konnak Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Πάτρα, 300 μέτρα από τη θάλασσα, χιονίζει ζωηρά. Και έχει ξαναχιονίσει μόνο μια φορά τα τελευταία 25 χρόνια, μια τσικνοπέμπτη πριν 2-3 χρόνια. Ελπίζω να χιονίζει και το πρωί .
IOCTL Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Πάτρα, 300 μέτρα από τη θάλασσα, χιονίζει ζωηρά. Και έχει ξαναχιονίσει μόνο μια φορά τα τελευταία 25 χρόνια, μια τσικνοπέμπτη πριν 2-3 χρόνια. Ελπίζω να χιονίζει και το πρωί . Νέα αναφορά απο Β.Π. Άνω Μελίσσια , προσπάθησα να πάω στο αμάξι.. τζίφος. Κοντεύει το μισό μέτρο και η χιονόπτωση είναι πολύ έντονη. Παγώσανε και οι σωλήνες που σημαίνει ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ . Ξέρετε τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση εκτός απο Κατσαρόλα και βράσιμο νερού?
chill Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Μόλις σταμάτησε να χιονίζει στην Ελευσίνα αλλά πρόλαβε να το στρώσει. Στις γειτονικές Μάνδρα και Μαγούλα το ίδιο και ακόμα χειρότερο σκηνικό.
KaizerSoze Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 3:05 Ν.Ηρακλειο χιονι τελος, δεν πεφτει νιφαδα. Αλλα σκας εξω και γαμιεσαι στο γελιο, ειναι λες και χινοιζε 2 μηνες, τοχει στρωσει αρκετα για να παμε για σκι.Εχω περιεργεια να δω τι θα παιξει αυριο, γιατι αμα ειναι να χιονισε και να το χαρουμε 1-2 ωρες και αυριο πρωι εχει λιωσει τοτε τσαμπα χασαμε το Σαββατοβραδο μας
tzogoula Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Αν η νύφη φοράει κάτι σαν καπέλο μαζί με το νυφικό, τότε έδειξε πλάνα το star. ναι ναι αυτη ηταν η νυφη....ΚΑΙ ΟΜΩΣ!!!! τα καταφερα και γυρισα!
tzogoula Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 η jogoula νομιζω οτι θα ταλεπωριθει σημερα κεφαλαρι απ το πεντελικον μεχρι χαλανδρι 1 ωρα και ενα τεταρτο.για ταξι ουτε λογος!!!!η κηφισιας πηγμενη,παντου περιπολικα και ΠΟΟΟΟΟΛΥΥΥΥΥΥ χιονι παιδες....εδω χαλανδρι συνεχιζει ακαθεκτα!!!!
ekeinos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 3.20 GALATSI.εκοψε το χιονι,ομως ολα ειναι λευκα.Πιστευω οτι θα συνεχιστει η χιονοπτωση,αυτη την στιγμη εχω -2,5 στην βεραντα μου,την χαμηλοτερη τιμη που εχει πιασει για φετος.Συνηθως απο την θεση που καθομαι αν σηκωσω το βλεμα,βλεπω απο την Ν ΦΙ/ΦΕΙΑ μεχρι ΑΓ-ΒΑΡΒΑΡΑ.Αυτην την στιγμη μετα δυσκολιας βλεπω ελαχιστα φωτα....Παρτε και μια γευση απο Β>Π http://nifada.com/webcam/panorama.htm
ekeinos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Απο ενημερωση,εχει διακοπει η κυκλοφορια,στις οδους Καραμανλη-πεντελης-πρωτοπαπαδακη-περιφερειακος Γαλατσιου,περιφερειακοι δρομοι Π.ψυχικου...εντελως.
tzogoula Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 στο χαλανδρι μολις εκοψε....κριμα οπα οπα....μολις ξαναρχισε δυναμικοτατα
Costinio Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Άρτα στουπάτη χιονόπτωση που ξεκίνησε στις 2 το μεσημέρι όταν εγώ έφευγα με το ΚΤΕΛ. Απ'ότι μου είπαν δεν κράτησε πάνω από δίωρο. Το απόγευμα στο Ρίο και ανατολικότερα χαμός, τρελός αέρας και χιονόνερο. Από Ρίο προς Πάτρα άλλος κόσμος, άπνοια και ζεστούλα. Αργά το βράδυ όμως ξεκίνησε και μέσα στην πόλη ο βοριάς και σιγά σιγά ασθενής χιονόπτωση. Κατά διαστήματα δυνάμωνε λίγο χωρίς να στρώνει τίποτα όμως, με θερμοκρασία2 βαθμούς. Στις 5 το πρωί βγαίνοντας από disco room είχε σταματήσει και τα πάντα στεγνά. Και μάλλον δεν θα ξαναρίξει άλλο. Ο χιονιάς αυτός πήγε συστημένος στην Αθήνα κι εμείς εδώ στη δυτική Ελλάδα πήραμε τα ψίχουλα.
kx5 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δάφνη το έχει στρώσει από το βράδυ και χιονίζει ακόμα. ΓΜΤ τόσο ωραία μέρα για βόλτες και δουλεύω το μεσημέρι! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Costinio δε χιόνισε Πάτρα? Ξενέρωμα.
Distorted Mind Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Τωρα και στο περιστερι μη φανταστειτε τπτ οργια...αλλα το χιονακι το ριξε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.