Giorgos3924 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Καλησπέρα. Πώς μπορώ να αλλάξω την εμφάνιση του ubuntu που έχω ? Κάτι τέτοιο ας πούμε.... http://www.opendesktop.org/CONTENT/content-pre3/64319-3.jpg Ευχαριστώ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δεν ξερω τι ακριβως εχει αυτο το θεμα, αλλα τα περισσοτερα μπορεις να τα βρεις στο gnome-look.org . Το dock κατω κατω λεγεται avant window navigator και τα διαφανη παραθυρα και η μπαρα ειναι μαλλον αποτελεσμα του compiz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 1- οπως ειπε ο τζιμης η κατω μπαρα ειναι avant-windows navigator 2- emerald για το décoration των παραθυρων 3- εχει αλλαξει το mode στο terminal αλλα μπορεις και καλυτερα με screenlet terminal 4- εχει βαλει γενικο theme στο gnome κατι καφετί 5- στον nautilus file manager exει αλλαξει το background, το κανεις μεσα απο το nautilus 6-εχει την πανω μπαρα transparent Γιατί νιώθω σαν εκτιμητής έργων τέχνης; μπορεις να προσθεσεις applets και να το κανεις και καλυτερο εσυ , ειμαι σιγουρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos3924 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Υπάρχει κάποιος οδηγός στα ελληνικά, για το πως μπορώ να τα εγκαταστήσω, γιατί είμαι και λίγο αρχάριος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 τι διανομη έχεις; επειδη μαλλον εχεις ubuntu πηγαινε ΕΔΩ για να εγκαταστησεις το compiz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonis_wrx Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 επίσης πάρα πολλά θέματα για gnome θα βρείς εδώ: http://www.gnome-look.org/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.