rodez Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Καλημερα, Εγκατεστησα πριν μερικες μερες το ubuntu 7.10 και ειμαι ενθουσιασμενος.Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι ενω εχω κανονικα ηχο οταν συνδεω τα ακουστικα στη υποδοχη δεν απομονωνεται ο ηχος απο τα ηχεια και ουτε ακουω κατι απο τα ακουστικα τα ιδια.Εχω ενα laptop toshiba a200-1vn και καρτα ηχου realtek HD.κατεβασα και εγκατεστησα κατι drivers apo thn realtek αλλα τιποτα.Εχει κανεις καμια ιδεα? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoD Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Tα ίδια ακουστικά με windows απομωνόνουν τον ήχο και παίζουν κομπλέ ? Στο ρωτάω αυτό γιατί δε μου φαίνεται να είναι πρόβλημα drivers αλλά hardware. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hunter18gr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 αν πατησεισ το κουμπι της σιγασης στον υπολογιστη σου θα κλεισει τον ηχο απο τα ηχεια του υπολογιστη και θα λειτοθργει μονο η εξοδος για τα ακουστικα σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rodez Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Μπα δεν γινεται τιποτα, κανενας ηχος απο την εξοδο των ακουστικων.Στα windows δουλευει κανονικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Γράψε σε κονσόλα >#lsmod και πες μας εδώ τι σου εμφανίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.