Προς το περιεχόμενο

X-Men Origins: Wolverine!

porco_rosso21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

μην ασχολείστε, έπεσε ban από το spam των cliche/yes i agree/captain obvious posts που έκανε όλη μέρα για να βάλει αγγελία...

Δημοσ.

Την είδα προχτές, μου άρεσε, action movie και όλα ΟΚ! Έχασα την σκηνή στο τέλος, μ@λ@κία.

Στο τέλος που έρχεται ο Professor X και μαζεύει τα πιτσιρίκια, μου δόθηκε η εντύπωση ότι η επόμενη ταινία Origins θα είναι για αυτόν, αλλά τελικά στο imdb διάβασα ότι ετοιμάζουν το Origins για τον Magnetto. Δεν μπορούσαν να έχουν στο τέλος κάτι με τον Magnetto; Τέλοσπάντων.

Δημοσ.

Την είδα και εγώ προχτές, την έκδοση χωρίς τα εφέ... πολύ γέλιο.

Η ταινία πάντως αρκετά καλή... ευχάριστη

Δημοσ.

deadpool rocks!!!!!

[offtopic]

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

[/offtopic]

Δημοσ.

By the way, μιας και μου αρέσει να το ψάχνω μετά.

Η ταινία είχε καμμία σχέση με το πως δώθηκε το "origin" του Wolverine από Marvel?

Οι χαρακτήρες?

Επίσης κάτι που έχασα/με χάλασε

Αφού ο Sabretooth είναι "αδερφός" του, ας δικαιολογούσαν κάπως γιατί και ο ίδιος δεν τον θυμάται όταν στην πρώτη ταινία X-Men παλεύουν στα χιόνια.

Εκτός αν βγάλουν και κανά spinoff με Sabretooth :P

Δημοσ.
Επίσης κάτι που έχασα/με χάλασε

Αφού ο Sabretooth είναι "αδερφός" του, ας δικαιολογούσαν κάπως γιατί και ο ίδιος δεν τον θυμάται όταν στην πρώτη ταινία X-Men παλεύουν στα χιόνια.

Εκτός αν βγάλουν και κανά spinoff με Sabretooth :P

Έχω καιρό να δω το 1 αλλά

υπάρχει περίπτωση να τον θυμάται και απλά να μην το αναφέρει; Ή λέει κάτι που μας κάνει να είμαστε σίγουροι ότι δεν τον ξέρει; Γιατί αν δεν λέει κάτι δεν τρέχει τίποτα από θέμα συνέχειας, ΟΚ είναι αδερφός του αλλά στα @@ του :-). Εκτός βέβαια από το make up που ήταν αρκετά διαφορετικός.

Δημοσ.

@mindtrapper

ούτε εγώ θυμάμαι αλλά, ξέρω γω...να τον συναντάει μετά από τόσο καιρό και να τον αρχίζει στα μπουνίδια χωρίς να του λέει κάτι? :P

Δημοσ.
@mindtrapper

ούτε εγώ θυμάμαι αλλά, ξέρω γω...να τον συναντάει μετά από τόσο καιρό και να τον αρχίζει στα μπουνίδια χωρίς να του λέει κάτι? :P

Πολύ που μίλαγε σε αυτή την ταινία :-) Μπορούμε να υποθέσουμε ότι του είχε πει ο Magneto: πάρε την κοπελιά και όχι πολλά πολλά με τον αδερφούλη σου.

Δημοσ.
deadpool rocks!!!!!

[offtopic]

[/offtopic]

Θεϊκά videos, χαχαχαχαχαχαχαχαχα :lol::lol::lol:

Δημοσ.

Ωραία ταινιούλα δεν μπορώ να πώ...

Καλοφτιαγμένη για το είδος της. Απο τις λίγες που δεν με πήρε ο ύπνος...

8/10 χαλάρα... Απο τις λίγες ταινίες που είδα ευχάριστα τελευταία :)

1)Λέγεται πως ο Deadpool ΔΕΝ είναι ο wade και οτι υπάρχει alternate ending όπου ο wade βλέπει το κομμένο κεφάλι του deadpool και αναρωτιέται "ποιός διάβολος είναι αυτός;" Επίσης όπως έχει ειπωθεί παραπάνω αυτό θυμίζει πολύ περισσότερο baraka...

2)Κάτι που μου την δίνει απο το 2 ακόμα... Ο γιός του walker είναι dead μιας και τον έχει σκοτώσει ο ίδιος, όπως έχει σκοτώσει και τη γυναίκα του.. Είναι το παιδάκι βασικά που εμφανίζεται παγωμένο κάποια στιγμή με πράσινα μάτια. Γιατί το γαμούν τόσο πολύ;;; Πώς σκατ@ βάζουν την ιστορία κάτι που απο καταβολής x-men δεν υφίσταται :-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...