adi32 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Παιδια καλησπερα!!! Εδω και 8 μηνες περιπου εχω ενα μουδιασμα στον αριστερο ωμο.. Στην αρχη δεν εδωσα σημασια αλλα ενα πρωι ξυπνησα και ειχα μουδιασμα και στο αριστερο μερος του κεφαλιου... Τωρα οσο παει και ειναι πιο δυνατο το μουδιασμα... ειδικα στον ωμο... Στο κεφαλι με πιανει που και που... Η αληθεια ειναι οτι δουλευω σε γραφειο και ειμαι πολλες ωρες μπροστα στον υπολογιστη... Σε τι γιατρο να παω;;;; Δεν ειναι αστειο αν το εχεις 8 μηνες! Σε ορθοπεδικο θα πας και θα πρεπει να βγαλεις καποια αξονικη πιθανως Αν ειναι καποια κηλη η θεραπεια συνηθως ειναι κολαρο για καμια 15αρια μερες μαζι με καποια φαρμακα και μετα φυσιοθεραπεια
Muchacho Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Παιδια καλησπερα!!! Εδω και 8 μηνες περιπου εχω ενα μουδιασμα στον αριστερο ωμο.. Στην αρχη δεν εδωσα σημασια αλλα ενα πρωι ξυπνησα και ειχα μουδιασμα και στο αριστερο μερος του κεφαλιου... Τωρα οσο παει και ειναι πιο δυνατο το μουδιασμα... ειδικα στον ωμο... Στο κεφαλι με πιανει που και που... Η αληθεια ειναι οτι δουλευω σε γραφειο και ειμαι πολλες ωρες μπροστα στον υπολογιστη... Σε τι γιατρο να παω;;;; Τρεχα σε γιατρο,δεν χανεις τιποτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.