X_MEN_SAGIAS Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Για εμενα ειναι κορυφαιο ειναι επανασταση . για εσας ?
Dragonheart Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Σκεφτομαι να αγορασω την eye camera. Εσυ το εχεις αυτο το game; Αξιζει να το παρω; (που εχει μεσα και την καμερα)
X_MEN_SAGIAS Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 αξιζει φιλε αλλα ολα μαζι ειναι λιγο ακριβα 100 ευρο εχουν
Dragonheart Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Ναι το ξερω αλλα αμα σκεφτεις οτι η καμερα μονο κανει ενα 40αρι τοτε λογικο ειναι! (αν τη βρεις κιολας) Κατι τελευταιο να σε ρωτησω, το πακετο περιλαμβανει το προγραμμα eye create που δινει η sony αν αγορασεις την καμερα μονη της; Γιατι φαινεται αρκετα ενδιαφερον.
af8artos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 τα αξίζει τα λεφτα του το πακέτο.το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει καλή υποστήριξη στην Ελλάδα για έξτρα κάρτες παιχνιδιού.1 μαγαζί όλο κι όλο έχω δει να πουλάει.
drogba Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Εγω το εχω το παιχνιδι.Ποιοι απο σας το εχουν για να παικσουμε κανα φιλικο η για ανταλαγη καρτων?
chill Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Και το θέμα είναι ότι οι κάρτες στην Ελλάδα πωλούνται σε εξωφρενικές τιμές. Άκου 15 ευρώ για ένα b00stεράκι τη στιγμή που η αξία τους σε ξένα μαγαζιά δεν ξεπερνά τα....5. Από την μύγα ξύγκι τα λαμόγια. Το eye create το κατεβάζεις δωρεάν από το psn. Τα λοιπά προγραμματάκια για την κάμερα τα αγοράζεις (2.99ευρώ/έκαστο αν θυμάμαι καλά. Μεγάλο πρόβλημα η αγορά κάμερας. Έχω παραγγείλει μια από το play.com εδώ και 2,5 μήνες και ακόμα είμαι στο "awaiting new stock"....
drogba Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 ta booterakia stin ellada ehoun 4 euro. sorry gia ta greeklish ala grafo apo PS3
entergeozax Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 εαν θελετε μπορειτε να βρειτε τα χαρακτηρηστικα της καμερας απο εδω: http://ps3-scene.gr/forum/index.php/topic,212.0.html
chill Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 ta booterakia stin ellada ehoun 4 euro.sorry gia ta greeklish ala grafo apo PS3 Κοίτα, ενάμιση μήνα πριν που ψαχνόμουν για το game μου είχαν πει για ένα κατάστημα που φέρνει boosters. Και το οποίο όταν είδα στην online εκδοχή του είδα τιμή 14.99/booster. Ε και λέω μακριά και αγαπημένοι....Σπάστηκα και με το play.com που δεν στέλνει boosters στην Ελλάδα και δεν ξανασχολήθηκα με το game .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.