Προς το περιεχόμενο

wii region?

JASONJAM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας. ειμαι κατοχος wii με τσιπακι και δεν ξερω πως να παιξω τα αμερικανικα παιχνιδια. μηπως μπορειτε να μου πειτε?

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς. Θες να παίξεις original αμερικάνικα παιχνίδια ή έχεις κατεβάσει ένα παιχνίδι σε αμερικάνικη έκδοση και θες να το παίξεις στο Wii σου;

Για το δεύτερο πιστεύω πως ξέρω τη λύση. Αν και δεν έχω Wii (άρα και προσωπική εμπειρία) νομίζω πως υπάρχει ένα μικρό προγραμματάκι (<1ΜΒ) που "πατσάρει" τα .iso άλλων περιοχών (Ιαπωνία, Αμερική) που κατεβάζεις και τα κάνει PAL (Ευρωπαϊκά). Το μόνο που πρέπει να κάνεις δηλαδή είναι να χρησιμοποιήσεις αυτό το πρόγραμμα πριν κάψεις το .iso σε ένα DVD.

Δημοσ.

αυτο θελω να κανω. εχω κατεβασμενο το αμερικανικο και θελω να το κανω pal. ξερεις πως λεγεται το προγραμμα?

Δημοσ.

pm me το msn σου αν ειναι να στα στειλω...

και εχω και οδηγειες μεσα πως να το κανεις...

και για την ακριβεια χρειαζεσαι 2 προγραμματα το ενα να βγαλει το update του αλλου region και το αλλο για να αλλαξει το region...

Δημοσ.

Μή κάνετε μαιμουδιές με αμερικάνικα παιχνίδια κτλ...

Μπορεί να το τρέξετε χωρίς το regionfrii κτλ απλά πατσάροντας το..αλλα να κάνετε άθελα σας κάνα update και να βρεθείτε με κάνα semi-bricked wii η στην καλύτερη με dual channels...

Παραγγέλνετε απο το θείο ΠΑΝΤΑ PAL παιχνίδια ώστε να μην έχετε τέτοια προβλήματα... Άλλωστε οι κυκλοφορίες στα περισσότερα games είναι πολύ κοντινές και σήμερα μπορείτε να βρείτε τα πάντα εκτός απο το smash bros brawl...

Κατα τα άλλα όπως είπε και ο φίλος FILIMON αν έχεις wiikey μπορείς να ανοίξεις το region με το setup disc... Απλά να προσέχεις μετά μην κάνεις κάνα update απο άλλο region και έχεις άλλα...

Δημοσ.

για να μην υποπεσεις σε semi-brick υπαρχει το προγραμμα wii brick blocker το οποιο αφαιρει το update απο το παιχνιδι ετσι ωστε να μην υπαρχει προβλημα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...