JASONJAM Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 γεια σας. ειμαι κατοχος wii με τσιπακι και δεν ξερω πως να παιξω τα αμερικανικα παιχνιδια. μηπως μπορειτε να μου πειτε?
liakos18 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς. Θες να παίξεις original αμερικάνικα παιχνίδια ή έχεις κατεβάσει ένα παιχνίδι σε αμερικάνικη έκδοση και θες να το παίξεις στο Wii σου; Για το δεύτερο πιστεύω πως ξέρω τη λύση. Αν και δεν έχω Wii (άρα και προσωπική εμπειρία) νομίζω πως υπάρχει ένα μικρό προγραμματάκι (<1ΜΒ) που "πατσάρει" τα .iso άλλων περιοχών (Ιαπωνία, Αμερική) που κατεβάζεις και τα κάνει PAL (Ευρωπαϊκά). Το μόνο που πρέπει να κάνεις δηλαδή είναι να χρησιμοποιήσεις αυτό το πρόγραμμα πριν κάψεις το .iso σε ένα DVD.
JASONJAM Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 αυτο θελω να κανω. εχω κατεβασμενο το αμερικανικο και θελω να το κανω pal. ξερεις πως λεγεται το προγραμμα?
angel_gal Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 pm me το msn σου αν ειναι να στα στειλω... και εχω και οδηγειες μεσα πως να το κανεις... και για την ακριβεια χρειαζεσαι 2 προγραμματα το ενα να βγαλει το update του αλλου region και το αλλο για να αλλαξει το region...
FILIM0N Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Αν εχεις το Wiikey μπορεις να το κανεις regionfree απο τα settings.
klainmaingr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Μή κάνετε μαιμουδιές με αμερικάνικα παιχνίδια κτλ... Μπορεί να το τρέξετε χωρίς το regionfrii κτλ απλά πατσάροντας το..αλλα να κάνετε άθελα σας κάνα update και να βρεθείτε με κάνα semi-bricked wii η στην καλύτερη με dual channels... Παραγγέλνετε απο το θείο ΠΑΝΤΑ PAL παιχνίδια ώστε να μην έχετε τέτοια προβλήματα... Άλλωστε οι κυκλοφορίες στα περισσότερα games είναι πολύ κοντινές και σήμερα μπορείτε να βρείτε τα πάντα εκτός απο το smash bros brawl... Κατα τα άλλα όπως είπε και ο φίλος FILIMON αν έχεις wiikey μπορείς να ανοίξεις το region με το setup disc... Απλά να προσέχεις μετά μην κάνεις κάνα update απο άλλο region και έχεις άλλα...
angel_gal Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 για να μην υποπεσεις σε semi-brick υπαρχει το προγραμμα wii brick blocker το οποιο αφαιρει το update απο το παιχνιδι ετσι ωστε να μην υπαρχει προβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.