OROKUSAKI Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Συντομα αναμενεται να βγει αλλο ενα fps για τα pc μας!! http://www.dusk12.com/
pappous_soulis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Πρέπει να'ναι πολυυυυυυ μούφα όμως
OROKUSAKI Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δεν νομιζω! Απο οτι εχω διαβασει λενε οτι η μηχανη γραφικων του θα ειναι καλυτερη και απο του crysis!!! Και απο τις εικονες που εχω δει μεχρι τωρα τα γραφικα του ειναι ισαξια με του Crysis.
OROKUSAKI Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Πρέπει να'ναι πολυυυυυυ μούφα όμως Το τερατακι αυτο στη φωτογραφια εχει πολυ πλακα!!!
pappous_soulis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Ναι έχεις δίκιο,καλύτερα κι απ'του Crysis
livewire Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 ΤΙ λες τώρα, είναι καλύτερα και από του WOW...
EddieObscurant Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Ποιο crysis ρε urukusaki, ειδικά στη φωτό του pappous_soulis λες και βλεπω γραφικά του Doom 1 είναι!!! (καλά ίσως τα παραλέω και γω, άντε του 2)
Galis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 χαχα τι αλμα ειναι αυτο που κανει το τερατακι?Οσο για τα γραφικα ψιλοαπαραδεκτα
OROKUSAKI Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Ποιο crysis ρε urukusaki, ειδικά στη φωτό του pappous_soulis λες και βλεπω γραφικά του Doom 1 είναι!!! (καλά ίσως τα παραλέω και γω, άντε του 2) Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΑ DOOM1!!! Απλα η συγκεκριμενη φωτο δεν βγηκε καλα! ΜΠες στη σελιδα του Dusk12 δες ΟΛες τις φωτογραφιες μετα πες μου αν ειναι γραφικα του DOOM1!!! Επειδη τα DOOM 1 κα 2 τα εχω τερματισει εδω και παρα πολυ χρονια πρεπει να πω οτι τα γραφικα τους ηταν απαραδεκτα (Λογικο αν σκεφτει κανεις οτι ηταν παιχνιδια του 93.) αλλα κατα τα αλλα ηταν φοβερα game! Απο το τοτε το DOOM εγινε το αγαπημενο μου fps!!! Ετσι οταν μετα απο χροννια βγηκε το DOOM3 δεν ξερετε ποσο χραρηκα! Τα εχω τερματισει πανω απο 100 φορες και τα 3 DOOM3 και καπου διαβασα οτι το DOOM4 βρισκεαι ηδη στα σκαρια! Μπορω να κατσω να παιζω DOOM 1,2, 3, απο το πρωι ως το βραδυ συνεχεια! Θα πρεπει να μιλατε με λιγο περισσοτερο σεβασμο για το DOOM το καλυτερο fps που κυκλοφοησε ποτε. Ξερετε πως αλλιως λεγεται το DOOM???? Ο ΑΙΜΟΒΟΡΟΣ!!!! To παρατσουκλι αυτο του το εβγαλε η μανα μου οταν πριν πολλα χρονια (πηγαινα 1 πρωτη δημοτικου τοτε) με επιασε να παιζω doom. Μολις ειχα παρει το πρωτου μου pc ενα 486 στα 100mhz και ειχε και το doom μεσα.
pappous_soulis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 ΟROKUSAKI,ειλικρινά τώρα και πέρα απ'την πλάκα,αυτά που λες για τα γραφικά του DUSK12 τα εννοείς? Γιατί θα τρελαθώ...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Λίγη σοβαρότητα παρα την ηλικία σου δεν βλάπτει...θα μας πέσουν τα μαλλιά με αυτά που διαβάζουμε κάθε μέρα στο τέλος.
OROKUSAKI Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 ΟROKUSAKI,ειλικρινά τώρα και πέρα απ'την πλάκα,αυτά που λες για τα γραφικά του DUSK12 τα εννοείς?Γιατί θα τρελαθώ... Κοιτα συμφωνω οτι δεν μπορουμε να κρινουμε μονο απο τις φωτογραφιες... Θα πρεπει να περιμενουμε να κυκλοφορησει το game γα βγαλουμε συμπερασματα.
pappous_soulis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Πάει,πάει... Θα μου πέσουν τα μαλλιά και θα βάλω περουκίνι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.