nick#18 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 εχω παρει εδω και 1,5 χρονο το mybook essentila 250gb και δεν μου εχε βγαλει προβληματα ως τωρα μεχρι που τισ 2 τελευτεες μερες ετσι χωρις να ακουμπισω τιποτα ο δισκος κανει λες και σβεινει και ξαναανοιγει και αυτο το λεω γιατι μου βγαζει το παραθυρο με τις επιλογες που με ρωταει αν θελω να ανοιξω τους φακελους του κτλπ.
washcloud Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2008 δοκιμή σε άλλο pc,κι αν κάνει τα ίδια,back up τ' αρχεία σου και RMA
nick#18 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 σε αλλο pc δεν το κανει αρα κατι φτεει στο pc μου τι ομως??? α και κατι που εχω παρατιρισει: αμα τον εχω στο ρευμα και βγαλω το USB πανω απο το pc και ακουμπησω πανω στο μεταλακι του USB αναβει το λαμπακι και ειναι πανω απο 30volt αυτο το ρευμα
@sterios Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Νομίζω, ότι κάτι τρέχει με την usb. Δεν φταίει ο δίσκος σου, δοκίμασε άλλη usb, αν έχεις. Αυτό που λες με το ρεύμα, μάλλον κάπου έχεις απώλεια ρεύματος στο pc, η οποία θα οφείλεται προφανώς σε γείωση. Δοκίμασε με ένα δοκιμαστικό κατσαβίδι πίσω στις βίδες του pc ή σε κάποιο μεταλλικό μέρους του κουτιού αν έχει ρεύμα. Αν ναι τότε σίγουρα φταίει η γείωση σε κάποιο κύκλωμα.
nick#18 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 οχι το pc δεν εχει απολιες ρευματος ο. οταν ακουμπισω το δοκιμαστικο πανο στο καλοδιο usb του δισκου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.