GrafeioTeleton Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Να ρωτησω και εγω με την σειρα μου,,,πως ακριβως πετυχαινουμε 100% preload jump???
parisb Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Παιδια η λυση ειναι μια για να απολαυσετε το παιχνιδι: Απενεργοποιηστε απο την καρτα γραφικων σας το vsync. Μολις το κανετε αυτο ξεχνατε τα μεγαλα loading times και το παιχνιδι παει μπαλα. Αλλαζει εντελως η ολη εμπειρια.
liopyr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 parisb, thanx ρε man που bump-αρες το thread, δεν είχα πάρει χαμπάρι την ύπαρξη του συγκεκριμένου παιχνιδιού !
parisb Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Ειχα δει το traileraki πριν βγει και μου αρεσε. Το περιμενα πως και πως και οταν το εγκατεστησα ξενερωσα, ειχε loading times της ταξης των 40 sec! H απενεργοποιηση του vsync το κανει fully playable.
liopyr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Ειχα δει το traileraki πριν βγει και μου αρεσε. Το περιμενα πως και πως και οταν το εγκατεστησα ξενερωσα, ειχε loading times της ταξης των 40 sec! H απενεργοποιηση του vsync το κανει fully playable. Χμμ, προτιμώ νομίζω να περιμένω 40", παρά να έχω την εκνευριστική γραμμή να κόβει βόλτες στην μέση της οθόνης... (το αστείο της υπόθεσης είναι πως μου το έχουν δώσει κιόλας το παιχνίδι, και δεν μπήκα καν στον κόπο ως τώρα να δω τι είναι)..
parisb Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Χμμ, προτιμώ νομίζω να περιμένω 40", παρά να έχω την εκνευριστική γραμμή να κόβει βόλτες στην μέση της οθόνης... (το αστείο της υπόθεσης είναι πως μου το έχουν δώσει κιόλας το παιχνίδι, και δεν μπήκα καν στον κόπο ως τώρα να δω τι είναι).. Δεν γινεται ιδιαιτερα αντιληπτη η γραμμη. Παντως οι χρονοι loading δεν παλευονται. Αντε αν ειναι να παιξεις ενα-δυο αγωνες οκ, μετα καταντα εντελως απαλευτο.
Erwdios Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 parisb, thanx ρε man που bump-αρες το thread, δεν είχα πάρει χαμπάρι την ύπαρξη του συγκεκριμένου παιχνιδιού ! +1 από εμένα. Θα το τιμήσω δεόντως...
teosk8 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 To Pure είναι ένα off-road, quad-bike αγωνιστικό παιχνίδι βίντεο για το Xbox 360, PlayStation 3 και Microsoft Windows που δημοσιεύθηκε από την Disney Interactive Studios και αναπτύχθηκε από την Black Rock Studio (πρώην Climax Racing, οι προγραμματιστές του Moto GP και ATV Offroad Fury franchises). Το παιχνίδι είχε ανακοινωθεί στις 14 Φεβρουαρίου 2008 και απελευθερώθηκε στη Βόρεια Αμερική στις 16 Σεπτεμβρίου του 2008 [1] στα Windows, PlayStation 3 και Xbox 360, στην Ευρώπη στις 26 Σεπτεμβρίου 2008 και στην Ιαπωνία στις 25 Ιουνίου 2009. Το παιχνίδι ενσωματώνει ένα σύστημα που ανταμείβει τον παίκτη με την ταχύτητα και κόλπα. Ζητω την βοηθεια σας.το εχω στο pc μου αλλα εχω windows7 και δεν μπαιζει μηπως γνωριζει κανεις κατι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.