npapas1977 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Θελω να παρω την 3850 με τα 512ΜΒ.Ποια μου προτεινετε καλυτερα asus η sapphire;
liopyr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Είναι ολόιδιες οι κάρτες. Παρ'όλο που η Sapphire κάνει ίσως τις καλύτερες υλοποιήσεις της Αti, μάλλον θα προτιμούσα την υλοποίηση της Asus επειδή το fan της είναι μεγαλύτερο, και λογικά θα είναι πιο αθόρυβο...
EddieObscurant Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Εχω την sapphire 512 και σου προτείνω να πάρεις την asus γιατί η sapphire εχει πρόβλημα με το bios (οπως άλλωστε και οι περισσότερες 3800 series) και η θερμοκρασίες 100αρίζουν προτού πάρει μπρος το ανεμιστηράκι και πρέπει να το ρυθμίζεις εσύ με το rivatuner. Στην asus μπορεί αυτό το πρόβλημα να μην υπάρχει αλλά και να υπάρχει έχει καλύτερη ψύκτρα και θα κρατάει και λιγο χαμηλότερες τις θερμοκρασίες. Απο ο/c απο ότι έχω δει η asus πάει καμια 30 mhz πιο πάνω χωρίς vmod καθώς έχει λιγο παραπάνω stock voltage απο τις άλλες. Οι άλλες δλδ σταματάνε γύρω στα 750-770 ενώ η asus γύρω στα 780-810. Στα λέω αυτά γιατί έχω ασχοληθεί αρκετά με το θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.