Προς το περιεχόμενο

X-Men Origins: Wolverine!

porco_rosso21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θα παω να το δω αύριο και πιστεύω οτι θα αξιζει...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:34 ----------

Εχει ακούσει κανεις αν θα συνεχίσουν και με τις ιστορίες του υπολοίπων X?

Δημοσ.

το ειδα σημερα. μια χαρα εργο, αν και μου φανηκε μικρο. οσοι το ειδατε σε workprints απλα δεν πρεπει να μιλατε για κατι που δεν ειδατε.

Δημοσ.

Όσοι φύγατε πριν τελειώσουν οι τίτλοι τέλους, δείτε την leaked version, μην παραπονιέται και το πρωτοεμφανιζόμενο γκομενέτο πως δεν την είδαμε στην τελευταία σκηνή!

Δημοσ.

Δεν έχασες τίποτα. Είναι ο δικός μας σε ένα μπαρ και πίνει, τον ρωτάει το ξενάκι η μπαργούμαν -Αμερικάνος; Απαντά: -Όχι, Καναδός, -Πίνεις για να ξεχάσεις; -Όχι, πίνω για να θυμάμαι!

Αυτά τα φοβερά ειπώθηκαν!

Δημοσ.

Παιδια μολις γύρισα απο cinema είδα την ταινία...Είναι πολυ ωραια κατα την γνώμη μου αξίζει... Πεφτει και αρκετο ξύλο....

Δημοσ.

Κι εγώ μόλις γύρισα από το σινεμά. Η ταινία είναι πολύ καλή για το είδος της. Δεν ξέρω τι περίμεναν να δουν μερικοί, Ταρκόφσκι κι έτσι? Μάρβελ είναι!

offtopic: ξενέρωσα τρελά στο Village Cosmos που στη σκηνή που πέφτει το ελικόπτερο, έγινε...διάλειμμα! Είχα να δω διάλειμα από θερινό σινεμα στο γυμνάσιο, και τότε το έκαναν μπας και δουλέψει λίγο παραπάνω το κυλικείο. Μα είναι τελείως &^%$&$*# στο Village????

• Moderators
Δημοσ.
Δεν έχασες τίποτα. Είναι ο δικός μας σε ένα μπαρ και πίνει, τον ρωτάει το ξενάκι η μπαργούμαν -Αμερικάνος; Απαντά: -Όχι, Καναδός, -Πίνεις για να ξεχάσεις; -Όχι, πίνω για να θυμάμαι!

Αυτά τα φοβερά ειπώθηκαν!

Η όλη φάση είναι πως η τύπισα είναι (και μιλάει) Γιαπωνέζα, το οποίο έχει σχέση με τα comics που είχε πάει στην Ιαπωνία ένα διάστημα ο Wolvie.

Βέβαια άλλα πράγματα ξέρουμε πόση σχέση είχαν με τα comics. :P

Την είδα κι εγώ λοιπόν και είχε φάση.

Αλλά είναι ο Wolverine του cartoon σε βία. :P

Ευτυχώς που στο παιχνίδι το chopping δίνει και παίρνει. ;)

• Super Moderators
Δημοσ.
Η όλη φάση είναι πως η τύπισα είναι (και μιλάει) Γιαπωνέζα, το οποίο έχει σχέση με τα comics που είχε πάει στην Ιαπωνία ένα διάστημα ο Wolvie.

μου θύμισες κάτι comics Χ-Men που διάβαζα προπέρσυ :-)

Δημοσ.

Εγω σας ζηλευω...δεν τη ειδα ακομα και ειναι απο τις αγαπημενες μου!!!

Τελικα θα ξεκινησουν να δειχνουν τις ιστοριες απο τους X-Men εναν-εναν καθε φορα...???

Δημοσ.

διαβασα οτι αν πανε καλα οι πωλησεις αυτου θα κανουν αντιστοιχο και για magneto

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...