Προς το περιεχόμενο

Pure

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ελαφρύ port με αρκετά καλό χειρισμό και physics. Επίσης είναι από τα λιγοστά games που δουλεύει το rumble σε gamepad (το οποίο είναι απαραίτητο αλλιώς πρέπει να γίνεις χταπόδι). Η μεγάλη έκπληξη όμως είναι ότι υποστηρίζει LAN (μετά από πολύ καιρό το είδα αυτό σε racing και μάλιστα σε port), ενώ η μεγαλύτερη μ@κ@κί@ του είναι τα loading times (ενδεικτικά raptor σε raid0 κάνουν περισσότερο από xbox360 ΕΛΕΟΣ).

Δημοσ.

ilos, για τα loading times έχω ακούσει πως είναι πρόβλημα του crack-αρσιμένου, και πως με alt+tab φορτώνει γρήγορα.. Κατα τ'άλλα ωραίο το παιχνίδι (αν και παίζω περισσότερο στο 360), και πιστεύω πως χωρίς Gamepad (preferably x360 controller) δεν παλεύεται ο χειρισμός..

Δημοσ.

Όσον αφορά τα τραγικά loading times και στο χ360 μαπα είναι.... Φορτώνει μιά ώρα για να παίξει το αρχικό βίντεο και μετά αλλη μια ώρα για να μπεις στο μενού... LOL μήπως είναι λίγο άχρηστοι οι προγραμματιστές? Λέω μήπως

Δημοσ.
Όσον αφορά τα τραγικά loading times και στο χ360 μαπα είναι.... Φορτώνει μιά ώρα για να παίξει το αρχικό βίντεο και μετά αλλη μια ώρα για να μπεις στο μενού... LOL μήπως είναι λίγο άχρηστοι οι προγραμματιστές? Λέω μήπως

Μήπως τα έπαιξε τα drive σου? Εμένα νορμάλ είναι τα loadings :P

Δημοσ.

To μια ώρα είναι σχήμα λόγου... Φορτώνει στην εισαγωγή, πατας κουμπι, μετά φορτώνει τα μενού.... αδικαιολόγητα απανωτά φορτώματα και επίσης αργεί να φορτώσει τις πίστες....αν συγκρίνουμε με flatout που είναι στην ίδια φιλοσοφία παιχνιδιών....

Το ΒΤF BC το παράτησες Priv?

Δημοσ.

Συμφωνω κι εγω οτι τα loading times ειναι μεγαλα. Δηλαδη εκει που νομιζεις οτι θα κανει load 2-3 sec κανει 15-20 και λες τι εγινε τωρα. Το παιχνιδι ειναι πολυ διασκεδαστικο, εχει ωραια γραφικα και γενικα ειναι ενδιαφερον. Το μονο παιχνιδι που με τραβηξε μετα το flatout.

Δημοσ.

Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ καλό. Αρκετά καλά γραφικά αλλά και εμένα με ξενερώνουν τα loading times. Πάνω που πορώνεσαι, περιμένεις 2-3 λεπτά για να φορτώσει η επόμενη πίστα. Μαμακία. Τέλος πάντων, γενικά αξίζει.

ΥΓ Έχει βρει κανείς κάποιο site που να λέει αναλυτικά όλα τα tricks και πώς γίνονται?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...