vlcc Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 λοιπον παιδια φευγω σημερα για Αθηνα αι επειδη δεν εχω ιδεα απο περιοχες θελω βοηθεια!! θα κατεβω με το τραινο στο στ.Λαρισης και πρεπει να περασω απο τις παρακατω περιοχες: οδοσ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑΣ Ν.ΙΩΝΙΑ Π.ΡΑΛΛΗ 97 ΡΕΝΤΗ οδοσ Χ.ΤΡΙΚΟΥΠΗ Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟ ΚΗΦΗΣΙΑΣ 125 ΛΕΩΦΟΡΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 75 θελω να ου πειτε απο πο να ξεκινησω και με ποια σειρα να τα παρω για να μην πληρωσω ενα καρο λεφτα για ταξι κανοντασ κυκλουσ!! ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑ THANKS:lol:
dimitris74 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 οδοσ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑΣ Ν.ΙΩΝΙΑ Π.ΡΑΛΛΗ ΡΕΝΤΗ οδοσ Χ.ΤΡΙΚΟΥΠΗ Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟ ΚΗΦΗΣΙΑΣ ΛΕΩΦΟΡΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ μιλάς για δρόμους τεράστιους. βαλε και κάποιο νουμερο. πχ πετρου ράλλη και πειραιώς συναντιούναι, στον ρέντη αλλα η πειραιώς ξεκινάει απο την ομόνοια
vlcc Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 μιλάς για δρόμους τεράστιους. βαλε και κάποιο νουμερο. πχ πετρου ράλλη και πειραιώς συναντιούναι, στον ρέντη αλλα η πειραιώς ξεκινάει απο την ομόνοια ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΣΑ!!
Γηρυόνης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Άρχισε με την Πειραιώς που είναι και κοντά σου (περπατώντας πηγαίνεις από το σταθμό Λαρίσης - κάνα τέταρτο περπάτημα). Μετά πήγαινε Πέτρου Ράλλη μιας και είναι σχετικώς κοντά με αυτοκίνητο. Η Νέα Ιωνία είναι κοντά στη Φιλαδέλφεια, Δυτικά προάστια, οπότε εγώ θα πήγαινα μετά την Πέτρου Ράλλη αφού από του Ρέντη μπορείς να βγεις εθνική και να φτάσεις πολύ γρήγορα στη Ν. Ιωνία. Άφησε για το τέλος την Κηφησίας και τη Νέα Ερυθραία που είναι κοντά. Γιανα σου πω την αλήθεια σε βολεύει από Νεά Ιωνία να πας Κηφησίας και Ν. Ερυθραία.
vlcc Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Άρχισε με την Πειραιώς που είναι και κοντά σου (περπατώντας πηγαίνεις από το σταθμό Λαρίσης). Μετά πήγαινε Πέτρου Ράλλη μιας και είναι σχετικώς κοντά με αυτοκίνητο. Η Νέα Ιωνία είναι κοντά στη Φιλαδέλφεια, Δυτικά προάστια, οπότε εγώ θα πήγαινα μετά την Πέτρου Ράλλη αφού από του Ρέντη μπορείς να βγεις εθνική και να φτάσεις πολύ γρήγορα στη Ν. Ιωνία. Άφησε για το τέλος την Κηφησίας και τη Νέα Ερυθραία που είναι κοντά. Γιανα σου πω την αλήθεια σε βολεύει από Νεά Ιωνία να πας Κηφησίας και Ν. Ερυθραία. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ.ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΗΣΩ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΟΥ:-)
Γηρυόνης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Τίποτα Αν δε βαριέσαι πάντως το περπάτημα και έχεις χρόνο θα σου έλεγα να περπατήσεις μέχρι την Πειραιώς για να γλιτώσεις και τους ταρίφες. Για να πάρεις μια ιδέα πού περίπου πρέπει να πας ρίξε μια ματιά στο χάρτη των Αθηνών: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/el/b/b9/Χάρτης_Αθηνών.jpg Η Ν.Ιωνία είναι ακριβώς πάνω από το δήμο Αθηνών, αν δεις και η Κηφησιά και η Νέα Ερυθραία είναι πιο βόρεια. Πάντως πρόσεξε να ξέρεις που θα πας στην Κηφησίας γιατί είναι πολύ μεγάλη λεωφόρος και ανά δήμο αλλάζει η αρίθμηση. Άλλο μέρος είναι π.χ. ο αριθμός 100 στο Ψυχικό και άλλο ο αριθμός 100 στο Μαρούσι.
vlcc Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Τίποτα Αν δε βαριέσαι πάντως το περπάτημα και έχεις χρόνο θα σου έλεγα να περπατήσεις μέχρι την Πειραιώς για να γλυτώσεις και τους ταρίφες. Για να πάρεις μια ιδέα πού περίπου πρέπει να πας ρίξε μια ματιά στο χάρτη των Αθηνών: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/el/b/b9/Χάρτης_Αθηνών.jpg χρονο εχω για περπατημα...ο καιροσ μασ τα χαλαει απο οτι βλεπω στην Τν.Σε ευχαριστω κ παλι..φευγω τωρα να παρω το τραινο!!χαιρετισματα
Costinio Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Αν δεν φύγεις αύριο από Αθήνα θα αποκλειστείς εκεί μέχρι τη Δευτέρα να ξέρεις.
Costinio Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Αν πρέπει να φύγει από βόρεια τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Χιόνι πάντως θα ρίξει μέχρι τη θάλασσα! Όλα αυτό δείχνουν τουλάχιστον τις τελευταίες μέρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.