Προς το περιεχόμενο

πιασιμο στον λαιμο - μουδιασμα στο χερι

Pablo_Hasan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ εδω και μια εβδομαδα εχει πιαστει το αριστερο μου ποδι

μολις αρχισε αυτο μετα απο 2 μερες εχω μουδιασμα στα 2 ακριανα δαχτυλα το αριστερου χεριου

πηγα στο γιατρο και με εξετασε με μια βελονα και ενα ραβδακι κατι τετοιο να δει τα reflex και οταν ειδε οτι τα ρεφλεξ λειτουργουνε μου πε δεν εχεις τιποτα μη δεινεις σημασια. ειναι ο οικογενειακος μου γιατρος αρκετα χρονια και με φημη. Επισης δεν μπορω να κανω ορισμενες κινησεις και στα δαχτυλα του ποδιου που με το αλλο ποδι τις κανω :cry: ( αλλα στα παπαρια μου δεν θα αγχωνομαι κιολλας) αν συνεχισω να ειμαι ετσι για αρκετο διαστημα ενταξει θα παω. Η μάλακια ειναι οτι την αλλη εβδομαδα θα περασω απο γιατρο γιατι αλλαξα δουλεια, θα προσπαθησω να το κρυψω αλλα ψιλοκουτσενω

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αν θέλεις την γνώμη μου, δεν κάνεις καθόλου καλά που το γράφεις στα παπάρια σου. Η αιτία που προκάλεσε απώλεια κινητικότητας πρέπει να ψαχτεί καλά και άμεσα.

Δημοσ.

ενταξει εχεις δικιο εξαλου πηρα τηλεφωνο τον γιατρο την προηγουμενη εβδομαδα και του ειπα οτι δεν εχει περασει ακομα και μου ειπε να περιμενω ακομα λιγο και θα δουμε

για να τα πω όλα μου εδωσε αντι αγχολυτικα , γιατι ξερει το παρελθον μου

Δημοσ.

τελειως φιλικα,αλλα επασχα απο πολλα κ διαφορα προβληματα παλιοτερα,μεχρι που γνωρισα καποιον που μου αλλαξε την σταση ζωης μου και την υγεια μου με κατι προιοντα.θα ελεγα απλα οτι με επιδιορθωσε.αν ενδιαφερεσαι σου στελνω σε pm τηλ.του να μιλησεις,μηπως καταληξεις καπου.οταν εχω προβλημα αυτον ρωταω κ αυτον εμπιστευομαι.

:mad:ξεχνα τους γιατρους.οι περισσοτεροι ειναι υδραυλικοι.αντε να πεσεις σε κανεναν ηλεκτρολογο.

Δημοσ.
τελειως φιλικα,αλλα επασχα απο πολλα κ διαφορα προβληματα παλιοτερα,μεχρι που γνωρισα καποιον που μου αλλαξε την σταση ζωης μου και την υγεια μου με κατι προιοντα.θα ελεγα απλα οτι με επιδιορθωσε.αν ενδιαφερεσαι σου στελνω σε pm τηλ.του να μιλησεις,μηπως καταληξεις καπου.οταν εχω προβλημα αυτον ρωταω κ αυτον εμπιστευομαι.

:mad:ξεχνα τους γιατρους.οι περισσοτεροι ειναι υδραυλικοι.αντε να πεσεις σε κανεναν ηλεκτρολογο.

σε ευχαριστω gponiris , απλα επειδη το χω ψαξει και γω , ενταξει εχει βρεθει ακρη σε τετοια χρονια προβληματα που αντιμετωπιζα (αυτο το συμπτωμα που αναφερω δεν το ειχα παλι παντως) αλλα τι προιοντα θες να πεις; εγω παντως επιστευομαι την κανονικη ιατρικη που ειναι μια και μοναδικη στον κοσμο. ακομα και σε ψυχοσωματικες αθενειες ή πονους που προερχονται απο το πουθενα. Ασε που με τους παραγιατρους δεν θελω ουτε να τους βλεπω για διαφορους λογους. Σε βρισκουν στην αναγκη και σου πλασαρουν και φραποελιες :-D

Δημοσ.

Μπεχ, καθόλου υπερβολές. Ούτε εδώ:

ξεχνα τους γιατρους.οι περισσοτεροι ειναι υδραυλικοι.αντε να πεσεις σε κανεναν ηλεκτρολογο.

ούτε εδώ:

Ασε που με τους παραγιατρους δεν θελω ουτε να τους βλεπω για διαφορους λογους. Σε βρισκουν στην αναγκη και σου πλασαρουν και φραποελιες :-D
Δημοσ.

Το πράγμα είναι απλό. Ή φοράτε παντελόνια και ό,τι λέτε για το σπυράκι σας το λέτε και για τον καρκίνο σας, ή αποδέχεστε πως αν δεν υπήρχε η ιατρική θα ψοφούσατε στα 50 σας. Στην καλύτερη.

Δημοσ.
nick[;2021734'']κάτι με αυχενικό ?

οντως αυχενικο συνδρομο

αντιφλεγμωνοδη δεν ειναι καραμελες να τις παιρνουμε καθε τρεις και λιγο

ηλεκτρομυογραφημα βγαζει σε χαρτι ποσο ειναι η διαπεραστικοτητα του νευρου σου δλδ δεν υπαρχει καποιο εμποδιο που να πιεζει το νευρο κλπ

Δημοσ.
εγω εδω και 2 μερες. εχω μουδιασμενο συνεχεια το μικρο δαχτυλο στο δεξι χερι, και σημερα ειναι και το διπλα δαχτυλο (παραμεσος?)

