιμία, υπάρχει περίπτωση στην προσπάθειά σου να βάλεις την ψήκτρα να κούνησες τίποτα εκεί μέσα;

Kαι εγώ εχθές έκανα ένα σωρό επεμβάσεις στο κουτί και μου έκανε κάτι επανεκκινήσεις, δεν μου αναγώριζε την audigy και τέτοια παλαβά. τελικά είδα ότι απλά είχαν κουνηθεί οι μνήμες...

Δημοσ.

αστα...σχεδον ολη επεσε...παιζει να επεσε στο socket...θα δω...κριμα να καει κανενας επεξεργαστης για μια μαλακια..

Δημοσ.

Βγάλτα όλα, Καθάρισέ τα μεθοδικά με μπατονέτες και οινόπνευμα κάτω από δυνατό φως χωρίς να βιάζεσαι και στραβώσεις τίποτα. Το socket χμμμ καθάρισέ το με μίνι μπατονέτες που θα φτιάξεις με οδοντογλυφίδες και βαμβάκι. απαλά.Όταν τελειώσεις κατά τη μία κάνε μια δοκιμή.

Δημοσ.

απαλό και σχολαστικό καθάρισμα με μπατονέτες,οινοπνευμα ή βενζίνη (όχι πολύ), αφησε το για ωρα να στεγνώσει και ξανα καντο 2-3 φορες...

...και δε βαζουμε ολο το σωληνακι! βαζεις λιγο οσο ειναι το μικρο σου νυχι στο κέντρο του επεξεργαστή και το απλώνεις ομοιομορφα με μια μικρη σπατουλιτσα (π.χ ενα τραπουλοχαρτο) προσεχοντας τον επεξεργαστή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...