Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 μην ασχολείστε, έπεσε ban από το spam των cliche/yes i agree/captain obvious posts που έκανε όλη μέρα για να βάλει αγγελία...
FarCry Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Gross revenue $209,332,549 μια χαρα τα παει για 11 μερες
wizzy Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Την είδα προχτές, μου άρεσε, action movie και όλα ΟΚ! Έχασα την σκηνή στο τέλος, μ@λ@κία. Στο τέλος που έρχεται ο Professor X και μαζεύει τα πιτσιρίκια, μου δόθηκε η εντύπωση ότι η επόμενη ταινία Origins θα είναι για αυτόν, αλλά τελικά στο imdb διάβασα ότι ετοιμάζουν το Origins για τον Magnetto. Δεν μπορούσαν να έχουν στο τέλος κάτι με τον Magnetto; Τέλοσπάντων.
alexzzz Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Την είδα και εγώ προχτές, την έκδοση χωρίς τα εφέ... πολύ γέλιο. Η ταινία πάντως αρκετά καλή... ευχάριστη
kostas_crete Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 deadpool rocks!!!!! [offtopic] :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D [/offtopic]
Cue Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 By the way, μιας και μου αρέσει να το ψάχνω μετά. Η ταινία είχε καμμία σχέση με το πως δώθηκε το "origin" του Wolverine από Marvel? Οι χαρακτήρες? Επίσης κάτι που έχασα/με χάλασε Αφού ο Sabretooth είναι "αδερφός" του, ας δικαιολογούσαν κάπως γιατί και ο ίδιος δεν τον θυμάται όταν στην πρώτη ταινία X-Men παλεύουν στα χιόνια. Εκτός αν βγάλουν και κανά spinoff με Sabretooth
mindtrapper Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Επίσης κάτι που έχασα/με χάλασε Αφού ο Sabretooth είναι "αδερφός" του, ας δικαιολογούσαν κάπως γιατί και ο ίδιος δεν τον θυμάται όταν στην πρώτη ταινία X-Men παλεύουν στα χιόνια. Εκτός αν βγάλουν και κανά spinoff με Sabretooth Έχω καιρό να δω το 1 αλλά υπάρχει περίπτωση να τον θυμάται και απλά να μην το αναφέρει; Ή λέει κάτι που μας κάνει να είμαστε σίγουροι ότι δεν τον ξέρει; Γιατί αν δεν λέει κάτι δεν τρέχει τίποτα από θέμα συνέχειας, ΟΚ είναι αδερφός του αλλά στα @@ του . Εκτός βέβαια από το make up που ήταν αρκετά διαφορετικός.
Cue Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 @mindtrapper ούτε εγώ θυμάμαι αλλά, ξέρω γω...να τον συναντάει μετά από τόσο καιρό και να τον αρχίζει στα μπουνίδια χωρίς να του λέει κάτι?
mindtrapper Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 @mindtrapper ούτε εγώ θυμάμαι αλλά, ξέρω γω...να τον συναντάει μετά από τόσο καιρό και να τον αρχίζει στα μπουνίδια χωρίς να του λέει κάτι? Πολύ που μίλαγε σε αυτή την ταινία Μπορούμε να υποθέσουμε ότι του είχε πει ο Magneto: πάρε την κοπελιά και όχι πολλά πολλά με τον αδερφούλη σου.
john2gr Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 deadpool rocks!!!!! [offtopic] :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D [/offtopic] Θεϊκά videos, χαχαχαχαχαχαχαχαχα :lol:
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 deadpool rocks!!!!! Αυτός είναι ο Deadpool. (μέχρι και κίτρινα γράμματα -όπως τα κίτρινα thought boxes- ) Και κλασσικά:
klainmaingr Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Ωραία ταινιούλα δεν μπορώ να πώ... Καλοφτιαγμένη για το είδος της. Απο τις λίγες που δεν με πήρε ο ύπνος... 8/10 χαλάρα... Απο τις λίγες ταινίες που είδα ευχάριστα τελευταία 1)Λέγεται πως ο Deadpool ΔΕΝ είναι ο wade και οτι υπάρχει alternate ending όπου ο wade βλέπει το κομμένο κεφάλι του deadpool και αναρωτιέται "ποιός διάβολος είναι αυτός;" Επίσης όπως έχει ειπωθεί παραπάνω αυτό θυμίζει πολύ περισσότερο baraka... 2)Κάτι που μου την δίνει απο το 2 ακόμα... Ο γιός του walker είναι dead μιας και τον έχει σκοτώσει ο ίδιος, όπως έχει σκοτώσει και τη γυναίκα του.. Είναι το παιδάκι βασικά που εμφανίζεται παγωμένο κάποια στιγμή με πράσινα μάτια. Γιατί το γαμούν τόσο πολύ;;; Πώς σκατ@ βάζουν την ιστορία κάτι που απο καταβολής x-men δεν υφίσταται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.