stm00192 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Να μια!!!! αλλά οχι και οτι καλυτερο κυκλοφορει!!! Αυτες οι υβριδικες υλοποιήσεις ειναι αστα να πανε!!!
koumos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 εγω ειχα τη μητρικη που αναφερεις κ δε μου ειχε παρουσιασει ποτε προβλημα..Εκτος απο το πιο σημαντικο: αγορασα την 8800GT κ δεν την υποστηριζει...
FISHERMAN Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 -1 και από εμένα γιατί το πολύ υβρίδιο μου βγήκε ξυνό...
NiCK-FirEsToRm- Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Και εγώ έχω ψάξει παντού και μόνο αυτήν την AsRock βρήκα... η βλακεία ειναι το Pci-e X4 + το οτι είναι AsRock κ όχι GigaByte ας πούμε
Marcos_Aurilius Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δυστυχώς, μιας κι εγώ ψάχνομαι για υβριδικά μοντέλα, δεν υπάρχουν πολλές λύσεις. H ASrock (αξιοπρεπέστατη) βγάζει μοντέλα και για Intel και για AMD, με τα μέν πρώτα να έχουν 4χ PCIe και custom AGP που επίσημα υποστηρίζει πολύ λίγες κάρτες (ανεπίσημα, ψάχνεις και βλέπεις), τα δε δεύτερα (για AMD) να παρουσιάζουν ασυμβατότητα με τον συνδιασμό VIsta+multi-core CPU (προσωπικά μου είναι αδιάφορο μιας και δεν σκοπεύω να πηδήξω το PC μου και το μυαλό μου βάζοντας Vista)...
bloodraven Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Αυτά που ζητάς τα δινει μονο η Asrock . Χρησημοποιω την εκδοση για AMd και δεν εχω κανενα προβλημα πιο συγκεκρημενα εχω πανω εναν /Χ2 3000+ Ram kingston 800Mhz και καρτα AGP 7800GS+ windows xp pro. Η μητρηκη υποστιρίζει 8Χ AGP.τωρα εαν θες AGP και Vista πιθανότατα θα εχεις πρόβλημα,γιαυτο ρηξε μια ματια στο site της Asrock για να δεις πιες καρτες AGP υποστηρηζονται. αξίζει μονο σε περιπτωση που εχεις καλή καρτα agp και ακόμη δεν θες να την αλάξεις, περνεις μονο επεξεργαστή και μνήμη και την asrock
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.