συνδρομο καρπιαιου ειναι λογικα, αλλα κανω τις ασκησεις που πρεπει, και δεν αλλαζει κατι :(

φιλε εχεις ωλενιαιο συνδρομο η αλλιως cubital tunnel syndrome εχεις μουδιασμα στο μικρο δαχτυλακι και στον παραμεσο..δεν μπορεις να γυρισεις ενα κλειδι διοτι ο αντιχειρας ειναι αδυναμος...στο τελος αν το αφησεις για μηνες παθαινεις ατροφια στον αντιχειρα...το ξερω διοτι και εγω εχω το ιδιο εδω και ενα χρονο...κανε ενα ηλεκτρομυογραφημα και θα καταλαβεις...εγω απο μαλακια το αφησα γιατι και αλλες φορες με επιανε πολυ καιρο και με αφηνε ωσπου μια μερα δεν ειδα το αριστερο μου χερι να ειναι για το πεος...τωρα εκλεισα για πασχα να κανω μια μικροεγχειρηση ωστε να αφαιρεθει το cikatrix που πιεζει το νευρο...

το χειρουργειο αποτελειται απο τοπικη αναισθησια ,ανοιγμα της ωλενης και καθαρισμα και μετα ενα ναρθηκακι και για 1-2 βδομαδες εισαι λιγο οφφ μεχρι να δεσει η πληγη...υπαρχει και ακομα μια μεθοδος που ειναι ulnar nerve transpositioning που ειναι πιο δραστικη μεθοδος και η αναρωση κρατα πολυ καιρο μεχρι και χρονο ...κανε ενα γκουγκλ και θα το δεις...εχω ακουσει περιπτωσεις που εμεινε ετσι 2 χρονια και στο τελος την επιασαν οι πονοι και εκανε την εγχειρηση και ολα καλα..αλλα να ξερεις οτι ουτε με αντιφλεγμονωδη θεραπευεται ουτε βολταρεν και λοιπες βλακειες...

Δημοσ.

Παιδια ειναι αστειο να συζηταμε τετοια πραγματα σε ενα φορουμ.Η ιατρικη δεν ειναι φορουμ,chat και google.Αν δεν πας σε γιατρο δε θα βγαλεις ακρη.Αν δεν εβγαλες ακρη με τον παθολογο και το προβλημα συνεχιζεται δες εναν νευρολογο,δοκιμασε τα εξωτερικα ιατρεια(με ραντεβου) του Αιγινητειου η του Αττικου νοσοκομειου.

Για οσους εχουν παψει να εμπιστευονται την ιατρικη και πηγαινουν μονο σε θεραπευτες-βελονιστες-παραγιατρους κλπ κλπ απλα ευχομαι σε ολη σας τη ζωη να μην αντιμετωπισετε καποια παθηση που θα τους ξεπερναει ολους αυτους....

Δημοσ.
σε ευχαριστω gponiris , απλα επειδη το χω ψαξει και γω , ενταξει εχει βρεθει ακρη σε τετοια χρονια προβληματα που αντιμετωπιζα (αυτο το συμπτωμα που αναφερω δεν το ειχα παλι παντως) αλλα τι προιοντα θες να πεις; εγω παντως επιστευομαι την κανονικη ιατρικη που ειναι μια και μοναδικη στον κοσμο. ακομα και σε ψυχοσωματικες αθενειες ή πονους που προερχονται απο το πουθενα. Ασε που με τους παραγιατρους δεν θελω ουτε να τους βλεπω για διαφορους λογους. Σε βρισκουν στην αναγκη και σου πλασαρουν και φραποελιες :-D

:confused:πιστεψε με δεν το εχεις ψαξει πολυ..;)δεν αμφιβαλλω για τον τροπο αναζητησης σου,αλλα υπαρχουν και ψευτογιατροι(οπως το δει κανεις) που με φραπελια μπορουν να σε οδηγησουν σε θεραπεια.

και θα σου απαντησω κατι πολυ στοχαστικο..η ιατρικη ειναι επιστημη για αυτους που δεν προσεχουν την διατροφη τους.ολα ξεκινανε απο την κακη ημερησια διατροφη.και οπως ειπε και ο Ιπποκρατης(νομιζω οτι ηταν γιατρος?B))..σκουπιδια τρως-σκουπιδια θα γινεις.αν πραγματικα λοιπον ενδιαφερεσαι για την υγεια,υπαρχει ενας τροπος και τον εχω(μιας και τον εχω βιωσει).τα συμπερασματα και οι αποφασεις δικες σου.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
καλό είναι να προσέχουμε λίγο τι λέμε, κυρίως αν δεν είμαστε σχετικοί με το θέμα, και ακόμα πιο κυρίως αν μιλάμε για θέματα υγείας.

να πω οτι ελεγα βλακιες οπως ειπες πολυ σωστα, μιας και ηταν απλα το νευρο απο τον αγκωνα οπως ειπε ο παθολογος που ειχα παει για μια αλλη υποθεση, και απλα η κινηση που κανεις στην ασκηση με τα βαρακια (χωρις βαρακια την κλασσικη πανω κατω προς τα μπροστα) ειναι η πιο σωστη αντιμετωπιση.

οπως καθομε στο γραφιο μου στο σπιτι, η ακρη του γραφιου παταει το νευρο στον αγκωνα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τελικα δεν εχει περασει ακομα :mad: και παει ενας μηνας , οποτε θα κανω την επομενη εβδομαδα ηλεκτρομυογράφημα και μαγνητική (IRM μαγνητική δεν είναι ; )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...