yolaz Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Γεια σας παιδες.Ηθελα να πω την αποψη μου για τον συγκεκριμενο διαγωνισμο που φανταζομαι αρκετοι απο σας πηραν μερος.Η εν λογω εφημεριδα λοιπον μας εβαζε να μαζευουμε κουπονια σε ολη την διαρκεια του καλοκαιριου για να παρουμε μερος στην υποτιθεμενη κληρωση(φυσικα ουτε ημερομηνιες κληρωσης υπηρχαν ουτε τιποτα).Απο τον οκτωβριο λοιπον τους παιρνω τηλεφωνο για να ρωτησω αν εγινε η κληρωση και μου λεν πως δεν ξερουν ακομα τιποτα.Το κορυφαιο εγινε προχθες που πηρα τηλ. και μου ειπαν πως δεν ξερουν καν αν θα γινει η κληρωση!!!!Και ρωταω εγω τωρα μηπως μας δουλεψανε κανονικα???Αν ξερετε κατι παραπανω θα ηθελα την αποψη σας.Κατι πρεπει να γινει!
pappous_soulis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=12&category=69977146&product=1025112 Άντε,έπεσε και η τιμούλα του
bolec Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Γεια σας παιδες.Ηθελα να πω την αποψη μου για τον συγκεκριμενο διαγωνισμο που φανταζομαι αρκετοι απο σας πηραν μερος.Η εν λογω εφημεριδα λοιπον μας εβαζε να μαζευουμε κουπονια σε ολη την διαρκεια του καλοκαιριου για να παρουμε μερος στην υποτιθεμενη κληρωση(φυσικα ουτε ημερομηνιες κληρωσης υπηρχαν ουτε τιποτα).Απο τον οκτωβριο λοιπον τους παιρνω τηλεφωνο για να ρωτησω αν εγινε η κληρωση και μου λεν πως δεν ξερουν ακομα τιποτα.Το κορυφαιο εγινε προχθες που πηρα τηλ. και μου ειπαν πως δεν ξερουν καν αν θα γινει η κληρωση!!!!Και ρωταω εγω τωρα μηπως μας δουλεψανε κανονικα???Αν ξερετε κατι παραπανω θα ηθελα την αποψη σας.Κατι πρεπει να γινει! Φίλε ξαναπάρε τηλέφωνο, ηχογράφησε την συνομιλία και αφού καταγράψεις την ίδια μαλακεία απάντηση φύγε γραμμή για καταγγελία στο ίδρυμα προστασίας καταναλωτή
yolaz Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Κοιτα φιλε δεν θα ηθελα να ξεφυγω απο τοσο νωρις.Θελω να δω που το πανε.Αν και εμαθα οτι το sportime δεν κυκλοφορει προσωρινα.
kage Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 αμα ειναι τοσο γελειοι κ δεν μπορουν να δωσουν ενα δωρο 400ε τοτε ειναι χαμενοι απο χερι κ σε ολα τα αλλα
felikas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Η Sportime δεν είναι που κρατά τους εργαζομένους της απλήρωτους για μήνες; Σιγά μη μοιράζει κ κονσόλες...
yolaz Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Ναι απο οσο ξερω εχει αυτο το προβλημα με τους συντακτες της αλλα και εμεις δε φταιμε σε τιποτα.Διαφημιζαν συνεχως θυμαμαι στην τηλεοραση αυτη την προσφορα και μαζευαμε ολοι σαν χαζοι τα κουπονια.φυσικα ηθελε να αυξησει τις πωλησεις της μιας και δε πηγαιναν και πολυ καλα.
Mika Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 η εφημεριδα εχει να βγει στα περιπτερα κανα μηνα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.