Προς το περιεχόμενο

αγορα νεου pc

picolo85

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπορει να ναι λιγο πιο γρηγορη οπως λες αλλα δεν αντεχει ευκολα αναλυση 1680χ1050 ενω την gtx που την εχω δει απο κοντα παει μια χαρα

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παιδια μηπως υπαρχει προβλημα συμβατοτητας της ram geil 2GB Kit DDR2 1066 και των vista?γιατι εχω επιλεξει αυτες τις ram για να βαλω 4gb αλλα στο site του πλαισιου δεν σε αφηνει να τις επιλεξεις αν εχεις επιλεξει vista

Δημοσ.
μπορει να ναι λιγο πιο γρηγορη οπως λες αλλα δεν αντεχει ευκολα αναλυση 1680χ1050 ενω την gtx που την εχω δει απο κοντα παει μια χαρα

Πού και πότε το είδες αυτο; Επίσης είδες και την GTS 512MB και την GTX στην ανάλυση που σε ενδιαφέρει και κατέληξες στο συμπέρασμα ότι η GTX είναι γρηγορότερη σε αυτην την ανάλυση;;; :rolleyes: λίγο απίθανο μου φαίνεται.... Τέλοσπάντων δικά σου είναι τα χρήματα ότι θες τα κάνεις αλλά για μένα τσάμπα τα 100ε παραπάνω...

Δημοσ.

την gts δεν την εχω δει. μονο απο οσα εχω διαβασει την ξερω. γενικα κ οι 2 ειναι μια χαρα καρτες.:shifty: για το προβλημα με την ram ξερει κανεις τιποτα???

Δημοσ.
την gts δεν την εχω δει. μονο απο οσα εχω διαβασει την ξερω. γενικα κ οι 2 ειναι μια χαρα καρτες.:shifty: για το προβλημα με την ram ξερει κανεις τιποτα???

δεν υπαρχει προβλημα

Δημοσ.
τελικα N.I.C αποφασισα την gts 512

Θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο χωρίς μεγάλο κόστος (σε σχέση με την GTX πάντα) στο 'πα από την αρχή.... ;)

@SagoniasSlutRos: Όλες σχεδόν οι καινούργιες μητρικές έχουν αρκετά καλές onboard κάρτες και υποστηρίζουν πολυκάναλο ήχο με κάλη ποιότητα. Τώρα εάν θέλεις μεγαλύτερη επιτάχυνση 3d υλικού, dts96/24 sample (για να ευχαριστηθείς πλήρως τα Z-5500;) ) μπορείς να πάρεις κάτι τέτοιο ή τέτοιο. Στην τελική εσύ αποφασίζεις....

Δημοσ.

Η καρτα των 58? θα βελτιωσει την κατασταση καθολου, ή πρεπει να παω σε κατι πιο ακριβο; μου εχουν πει οτι η XFi Xtreme Music ειναι πολυ καλη καρτουλα.

Δημοσ.
Η καρτα των 58 θα βελτιωσει την κατασταση καθολου, ή πρεπει να παω σε κατι πιο ακριβο; μου εχουν πει οτι η XFi Xtreme Music ειναι πολυ καλη καρτουλα.

Ότι θα βελτιώσει ναι... Και εγώ έχω ακούσει καλά λόγια για την XFi Xtreme Audio, γι'αυτό και την πρότεινα. Εγώ έχω την δεύτερη και έχω βρει την υγειά μου...:-D

Δημοσ.

Και με μια Audigy 4 θα κάνεις δουλειά αν δεν θες να πας σε X-Fi εγω την έχω συνδεδεμένη με τα Ζ 5400 και είναι πολύ καλή η απόδοση!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...