Προς το περιεχόμενο

XFX 8800GTS Alpha Dog Edition Review!!!

perryleros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πολύ καλός μπράβο.

Και εγώ την ίδια πήρα και είμαι ευχαριστημένος (αν και παίζω σε 1280 ακόμα :( )

Ένα άλλο αρνητικό είναι οτι δεν είχε μέσα και κανα αυτοκολλητάκι ρε γμτ :P

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ούτε και η δικιά μου που είναι υλοποίηση της Zotac είχε αυτοκολλητάκι μέσα, σε αντίθεση με μια 3850 και μια 3870 που "πέσαν" στα χέρια μου την προηγούμενη εβδομάδα, οι οποίες είχαν και οι δυο μέσα το ανάλογο αυτοκόλλητο.

Δημοσ.

Ολόκληρο Do Not Disturb (Iʼm Gaming) για την πόρτα σας έχει ρε παιδιά τι άλλο θέλετε; :lol: Καλορίζικη φίλε μου και ωραίο review.

Σε λίγο καιρό θα την έχω και εγώ και δεν μπορώ να περιμένω....:-( Vatos για δώσε περίσσοτερες πληροφορίες σχτικα με τα αυτοκολητάκια που έχεις....:lol::-)

Δημοσ.

και εγω εχω μπολικα αυτοκολητακια(αν και ολα ειναι με το αγαπητο λογοτυπο Sapphire Graphics By ATI).

Πανε 10 ευρω το κομματι τα συλλεκτικα και 5 ευρω τα απλα :lol:

Μεγια η καρτα φιλε μου.

Δημοσ.
και εγω εχω μπολικα αυτοκολητακια(αν και ολα ειναι με το αγαπητο λογοτυπο Sapphire Graphics By ATI).

Πανε 10 ευρω το κομματι τα συλλεκτικα και 5 ευρω τα απλα :lol:

Μεγια η καρτα φιλε μου.

Από που τα βρίσκετε ρε παιδιά να πάω να πάρω και εγώ κάνα κιλό;;;:lol:

Δημοσ.

Aκουω για τις θερμοκρασιες και τον θορυβο της 8800gt.XFX 8800GT (YDQ4) 625MHZ CORE>Full load 62 βαθμους κι απο θορυβο>εγω παντως δεν την ακουω.

Δημοσ.

62 βαθμοι δεν ειναι και λιγοι.Εμενα ενος φιλου μου με το ανεμηστερακι στα 58%(απο τις καινουργιες παρτηδες)full load πιανει με το ζορι 55.

Δημοσ.

Μιλαμε για το φαν στο στοκ 33%.Αλλα ουτως η αλλως αντικειμενικα δεν θεωρω τους 62 πολλους γα μια καρτα με οριο ανω των 100 αλλα και γενικοτερα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...