Προς το περιεχόμενο

3com προβλημα

georgios...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα προβλημα με το router μου. απο χτες μου κανει αποσυνδεση συνεχεια. μπαινω για κανενα 5λεπτο και ξανα τα ιδια. μηπως ξερετε τι μπορει να φταιει? εκανα μια δοκιμη για να συνδεσω ενα psp μεσω router στο ιντερνετ και απο τοτε....

Δημοσ.

καταρχην διαβαζουμε το τοπικ σωστη εγκατασταση adsl.μετα μπορει να ειναι προβλημα γραμμης.επαιζες κανονικα και τωρα οχι χωρις να αλλαξεις κατι?κλειδωνεις ιδια ταχυτητα με παλια?κανα reboot τον ρουτερ εκανες?

Δημοσ.
καταρχην διαβαζουμε το τοπικ σωστη εγκατασταση adsl.μετα μπορει να ειναι προβλημα γραμμης.επαιζες κανονικα και τωρα οχι χωρις να αλλαξεις κατι?κλειδωνεις ιδια ταχυτητα με παλια?κανα reboot τον ρουτερ εκανες?

εκανα και reboot το ρουτερ, μεχρι τωρα, σχεδον 8 μηνες που το εχω δε μου εχει παρουσιασει το παραμικρο και ξαφνικα αρχισε τα δικα του. μπορει να φταιει αυτο που εκανα για το ιντερνετ στο psp? δεν πειραξα παντως ρυθμισεις του ιντερνετ, ουτε του ασυρματου δικτυου. τωρα μολις π.χ. γραφοντας το μηνυμα με αποσυνδεσε παλι. επισης στη καρτελα ''ασυρματη συνδεση δικτυου'' που με βγαζει για να συνδεθω οταν τελικα συνδεομαι μου βγαζει μηνυμα οτι δε συνδεθηκε και κατω λεει αποσυνδεση.... τοτε ομως ειναι συνδεμενο το....

Δημοσ.

τοτε δεν πεφτει η συνδεση απλα χανεται η συνδεση μεταξυ wireless .δες για firmware update οπως και νεους drivers gia την καρτα την ασυρματη και δοκιμασε αλλο καναλι στο ασυρματο.

Δημοσ.
τοτε δεν πεφτει η συνδεση απλα χανεται η συνδεση μεταξυ wireless .δες για firmware update οπως και νεους drivers gia την καρτα την ασυρματη και δοκιμασε αλλο καναλι στο ασυρματο.

για ποιο ακριβως να ψαξω για updates? για το ρουτερ η για την ασυρματη καρτα? κατεβασα update για το ρουτερ αλλα ειναι αρχειο .BIN και δε μπορω να το ανοιξω.

Δημοσ.
το αρχειο bin το ανοιγεις μεσα απο τον ρουτερ .εχει καρτελλα για update firmware.β.και για την καρτα δικτυου

εκανα update αλλα συνεχιζεται να χανεται η συνδεση με το ρουτερ. και οταν ειμαι συνδεμενος παλι στο εικονιδιο φαινται οτι δεν ειμαι. καμια λυση????

Δημοσ.
Σε καταλαβαινω.... ειναι σα να εισαι αστροναυτης και να χανεις αποσταση απο το διαστημικο σταθμο.... , μηπως εχεις κανα ιο?

οχι. δεν περασε εβδομαδα που εκανα εκκαθαριση απο ιους κτλ.. κατι για ενα κλειδι δυκτιου μου λεει αλλα δε μου το ζηταει πουθενα. το εχω βαλει το κλειδι κανονικα αλλα τιποτα.

Δημοσ.
αν εχεις βαλει κλειδωμα στο ρουτερ την πρωτη φορα πρεπει να στο ζητησει.νεους οδηγους για την ασυρματη καρτα.

ευχαριστω για ολα. με τους νεους drivers λυθηκε το προβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...