dr lag Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Ειλικρινά ζητάω συγνώμη από εσένα drlag μόνο, που από ότι επαλήθευσα δεν είπες τίποτε από τα παραπάνω. Δεκτή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lemuria Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Ειλικρινά ζητάω συγνώμη από εσένα drlag μόνο, που από ότι επαλήθευσα δεν είπες τίποτε από τα παραπάνω. Πράγματι το ''οδοντίατροι'' είναι λάθος. Διορθώνω , λοιπόν, και αφήνω μόνο τον Lemuria από τον κλάδο και τους υπόλοιπους στους οποίους αντιστοιχει η κάθε φράση που παρέθεσα. Ως και γω ξαφνιασμενος και ως ο μονς δηλωμενος οδοντιατρος θα ηθελα σε παρακαλω καλε μου φιλε...να μου πεις σε ποιες φρασεις δικες μου αναφερεσαι γιατι πουθενα δεν εχεις αναφερει τπτ σχετικο με μενα ακομη αλλα τον τιτλο ''οδοντιατροι '' ξερεις να τον χρησιμοποιεις... ενω κανενας ακλλος δεν εχει δηλωσει ακομη οδοντιατρος.... Ειλκικρινα δεν ξερω τι απωθημενα βγαζεις και ποιος οδοντιατρος σου φερθηκε ασχημα σε μικρη ηλικια.. αλλα οταν κανουμε μια κουβεντα κανουμε κουβεντα ....αν εγω πω οτι η μηχανη ειναι λαλακια το λεω με βαση τα δικα μου δεδομενα για το τι ειναι καλη μηχανη και με βαση το τι εγω ζηταω απο μια μηχανη....σε καμμια περιπτωση δεν σου δινω ομως το δικαιωμα να καταλογιζεις σε μενα φρασεις που ποτε δεν ειπα... Ζητα λοιπον και απο μενα μια συγγνωμη πριν αρχισω να κατεβαζω προσωπα της θρησκειας και φαω κανα ban.... και επιτελους ας επεμβει κανενας moderator να βαλει καποιους στη θεση τους εδω μεσα:X:X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mihalakis Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Κάποιοι με τους χαρακτηρισμούς τους εδώ μέσα το έχουν παρακάνει. Ούτε για κώλους τη θέλω τη μηχανή,ούτε για μπανιστήρι. Δικαίωμά σας να γράφετε οτι θέλετε αλλά να γράφετε με λίγο σεβασμό στον άλλο. Εγώ δεν κατηγόρησα ούτε μίλησα υποτιμήτικά για κανέναν και δεν φιλοτιμήθηκε κανένας από όσους είπε ότι είπε να ζητήσει ένα συγνώμη. Ειλικρινά δεν ξέρω τι να σκεφτώ για μερικούς εδώ μέσα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orfeas76 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 έχει κανείς ελληνικό manual?? Στο site της panasonic δεν υπάρχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
111111 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Μόλις τώρα ολοκλήρωσα το διάβασμα όλου του άρθρου και των απαντήσεων και θα ήθελα να καταθέσω την άποψή μου. 1. Πολύ καλή και χρήσιμη η παρουσίαση του mixahlakis για την Panasonic Lumix DMC-FZ18. 2. Είναι φανερό πως η παρουσίαση αυτή έχει να κάνει με την προσωπική άποψη του παραπάνω χρήστη για την Panasonic που αγόρασε και αυτό για μένα έχει μεγάλη σημασία αλλά και χρησιμότητα. 3. Στο internet υπάρχουν υπάρχουν πολλά review χρηστών για τα προϊόντα που αγοράζουν αλλά ελάχιστα Ελλήνων χρηστών (αν και τώρα καταλαβαίνω το γιατί). 4. Οι παρουσιάσεις των προϊόντων και οι κριτική τους από τα σχετικά site και περιοδικά τα οποία εμπιστευόμαστε άκριτα δεν είναι πάντα αντικειμενικές (στην πραγματικότητα δεν είναι ποτέ αντικειμενικές-αν μπορεί να υπάρξει αυτή η έννοια) αλλά υποκρύπτουν συμφέροντα. 4. Πολλές από τις απαντήσεις στην παρουσίαση του mixahlakis ήτανε πραγματικά αγενείς και αδικαιολόγητα επιθετικές, και σίγουρα αποπροσανατόλισαν την όλη συζήτηση από το κύριο θέμα της. 5. Αν ήμουν σήμερα υποψήφιος αγοραστής ψηφιακής μηχανής, μετά το διάβασμα του παρόντος άρθρου θα είχα μπερδευτεί τόσο πολύ που θα αγόραζα βιντεοκάμερα (ξέρετε, βγάζουν και αυτές φωτογραφίες!). 6. Στην ουσία τώρα, επειδή έτυχε να έχω το προηγούμενο μοντέλο της προαναφερόμενης panasonic, μια olympus compact και μια nikon dslr (τις δύο τελευταίες τις έχω ακόμη) ξέρω να πω πως η καθεμία κάνει την δουλειά της αρκετά καλά για τον σκοπό που έχει φτιαχτεί. Θέλεις την καλύτερη δυνατή φωτογραφία: Dslr. Θέλεις ευκολία, μικρό μέγεθος: compact. Οι dslr-like (όπως η Panasonic Lumix DMC-FZ18) είναι κάτι ανάμεσα στους δύο αυτούς κόσμους: ποιότητα φωτογραφίας compact και κάποιες από τις δυνατότητες των dslr. Προσπαθεί να γεφυρώσει τους δύο αυτούς πόλους και κατά την άποψή μου δεν τα καταφέρνει. Αλλά η αγορά προς τα κει οδεύει, βοηθούμενη βέβαια από την εξέλιξη της τεχνολογίας και τις απαιτήσεις των χρηστών για αυτοματισμούς, μεγάλα zoom, liveview, λήψη βίντεο, όλα σ' ένα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danaos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Συμφωνώ με τους Έξι Άσους. Όλη αυτή η συζήτηση, για να μην πω κονταρομαχία, ανάμεσα στις compact και τις dslr είναι τουλάχιστον αστεία. Μου έρχονται στο νου εικόνες από το Κουμ Καπί. Πάμε για ένα καφεδάκι, βλέπουμε δίπλα μας κάποιους "δήθεν" φωτογράφους με τις ολόφρεσκες dslr και αναρωτιέμαι αν ξέρουν να τις χρησιμοποιήσουν. Βλέπεις και κάτι τύπους με compact και τις κρατάνε σχεδόν με ευλάβεια. Τι εννοώ; Το θέμα είναι ο φωτογράφος και όχι η μηχανή. Θυμηθείτε τις polaroid και το Warhol... Και μετά πείτε μου για κόκκους μπλε και πράσινους κτλ κτλ κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lemuria Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Ειναι αδικο απαντηση και συγγνωμη δεν πηρα εγω.... ολοι οι υπολοιποι το κλεινετε το θεμα οπως οπως..αλλα εγω τελικα εμεινα ο δαχτυλοδειχτουμενος... οκ..τι να πω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.