JASONJAM Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 μηπως ξερει κανεις ενα προγραμμα για να επεξεργαζομαι ταινιες με διαφορα εφε, να προσθετω αντικειμενα και τελεια? ευχαριστω
kastel Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Adobe Premiere Pro CS3 Avid Liquid 7 Pro
kyriakosv Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Το pinacle ή sony vegas είναι το καλύτερο;;;
JASONJAM Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 εγω προτιμαω το pinnacle. ειναι πιο χρησιμο κατα τη γνωμη μου
geo1st487 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Κατεβασα το pinacle 9 και το adobe premiere CS3 απο torrents. Το pinacle μου φανηκε δυσχρηστο, το premiere αρκετα ευχρηστο. ΚΑΙ τα δυο εχουν προβλημα στον ηχο δεν ξερω γιατι (δεν παιζει ο ηχος). Γενικα δεν μπορω να βρω ενα προγραμμα που να με καλυπτει. Μπορω να βρω τελικα ενα προγραμμα που να δουλευει σωστα και τα αρχεια που θα κανω export να μη χαλανε σε ποιοτητα;
kastel Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Κατεβασα το pinacle 9 και το adobe premiere CS3 απο torrents. Το pinacle μου φανηκε δυσχρηστο, το premiere αρκετα ευχρηστο. ΚΑΙ τα δυο εχουν προβλημα στον ηχο δεν ξερω γιατι (δεν παιζει ο ηχος). Γενικα δεν μπορω να βρω ενα προγραμμα που να με καλυπτει. Μπορω να βρω τελικα ενα προγραμμα που να δουλευει σωστα και τα αρχεια που θα κανω export να μη χαλανε σε ποιοτητα; To Studio της Pinnacle έχει φτάσει στην 11η έκδοση. Δεν μπορεί και τα δύο να έχουν πρόβλημα με τον ήχο κάτι δεν πάει καλά με το PC σου. Τώρα αν βρήκες το Premiere ποιο εύκολο από το Studio ...ε ήταν να τ΄ακούσω κι αυτό. Το Premiere όμως και το Liquid είναι "επαγγελματικά" προγράμματα με εξαιρετικά μεγάλες δυνατότητες. Το Premiere έχει επίσης τη δυνατότητα να συνεργάζεται και με άλλα προγράμματα της σειράς της Adobe (π.χ. Photoshop, Illustrator, After Effects, DVD Encore) και δεκάδες να μην πω εκατοντάδες plugins και προγράμματα τρίτων κατασκευαστών που το καθιστούν ένα πανίσχυρο εργαλείο στο Authoring. Το Studio είναι φιλικότερο στον αρχάριο χρήστη αλλά με περιορισμένες δυνατότητες σε σχέση με τα άλλα δύο. Για να μη χαλάνε σε ποιότητα θα πρέπει να κάνεις τη σωστή επιλογή codec, η οποία θα πρέπει να είναι τέτοια έτσι ώστε να επιφέρει τη μικρότερη δυνατή συμπίεση στο τελικό project. Εδώ βέβαια θα πρέπει να προσέξεις και την παράμετρο του μεγέθους αφού όσο λιγότερη ή και καθόλου συμπίεση δίνεις, τόσο μεγαλύτερο θα είναι και το μέγεθος του τελικού project που μπορεί για μερικά λεπτά της ταινίας να φτάσει σε αρκετές δεκάδες GBs.
geo1st487 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 To Studio της Pinnacle έχει φτάσει στην 11η έκδοση.Δεν μπορεί και τα δύο να έχουν πρόβλημα με τον ήχο κάτι δεν πάει καλά με το PC σου. Τώρα αν βρήκες το Premiere ποιο εύκολο από το Studio ...ε ήταν να τ΄ακούσω κι αυτό. Το Premiere όμως και το Liquid είναι "επαγγελματικά" προγράμματα με εξαιρετικά μεγάλες δυνατότητες. Το Premiere έχει επίσης τη δυνατότητα να συνεργάζεται και με άλλα προγράμματα της σειράς της Adobe (π.χ. Photoshop, Illustrator, After Effects, DVD Encore) και δεκάδες να μην πω εκατοντάδες plugins και προγράμματα τρίτων κατασκευαστών που το καθιστούν ένα πανίσχυρο εργαλείο στο Authoring. Το Studio είναι φιλικότερο στον αρχάριο χρήστη αλλά με περιορισμένες δυνατότητες σε σχέση με τα άλλα δύο. Για να μη χαλάνε σε ποιότητα θα πρέπει να κάνεις τη σωστή επιλογή codec, η οποία θα πρέπει να είναι τέτοια έτσι ώστε να επιφέρει τη μικρότερη δυνατή συμπίεση στο τελικό project. Εδώ βέβαια θα πρέπει να προσέξεις και την παράμετρο του μεγέθους αφού όσο λιγότερη ή και καθόλου συμπίεση δίνεις, τόσο μεγαλύτερο θα είναι και το μέγεθος του τελικού project που μπορεί για μερικά λεπτά της ταινίας να φτάσει σε αρκετές δεκάδες GBs. Και τα δυο προγραμματα τα κατεβασα απο torrents και εχω ακουσει οτι υπαρχει περιπτωση για τον λογο αυτο να εχουν προβληματα. Το pc μου δεν εχει προβλημα με τον ηχο, ουτε αλλα προγραμματα. Οσον αφορα το export που κανω θελω να εχει ακριβως την ιδια συμπιεση με το source αρχειο video που κανω import για να μην εχω απωλειες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.