stamatis_uoa Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Καλησπερα πριν λιγες μερες εκανα φορματ και ξαναπερασα τα xp pro, μεχρι εδω ολα καλα. τωρα ομως καθε φορα που ανοιγω τον υπολογιστη μου ζητα να πατησω πανω στο εικονιδιο του λογαριασμου μου για να μπω στα windows ενω εγω θελω να μπαινω αμεσως. πως μπορω να το αλλαξω γιατι μου εχει σπασει τα νευρα? Please some help!!!! Ευχαριστω.
111111 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Καλησπερα πριν λιγες μερες εκανα φορματ και ξαναπερασα τα xp pro, μεχρι εδω ολα καλα. τωρα ομως καθε φορα που ανοιγω τον υπολογιστη μου ζητα να πατησω πανω στο εικονιδιο του λογαριασμου μου για να μπω στα windows ενω εγω θελω να μπαινω αμεσως. πως μπορω να το αλλαξω γιατι μου εχει σπασει τα νευρα? Please some help!!!! Ευχαριστω. Δεξί κλικ στο Υπολογιστής μου, Για προχωρημένους, Προφίλ Χρηστών-Ρυθμίσεις, Λογαριασμοί χρηστών, Αλλαγή του Τρόπου σύνδεσης. Εκεί θα δεις εάν υπάρχει δεύτερος λογαριασμός ενεργοποιημένος και φυσικά ο τρόπος σύνδεσης, όπου μπορείς να τον αλλάξεις.
stamatis_uoa Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Παω my computer-properties-advanced-user profiles-settings και παταω στο change type και μου εμφανιζει το λογαριασμο μου αλλα στο change type δεν μου δινει καμια επιλογη...
barcoder Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Βασικά πρέπει να έχει δημιουργηθεί και δεύτερος χρήστης με το όνομα ASP.NET ... Απλά κάνεις τα εξής: Start-> Control Panel -> User Accounts Λογικά εκεί θα έχει το λογαριασμό σου, καθώς και τον άλλον που ανέφερα παραπάνω. Επιλέγεις το 2ο λογαριασμό. και μετά τον διαγράφεις. Είναι τόσο απλό. Ελπίζω να βοήθησα.
stamatis_uoa Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Βασικά πρέπει να έχει δημιουργηθεί και δεύτερος χρήστης με το όνομα ASP.NET ... Απλά κάνεις τα εξής: Start-> Control Panel -> User Accounts Λογικά εκεί θα έχει το λογαριασμό σου, καθώς και τον άλλον που ανέφερα παραπάνω. Επιλέγεις το 2ο λογαριασμό. και μετά τον διαγράφεις. Είναι τόσο απλό. Ελπίζω να βοήθησα. Χίλια ευχαριστω, απο χθες ειχα προσπαθησει τα απιστευτα αλλα τζιφος και μου ειχαν σπασει τα νευρα... και παλι ευχαριστω!
navar Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Τα πράγματα είναι απλά … τρέξε Run->controluserpasswords2 Εκεί διάλεξε «να μην χρειάζεται όνομα χρηστή και κωδικό πρόσβαση για είσοδο στα windows» Και στην καρτέλα που θα σου εμφάνιση μόλις πατήσεις “”ok”” Βαλε το username και το password του default χρήστη που θέλεις να ανοίγει τα windows
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.